cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Ianuarie 28, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 28, 2017 Ehh..lasă draga ca nu plec pe lumea cealaltă😂😂. Ma întorc eu într.o zi😉
alibabay Reputație: -402 Postat Ianuarie 28, 2017 Postat Ianuarie 28, 2017 Sper sa nu te întorci cu fițe de occident ) 1 1
cod06ro Reputație: 7143 Postat Ianuarie 28, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Ianuarie 28, 2017 Sper sa nu te întorci cu fițe de occident )stai linistit ca in occident nu e numai lapte si miere! o merge acolo cu 100€/ora, dar nu mai e cu chat, cunoastere,apa,cafea! acolo aia fut de toti banii! deci cristina, sa nu fii acolo cu fițe de romania ca nu ține! 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 29, 2017 Da Cristinica o moi fost plicata...si na vinit ku naravuri di acolo !!! 3
alibabay Reputație: -402 Postat Ianuarie 29, 2017 Postat Ianuarie 29, 2017 Sa speram ca nici acum nu va veni cu nărav 1 1
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 29, 2017 Sper sa nu te întorci cu fițe de occident ). Asta niciodată!😉 1
alibabay Reputație: -402 Postat Ianuarie 29, 2017 Postat Ianuarie 29, 2017 Deja ești in țari străine?Mult succes 1 1
mada69 Reputație: 6826 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2017 Deja ești in țari străine? S-a si intors deja 1
alibabay Reputație: -402 Postat Ianuarie 29, 2017 Postat Ianuarie 29, 2017 Tu chiar crezi ceea ce vorbești? )
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 30, 2017 😂😂😂😂 Da sunt deja în țări străine😂
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 3, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 3, 2017 😂😂😂😂 Da sunt deja în țări străine😂Ci moi fasi cristinico ?Iesti bini?Pi undi ai ajuns ?Noi aicea ni tiniem tat di catierinca,ca altciva nu aviem ci sa fasim Tanti amelia ie bini,ie tot o diva cum o sti si pi zi ci tresi tat moi multi admiratori ariIti zic io ca di mai dadia cu curu pi bani fasia asta incasari cat fac iexcortili alea din tomis nordul dubaiuluiIn riest tat acieleasi cativa feti caresi vad di treba si multi prostiDa ie unu cari ie asa prost ca si diosiebeste di tati ca pata di rahat di pi chiloti,si ala ie prostovanu di babayDi cand oi pliecat tu so umflat samanta in iel si sie credi (cimpan)zeuIo cried ca ari si hiemoroizi ca ie ajitat rau Io am inciercat sai arat ci zic coleji si colejele di iel da nu vria sa intileagaTu criezi ca sie prefasi sau chear ie prost batut in cap?Iam aratat si cie or zis fetili pi cari iel leo vizitat,ca ie un imputit si iel tot pi a lui o tini ca nu si nuAcuma zi si tu cini minte?Iel ca nu riecunoasti sau iel ca zisi ca nu am io drieptati In riest nie lipsiesti fata cu dispooo di pi forum si nu numa di pi forumMult succies colea PsTiniem liegatura aici ca iti zic io ca o sa urmieze si alti poviesti cu prostu Ti pupaaaaaam pi dispooo)) 3
valentinoily Reputație: 84 Postat Februarie 4, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Februarie 4, 2017 Ci moi fasi cristinico ?Iesti bini?Pi undi ai ajuns ?Noi aicea ni tiniem tat di catierinca,ca altciva nu aviem ci sa fasimTanti amelia ie bini,ie tot o diva cum o sti si pi zi ci tresi tat moi multi admiratori ariIti zic io ca di mai dadia cu curu pi bani fasia asta incasari cat fac iexcortili alea din tomis nordul dubaiuluiIn riest tat acieleasi cativa feti caresi vad di treba si multi prostiDa ie unu cari ie asa prost ca si diosiebeste di tati ca pata di rahat di pi chiloti,si ala ie prostovanu di babayDi cand oi pliecat tu so umflat samanta in iel si sie credi (cimpan)zeuIo cried ca ari si hiemoroizi ca ie ajitat rauIo am inciercat sai arat ci zic coleji si colejele di iel da nu vria sa intileagaTu criezi ca sie prefasi sau chear ie prost batut in cap?Iam aratat si cie or zis fetili pi cari iel leo vizitat,ca ie un imputit si iel tot pi a lui o tini ca nu si nuAcuma zi si tu cini minte?Iel ca nu riecunoasti sau iel ca zisi ca nu am io drieptati In riest nie lipsiesti fata cu dispooo di pi forum si nu numa di pi forumMult succies coleaPsTiniem liegatura aici ca iti zic io ca o sa urmieze si alti poviesti cu prostu Ti pupaaaaaam pi dispooo ))Taci dreq de felina perversa ce esti. Lingaule.
