Sari la conținut

Bruneta cu forme 0732537544

Postări Recomandate

• Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
  • Telefon: v_king_67
Postat

Cele 3 dorinte sunt sa-ni fi de soata,de hoata si sa ma faci fericit :))

La multi ani si sa va fie de bine  :laugh2 .

Postat

Azi am avut si eu parte de Cristinaa...am sunat-o si mi-a zis ca in 20 Min pot sa vin ..zona hotel Ciresica ...am ajuns si încă de la intrare ma luat cu o atitudine pro client cu râsete cu vb frumoase...ca si aspect e destul de plinuță dar iti zice de la telefon(sunt mică si îndesată ):)))))mi-a făcut un ceai ..si cum eram grăbit i-am zis sa trecem in dormitor..ne-am înțeles la o finalizare-60 RON ...mi-a făcut in oral executat perfect ...cu lins ooo cu DT ...am pus-o si puțin capra si apoi am finalizat la oral in gurița ...in concluzie am fost mulțumit ..ca si calitate preț e ok

• Like 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Ar fi buna si o actualizare a serviciilor si detaliilor despre acestea

Postat

Buna ziua. Preturile mele sunt aceleasi...iar serviciile la fel!

1finalizare-20min-60 lei

1 ora-120 Lei

Servicii: oral,normal,masaj erotic-relaxare;uro;69,cim,cof,cob,fk,

masarea prosratei,dus asistat!

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

In topul meu la oral criatinuta ocupa locul 2 bate grav spre locul 1 este poate la egal .. Am fost de cateva ori la ea si mereu voi reveni cu placere .. Locatie cunoscuta preturi cunoscute servicii cunoscute .. Pe mine nu ma deranjeaza deloc fizic .. Este o fata f ok ai ce discuta cu ea .. Locatia este ok din toate pinctele de vdere ..

Oral din partea mea 10+

La normal este ok mie imi pare f stramta inauntru eu ma simt ok si f multumit .. Eu voi reveni mereu cu mare drag la cristina ..

Recomand cu placere .. Acum depinde de gusturile fiecaruia ..

• Like 2
  • Minus 4
Postat

In topul meu la oral criatinuta ocupa locul 2 bate grav spre locul 1 este poate la egal .. Am fost de cateva ori la ea si mereu voi reveni cu placere .. Locatie cunoscuta preturi cunoscute servicii cunoscute .. Pe mine nu ma deranjeaza deloc fizic .. Este o fata f ok ai ce discuta cu ea .. Locatia este ok din toate pinctele de vdere ..

Oral din partea mea 10+

La normal este ok mie imi pare f stramta inauntru eu ma simt ok si f multumit .. Eu voi reveni mereu cu mare drag la cristina ..

Recomand cu placere .. Acum depinde de gusturile fiecaruia ..

Multumesc !

Postat

Draga Cristina azi nu esti disponibila? am incercat sa te sun de cateva ori...

Buna! Momentan nu lucrez pentru ca nu curge apa si nu ma pot igieniza corespunzator! Daca o sa revina apa...voi anunta aici programul meu de azi...! Multumesc de intelegere!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...