Sari la conținut

Bruneta cu forme 0732537544

Postări Recomandate

• Oras:unde vreau...
Postat

Daaa...cumparaturi...pula mea !!! :))))))

:laugh2 :laugh2 :laugh2 

• Like 1
Postat

Sa mor io frate!nimfomane.com nu mai e ce a fost ! Acu' doua zile "andreirei", ieri "andreiii" astăzi bog nu stiu cum ...ba nene Da tu nu ai treaba acasă?? Curățenie e paste,cumparaturi pula mea? Atât de.mult timp liber ai ? Ca ai zăpăcit draq tot forumul. Si crede.ma ca nu dai dovada de inteligenta dacă îți faci câte un cont in fiecare zi!ba din contră...dai dovada de frustrare! Hmm încă odată am realizat că încă nu le.am pe toate în viața...păcat de tine ...ai fi putut să fi ok si sa faci caterinca la fel ca.multi alti băieți de aici,si așa îți trecea timpul altfel si nu te bana nimeni! Plm....fiecare cu hobiul lui..eu cu suptul,altii cu caterinca,tu cu conturile zilnice..

daca i jegul ala care umple forumul cu porcarii..ii dau si eu la muii... :laugh2 sa se duca n mortii masii pe you tube...

• Like 4
  • Oras:Nu aici!
  • Oras:Nu aici!
Postat

asta dupa ce ca e batoza are si fatza aia de buldog asa urata cu spume da nu poti sa te caci in gustu omului

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

asta dupa ce ca e batoza are si fatza aia de buldog asa urata cu spume da nu poti sa te caci in gustu omului

e bine ca nu semăn cu un maidanez buldogul este chiar un câine drăguț!
  • Like 3
Vizitator unul-oarecare
Reputație: 0
Postat

Iar asta......nu te mai saturi de mistouri ieftine...

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

nu mă mai satura Dumnezeu,nici de pula ,nici de mistouri! Ce vrei....fiecare cu aptitudinile lui

Si e bine ca nu te mai satura ;)

Sunt sigur ca si unul oarecare e de aceeasi parere

Ps

Nu pt tine era postarea aia a lui

• Like 3
Postat

Si e bine ca nu te mai satura ;)

Sunt sigur ca si unul oarecare e de aceeasi parere

Ps

Nu pt tine era postarea aia a lui

si ce daca . E pe topicul meu și comentez unde vreau eu.te pup Madae
  • Like 3
Vizitator unul-oarecare
Reputație: 0
Postat

si ce daca . E pe topicul meu și comentez unde vreau eu.te pup Madae

Sa nu fie cu suparare draga mea, intradevar, nu era adresata...cu rautate...tie afirmatia mea.

Postat

Sa nu fie cu suparare draga mea, intradevar, nu era adresata...cu rautate...tie afirmatia mea.

apreciez bunul tău simt,dar cu toate astea..credeți că este posibil să nu vă mai certați aici? Va rog !!?!
  • Like 1
  • Oras:Intre văi
Postat

Dispoooooooooo! Sunt cu Larisssa! Si intrăm si amândouă

unde intrati amândoua??.......

Postat

nu mă mai satura Dumnezeu,nici de pula ,nici de mistouri! Ce vrei....fiecare cu aptitudinile lui

....foame lunga mai esti maa........sau saracie fara termen

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Sa mor io frate!nimfomane.com nu mai e ce a fost ! Acu' doua zile "andreirei", ieri "andreiii" astăzi bog nu stiu cum ...ba nene Da tu nu ai treaba acasă?? Curățenie e paste,cumparaturi pula mea? Atât de.mult timp liber ai ? Ca ai zăpăcit draq tot forumul. Si crede.ma ca nu dai dovada de inteligenta dacă îți faci câte un cont in fiecare zi!ba din contră...dai dovada de frustrare! Hmm încă odată am realizat că încă nu le.am pe toate în viața...păcat de tine ...ai fi putut să fi ok si sa faci caterinca la fel ca.multi alti băieți de aici,si așa îți trecea timpul altfel si nu te bana nimeni! Plm....fiecare cu hobiul lui..eu cu suptul,altii cu caterinca,tu cu conturile zilnice..

rostogol...ma uimesti cu vorbele de mai sus( ai copiat tu de undeva)....

Postat

rostogol...ma uimesti cu vorbele de mai sus( ai copiat tu de undeva)....

valea țin sa te anunț că eu nu copiez nimic de nicăieri! Dacă tu ai o minte atât de scurtă încât să îți formezi o părere atât de cretina,cum ca as copia un asemenea text...fratiuwer...îmi pare rău e tine !
Postat

....foame lunga mai sunt eu (valens) maa........sau saracie fara termen

Bai linge coaie ce-ar fi să sugi pula la toți curvarii de pe forum? Sărăcia pulii ce ești.

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

businessul meu merge de 5 ori mai bine al tău,fi fără grijă ca nu îmi plânge stomacul de foame(asta se vede după mine)

Dar poate si "biznisul" lui merge bine sau poate ai tu niste informatii exacte si atunci nu te contrazic. :)

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...