Sari la conținut

Bruneta cu forme 0732537544

Postări Recomandate

Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

nu e bine copila ce faci nu e bine, revino pe calea cea buna!

http://66.media.tumblr.com/890c11180f0a1de56b9ce959a0c448f5/tumblr_inline_mkecefC8Mt1qz4rgp.gif

Vizitator cenzurat
Postat

L-am cunoscut personal pe acest actor la un seminar in Aldershot Marea Britanie, domnul Martin Freeman, un om foarte evlavios si cult !

fugi ba .... ca nu ai cum ... nu stiai ca minciuna tot un pacat este?

Vizitator cenzurat
Postat

Am fotografii cu dansul si cu doamna Holly Aird!

http://66.media.tumblr.com/6455418eda11b4d576daab234f9212c1/tumblr_inline_mjkzbiPsJK1qz4rgp.gif

• Oras:around
  • Oras:around
Postat

don t bother, bro , ma descurc si fara constatarile tale.

esti patetic.

sa-ti trimit niste fringhie si sapun?

• Telefon: Manipulative, crazy,powerful and a genius psycho at work!
  • Oras:Gotham
  • Telefon: Manipulative, crazy,powerful and a genius psycho at work!
  • Oras:Gotham
Postat

parinte asta vrea sa iti bage polaroidu` in anus

• Like 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Ce surpriza placuta , am trecut pe la Cristina prin intermediul anuntului de pe publi24 ma bucur ca e si aici , despre Cristina doar de bine foate vorbareata ceea ce imi place si foarte naturala nu se preface vorbeste degajat placut sexul foarte bun oralul excelent doar ca din cauza cercelului ma deranjat putin, i-am atras atentia si s-a remediat problema imediat cu atentia zonelor adiacente, per total Cristina voi revenii! locatia tot la Ciresica?

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

.

Ce surpriza placuta , am trecut pe la Cristina prin intermediul anuntului de pe publi24 ma bucur ca e si aici , despre Cristina doar de bine foate vorbareata ceea ce imi place si foarte naturala nu se preface vorbeste degajat placut sexul foarte bun oralul excelent doar ca din cauza cercelului ma deranjat putin, i-am atras atentia si s-a remediat problema imediat cu atentia zonelor adiacente, per total Cristina voi revenii! locatia tot la Ciresica?

Aloha!!! Ma bucur tare mult ca ne intalnim aici! Locatia nu mai este cea de la Ciresica,dar cand vrei sa vi la mine sa spargem o samanta, astept telul tau si iti dau adresa exacta! Te pup balos :))) numa' bine :* P.s Dispo! ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...