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Martie 17, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 17, 2017 Alohaaaa prieteni! Hau ar iuuu😂😂. Eu sunt bine sănătoasă,la fel de durdula😂,si.am venit acasaaa😂😂. Si ultima veste este că în curând o să fiu si Dispooooo😘😘😘 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 17, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 17, 2017 Fataaa...bini oi vinit !!! Am vizut ka iesti prezenta pi forum di vro 2 zili...da am zis ka ai intrat si tu di pisti mari si tari. Hai...aseazati si da un siemn...sami povistesti tat ! Pi undi oi fost...ci oi facut...kum so comportat durdula. Kestii di feti ! 2
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Martie 18, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 18, 2017 Fataaa...bini oi vinit !!! Am vizut ka iesti prezenta pi forum di vro 2 zili...da am zis ka ai intrat si tu di pisti mari si tari. Hai...aseazati si da un siemn...sami povistesti tat ! Pi undi oi fost...ci oi facut...kum so comportat durdula. Kestii di feti ! pai di piesti mari si tari intrasiem acum două zile.ma gandiam să scriu atunci ,Da am zis să aștiept până ajung la mare 1
johnnybravo86 Reputație: -393 Postat Martie 18, 2017 Postat Martie 18, 2017 Hau are iu?ce ne-ai adus? Welcome Back! 1 1
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Martie 18, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 18, 2017 Hau are iu?ce ne-ai adus? Welcome Back! v.am adus sănătate cum poți să.intrebi așa ceva? M.am adus pe mine nu.i de ajuns? 3
cod06ro Reputație: 7143 Postat Martie 18, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 18, 2017 pai di piesti mari si tari intrasiem acum două zile.ma gandiam să scriu atunci ,Da am zis să aștiept până ajung la mare"piesti" e cu s sau cu ș? ) 2
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Martie 18, 2017 Postat Martie 18, 2017 "piesti" e cu s sau cu ș? )Depinde dacă "mari si tari" e cu "a" sau cu "ă" 2
johnnybravo86 Reputație: -393 Postat Martie 18, 2017 Postat Martie 18, 2017 Macar putina experiență din occident sa ne fii adus si tot e ceva )
ul amelia Reputație: 10212 Postat Martie 18, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 18, 2017 Mah bagabontilor...lasati fătuka ân paşi...cai foarti simpatica si haioasa ! Auzi tu la iei..se joaka ku diacritişe...an lok sa se joace ku puța !!! ))))))) 1
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Martie 18, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 18, 2017 Macar putina experiență din occident sa ne fii adus si tot e ceva ) adevărul este că experiența nu aveam deloc ce sa zic...prestez cele mai nașpa servicii nici măcar pula nu o sug bine eiii...Dar stiu sa fac sarmale si.tot e ceva
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Martie 18, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 18, 2017 "piesti" e cu s sau cu ș? ) e ci "s" ca cei cu "ș" trăiesc în apă ,nu în occident 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum