Sari la conținut

Bruneta cu forme 0732537544

Postări Recomandate

Reputație: 2332
  • Oras:Pe aici
  • Oras:Pe aici
Postat

Si uite asa dupa 2 vizite pe la Cristinuta va spun despre ea si  chiar nu mai stiu ce mai pot sa adaug la ceea ce s-a spus ...

Despre Cristinuta numai de bine, sti la ce sa te astepti inca de cand citesti anuntul si privesti fotografiile, specifica si la telefon ca este plinuta. Fata in fata trebuie sa fi deschis si sa spui ce vrei din "meniul" afisat, nu trage de timp, este vorbareata, corecta si muncitoare.

Nu-mi place sa dau note dar daca ar fi sa o fac media ar fi undeva pe la 8,00

Eu am primit ce am vrut, discretie, buna dispozitie, respect si alte chestii plictisitoare cum ar fi: masaj, oral, handjob, sex normal, etc.

Am cotizat cat ne-am inteles la inceput si nu au fost probleme.

P.S. Era sa uit ce este mai important fumeaza Pall Mall lung (nu mai tin minte daca albastru sau negru) si strecoara cafeaua.

@Cristinuta nu trebuie sa-mi multumesti ca m-ai multumit deja. Succes si ce iti doresti sa ti se indeplineasca.

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:Constanta
Postat

Wow ce spirit de obsercatie...chiar nu ma gandeam ca o sa tina minte ci eva ca eu strecor cafeaua sau ca fumez Pall Mall lung "negru"! Te pup si te mai astept! P.s astazi sunt disponibila pana la 22:00!o zi frumoasa tuturor!

Postat

Vorba lui Slim22 mai pune si tu niste poze cristinuca , să ne mai spălăm si noi ochi :* pussy

Reputație: 2731
  • Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea
Postat

pentru spalat pe ochi se foloseste apa

pozele e bune pentru laba

• Like 1
Postat

Buna ziua domnilor! Mai e putin si vine vara, si cu ocazia asta m.am gandit sa umblu putin la tarifele mele! Tin sa mentionez ca tarifele le maresc doar pt cei noi veniti,in nici un caz pt domnii care ma viziteaza frecvent sau care m.au vizitat macar odata! Multumesc pt intelegere! O zi buna

• Like 1
  • Oras:constanta
Postat

Buna ziua domnilor! Mai e putin si vine vara, si cu ocazia asta m.am gandit sa umblu putin la tarifele mele!

80 ron-30 min!

150ron -60 min!

si asta incepand cu cand? 1 iunie? sau este deja tariful nou incepand cu acum?

Postat

Incepand de astazi! Dar ma poti suna daca vrei sa discutam! P.s nu uita sa imi spui cine esti!

Mi-e frica de @roxana2!

Daca afla ca ma duc numa' la BBW si mai fac si recenzie cu schimb de fluide prin FK,face iar "bleahhh" :)

On topic: am solicitat detaliile sa afle lumea de pe forum! ;) dar iau in calcul si o intalnire!

• Like 1
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Bună cristinutzo, duminica asta, lucrezi cumva, pe la ce oră te găsesc disponibila?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...