Sari la conținut

Bruneta cu forme 0732537544

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Poi asta zik si io. nUi frumi sa ti duci ku mina in cur. Iai dus si tu fetei makar o varza, sa fak ciorba di ia ka ii la cura di slabiri ? Iai dus altciva ? Stu io ? Dressuri, Tanga, Accesorii ?

Postat

Ca da-ti raspund Criss, e mai bine ca nu am deschis topic,pt ca am intrat cu amandoua odata...parerea mea

Postat

Poi asta zik si io. nUi frumi sa ti duci ku mina in cur. Iai dus si tu fetei makar o varza, sa fak ciorba di ia ka ii la cura di slabiri ? Iai dus altciva ? Stu io ? Dressuri, Tanga, Accesorii ?

:))) da de unde sti Amelia ca sunt la cura cu ciorba de varza,? :)))
Postat

Fataa, tu kear crezi ca iexista un iubi cari viseaza doar pizda ta ? Io il las sa zburde si la alti fete, ka si daca ii frek ridikea sa nu se duca, tot se va duci. Asa ka, draguta, dak tot il futi makar futil bini. ka iti zik io cai doar ku imprumutu.

;)

• Like 1
Postat

Fataa, tu kear crezi ca iexista un iubi cari viseaza doar pizda ta ? Io il las sa zburde si la alti fete, ka si daca ii frek ridikea sa nu se duca, tot se va duci. Asa ka, draguta, dak tot il futi makar futil bini. ka iti zik io cai doar ku imprumutu.

;)

deci estu crima jur :)))
  • Like 1
Postat

Poi uite ca asta nu se ca intampla si cu ocazia asta anunt pe toata lumea ca maine "colega" mea ma paraseste! Deci daca mai sunt doritori pe aici....sunteti pe ultima suta de metrii baieti :*

Postat

Valeu valeleu...

Asa repede te desparti de ea?

Macar a invatat ceva?

Sper sa- i fie util si sa faca treaba buna,numai asa va avea de castigat.

Si sper ca i-am oferit sfaturi utile,dar sa veddm in ce masura va tine cont de ele

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...