Sari la conținut

Bruneta cu forme 0732537544

Postări Recomandate

• Oras:Intre văi
Postat

Poi eu zic sa îți mai explic odată....telu nu il țin închis pt ca nu vreau! In al doilea rand nu toată lumea știe de acest forum! In al treilea rand nu sunt pisicuță sau cum ai zis...asta e vocea mea...ca dorm sau nu ...așa vorbesc eu si nu in ultimul rand ....daca imi promiți ca vi la ziua mea fac mici special pt tine! Daca nu vi...nu fac ;))) te pup si stai lin ca nu tot ce zboară se si mănâncă ;)

cum ziceam MICI   si bere la halba....si mai vb...  nu te bag la cheltuiala antricot de manzat  si un vin vechii

Postat

Tu nu mănânci porc :)))) deci...ioc mici :))))

REAO....MICI OAIE-VITA  de la selgros...:))  

• Oras:Constanta
Postat

Poi eu zic sa îți mai explic odată....telu nu il țin închis pt ca nu vreau! In al doilea rand nu toată lumea știe de acest forum! In al treilea rand nu sunt pisicuță sau cum ai zis...asta e vocea mea...ca dorm sau nu ...așa vorbesc eu si nu in ultimul rand ....daca imi promiți ca vi la ziua mea fac mici special pt tine! Daca nu vi...nu fac...te pup si stai lin ca nu tot ce zboară se si mănâncă 

Fataaa...io am vrut sa triec pi la tini ku o sapmamina inaintii di ziua ta...sati spun "la multi ani"...da nai raspuns nici la telu nici la sms ! Si aduciam si o punga di semintii sa spargim ka fetili in 3...ca sa scuipam mult di tat...da na fost sa fii !

:no2

Postat

Fata mi.am schimbat telefonului si nu mai am nici un număr! Am văzut eu ceva mesaj acolo dar nu știam sigur daca e numărul tau! Data viitoare daca nu răspund la tel suna.ma pe cel personal sau scriemi pe wapp. Eu nu am răspuns la nici un mesaj primit pt ca le.am văzut prea târziu si imi era teama sa nu fi fost vreun musafir căsătorit ...sa nu ii fac probleme omului

• Like 1
Postat

Gata fataaa...o sa ti sun pi celalalt dak ie ! Da ci telifon tiai luat ?  :laugh2

Oricum...ii bini ca nu mai sunat, ka imi dadea iubi cu tigaia in capatina, ka io in lok sa fac omlieta vineam la barfe cu fetili !  :slap2

Postat

E primul meu post , pana acum am fost doar spectator.o sa sa va povestesc cum a decurs intalnirea (nu prea ma pricep la povestit dar incerc)

Urmarind forumul , dau peste acest post , citiind postarile de la alti , majoritatea pozitive , am zis ca merita sa incerc.am sunat , mi-a raspuns si am stabilit o intalnire in 20 de minute. Locatia este undeva pe la hotel ciresica (eu m-am ratacit putin prin aleele alea)

Cristina este foarte sociabila si amabila ,ș-a oferit sa ma serveasca cu cate ceva, dar tot ce am vrut a fost un pahar de apa. Am mai stat putin de vorba si am intrat in dormitor unde am asteptato sa se intoarca de la dus si sa trecem la actiune.

A inceput cu un oral foarte bun , dupa ceva timp deja eram infierbantat maxim si am rugat-o sa punem caciulita si am trecut la normal unde am schimbat 3 pozitii , ea deasupra , apoi eu deasupra si am terminat in pozitia pe la spate.

Parerea mea de revenit

Oral - 10

Normal -9

Gfe -10!!

Locatie -9 ( curat)

• Like 5
  • Oras:constanta
Postat

Disponibilă! P.s am apa calda :))))

Pe caldura asta se bea rece! 😂

Postat

Asta numesti tu căldură? Mie imi este frig :)) stau q pătură pe mine :))

Duş fierbinte apoi "aspirina saracului"! :)

Postat

Am luat aspirine destule astăzi :)))) cred ca ma încearcă vreo răceală :(

Ai incercat si pe cale orala? :)

• Like 1

Postat

atunci incerca anal...daca oral nu ai incercat.......nu degeaba iti pomeneam eu zilele trecute.......baga bostanul la babardit...si gata.....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...