Sari la conținut

Bruneta cu forme 0732537544

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

Dispo!!!💙💙💙

mai scapa si tu cate o poza! o buza,un san,o coapsa!;)
  • Telefon: dragutza.elena17 sau elena_dragutza88
  • Telefon: dragutza.elena17 sau elena_dragutza88
Postat

Iubita sunama ca vreau sa vb cva cu tn sau dami sma pup

• Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
  • Telefon: v_king_67
Postat

Disponibila până la 00:00 !!!

Cristinicooo ,in disponibilitatea disponibilitatii tale nu reusesti sa mai bagi si tu ceva poze ?Cum zicea varu` codu :o buca,o tzatza ceva  :rax2

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Cristinicooo ,in disponibilitatea disponibilitatii tale nu reusesti sa mai bagi si tu ceva poze ?Cum zicea varu` codu :o buca,o tzatza ceva  :rax2

caut colega care să îmi facă și mie poze odată pe săptămână!!! Se oferă cineva?
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

caut colega care să îmi facă și mie poze odată pe săptămână!!! Se oferă cineva?

Taaantiii Aaameliaaa :)))
  • Like 1
Postat

Fataaa...dak ii arat pozili si lui...ma lasa iuby. Da nus io talientata la chesti dastia artisticie. Da anciercam di vrei ! ;)

• Like 1
  • Minus 7
Postat

Fataaa...dak ii arat pozili si lui...ma lasa iuby. Da nus io talientata la chesti dastia artisticie. Da anciercam di vrei ! ;)

anciercam fata! Da io caut colega ca sa si stea cu mine aicia si la faza asta sigur nu te lăsa iubi
  • Like 1
Postat

A trecut mult timp de cand am fost pe la ea... cam 1 an. Dar cu toate ca prefer fetele/femeile skinny la ea a fost ceva special. Nu dau nota 10 pentru ca nota 10 inseamna perfectiune dar per total 9 merita. + atitudine + oral executat cu pasiune + normal 

Ce sa zic... chiar daca din poze nu e pe gustul vostru o sa ramaneti uimiti cu ce persoana aveti de a face si totodata ceea ce stie sa faca.

• Like 2
Postat

A trecut mult timp de cand am fost pe la ea... cam 1 an. Dar cu toate ca prefer fetele/femeile skinny la ea a fost ceva special. Nu dau nota 10 pentru ca nota 10 inseamna perfectiune dar per total 9 merita. + atitudine + oral executat cu pasiune + normal 

Ce sa zic... chiar daca din poze nu e pe gustul vostru o sa ramaneti uimiti cu ce persoana aveti de a face si totodata ceea ce stie sa faca.

îți mulțumesc frumos ca ai avut "curajul"să mă vizitezi chiar dacă nu am fost exactpe gustul tau! Nu îți spun că "te mai aștept" ca poate nu va fi așa,dar oricum apreciez si îți mulțumesc încă odată! P.s După o săptămână de concediu sunt Dispooooo
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...