cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Iunie 4, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 4, 2016 Aaaa am uitat sa anunț DISPONIBILA! )))
valens Reputație: -477 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat Iunie 5, 2016 Poi eu zic sa îți mai explic odată....telu nu il țin închis pt ca nu vreau! In al doilea rand nu toată lumea știe de acest forum! In al treilea rand nu sunt pisicuță sau cum ai zis...asta e vocea mea...ca dorm sau nu ...așa vorbesc eu si nu in ultimul rand ....daca imi promiți ca vi la ziua mea fac mici special pt tine! Daca nu vi...nu fac )) te pup si stai lin ca nu tot ce zboară se si mănâncă cum ziceam MICI si bere la halba....si mai vb... nu te bag la cheltuiala antricot de manzat si un vin vechii
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 5, 2016 Atunci așa facem!)
babayul Reputație: 74 Postat Iunie 5, 2016 Postat Iunie 5, 2016 Si unde imi sunt micii? Iar m-ai uitat? ))Vezi...vezi...
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 5, 2016 Tu nu mănânci porc ))) deci...ioc mici )))
babayul Reputație: 74 Postat Iunie 5, 2016 Postat Iunie 5, 2016 Deci...faci d'astea :)exista vita+ oaieSau imi prepari cotlet de berbecut )
o2 lentila Reputație: -428 Postat Iunie 5, 2016 Oras:around Oras:around Postat Iunie 5, 2016 si imam bayildi cu geagik, pe linga cotlete , ca sa mai prinzi ceva in greutate .
valens Reputație: -477 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat Iunie 5, 2016 Tu nu mănânci porc ))) deci...ioc mici ))) REAO....MICI OAIE-VITA de la selgros...)
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Iunie 5, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 5, 2016 Leșin )))))
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 6, 2016 Poi eu zic sa îți mai explic odată....telu nu il țin închis pt ca nu vreau! In al doilea rand nu toată lumea știe de acest forum! In al treilea rand nu sunt pisicuță sau cum ai zis...asta e vocea mea...ca dorm sau nu ...așa vorbesc eu si nu in ultimul rand ....daca imi promiți ca vi la ziua mea fac mici special pt tine! Daca nu vi...nu fac...te pup si stai lin ca nu tot ce zboară se si mănâncă Fataaa...io am vrut sa triec pi la tini ku o sapmamina inaintii di ziua ta...sati spun "la multi ani"...da nai raspuns nici la telu nici la sms ! Si aduciam si o punga di semintii sa spargim ka fetili in 3...ca sa scuipam mult di tat...da na fost sa fii !
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Iunie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 6, 2016 Fata mi.am schimbat telefonului si nu mai am nici un număr! Am văzut eu ceva mesaj acolo dar nu știam sigur daca e numărul tau! Data viitoare daca nu răspund la tel suna.ma pe cel personal sau scriemi pe wapp. Eu nu am răspuns la nici un mesaj primit pt ca le.am văzut prea târziu si imi era teama sa nu fi fost vreun musafir căsătorit ...sa nu ii fac probleme omului 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 6, 2016 Gata fataaa...o sa ti sun pi celalalt dak ie ! Da ci telifon tiai luat ? Oricum...ii bini ca nu mai sunat, ka imi dadea iubi cu tigaia in capatina, ka io in lok sa fac omlieta vineam la barfe cu fetili !
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 7, 2016 Disponibilă
paulica2016 Reputație: 14 Postat Iunie 8, 2016 Postat Iunie 8, 2016 E primul meu post , pana acum am fost doar spectator.o sa sa va povestesc cum a decurs intalnirea (nu prea ma pricep la povestit dar incerc)Urmarind forumul , dau peste acest post , citiind postarile de la alti , majoritatea pozitive , am zis ca merita sa incerc.am sunat , mi-a raspuns si am stabilit o intalnire in 20 de minute. Locatia este undeva pe la hotel ciresica (eu m-am ratacit putin prin aleele alea) Cristina este foarte sociabila si amabila ,ș-a oferit sa ma serveasca cu cate ceva, dar tot ce am vrut a fost un pahar de apa. Am mai stat putin de vorba si am intrat in dormitor unde am asteptato sa se intoarca de la dus si sa trecem la actiune. A inceput cu un oral foarte bun , dupa ceva timp deja eram infierbantat maxim si am rugat-o sa punem caciulita si am trecut la normal unde am schimbat 3 pozitii , ea deasupra , apoi eu deasupra si am terminat in pozitia pe la spate. Parerea mea de revenit Oral - 10Normal -9Gfe -10!!Locatie -9 ( curat) 5
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Iunie 9, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 9, 2016 Mulțumesc! P.s Disponibila
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Iunie 10, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 10, 2016 Disponibilă! P.s am apa calda )))
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iunie 10, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 10, 2016 Disponibilă! P.s am apa calda )))Pe caldura asta se bea rece! 😂
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Iunie 10, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 10, 2016 Asta numesti tu căldură? Mie imi este frig ) stau q pătură pe mine )
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iunie 10, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 10, 2016 Asta numesti tu căldură? Mie imi este frig ) stau q pătură pe mine )Duş fierbinte apoi "aspirina saracului"!
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Iunie 10, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 10, 2016 Am luat aspirine destule astăzi ))) cred ca ma încearcă vreo răceală
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iunie 11, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 11, 2016 Am luat aspirine destule astăzi ))) cred ca ma încearcă vreo răceală Ai incercat si pe cale orala? 1
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 11, 2016 ))) nu:))))) 1
valens Reputație: -477 Postat Iunie 11, 2016 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat Iunie 11, 2016 atunci incerca anal...daca oral nu ai incercat.......nu degeaba iti pomeneam eu zilele trecute.......baga bostanul la babardit...si gata.....
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum