cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Aprilie 8, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 8, 2017 Dispooooo 1
pool75 Reputație: 29 Postat Aprilie 8, 2017 Oras:unde vreau... Oras:unde vreau... Postat Aprilie 8, 2017 Daaa...cumparaturi...pula mea !!! ))))) :laugh2 1
pool75 Reputație: 29 Postat Aprilie 8, 2017 Oras:unde vreau... Oras:unde vreau... Postat Aprilie 8, 2017 Sa mor io frate!nimfomane.com nu mai e ce a fost ! Acu' doua zile "andreirei", ieri "andreiii" astăzi bog nu stiu cum ...ba nene Da tu nu ai treaba acasă?? Curățenie e paste,cumparaturi pula mea? Atât de.mult timp liber ai ? Ca ai zăpăcit draq tot forumul. Si crede.ma ca nu dai dovada de inteligenta dacă îți faci câte un cont in fiecare zi!ba din contră...dai dovada de frustrare! Hmm încă odată am realizat că încă nu le.am pe toate în viața...păcat de tine ...ai fi putut să fi ok si sa faci caterinca la fel ca.multi alti băieți de aici,si așa îți trecea timpul altfel si nu te bana nimeni! Plm....fiecare cu hobiul lui..eu cu suptul,altii cu caterinca,tu cu conturile zilnice..daca i jegul ala care umple forumul cu porcarii..ii dau si eu la muii... sa se duca n mortii masii pe you tube... 4
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Aprilie 8, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 8, 2017 Ala e daca i jegul ala care umple forumul cu porcarii..ii dau si eu la muii... sa se duca n mortii masii pe you tube...[/quote ala e 1
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 9, 2017 Dispooooo 2
alsahia Reputație: 2731 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Aprilie 9, 2017 Oooooooo😃😃😃😃😃😃 1
vlad tzepes Reputație: 1 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:Nu aici! Oras:Nu aici! Postat Aprilie 9, 2017 asta dupa ce ca e batoza are si fatza aia de buldog asa urata cu spume da nu poti sa te caci in gustu omului 1
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 9, 2017 asta dupa ce ca e batoza are si fatza aia de buldog asa urata cu spume da nu poti sa te caci in gustu omului e bine ca nu semăn cu un maidanez buldogul este chiar un câine drăguț! 3
Vizitator unul-oarecare Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2017 Postat Aprilie 9, 2017 Iar asta......nu te mai saturi de mistouri ieftine...
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Aprilie 10, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 10, 2017 Iar asta......nu te mai saturi de mistouri ieftine... nu mă mai satura Dumnezeu,nici de pula ,nici de mistouri! Ce vrei....fiecare cu aptitudinile lui 3
mada69 Reputație: 6826 Postat Aprilie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 10, 2017 nu mă mai satura Dumnezeu,nici de pula ,nici de mistouri! Ce vrei....fiecare cu aptitudinile luiSi e bine ca nu te mai satura Sunt sigur ca si unul oarecare e de aceeasi parere PsNu pt tine era postarea aia a lui 3
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Aprilie 10, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 10, 2017 Si e bine ca nu te mai satura Sunt sigur ca si unul oarecare e de aceeasi parere PsNu pt tine era postarea aia a lui si ce daca . E pe topicul meu și comentez unde vreau eu.te pup Madae 3
Vizitator unul-oarecare Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2017 Postat Aprilie 10, 2017 si ce daca . E pe topicul meu și comentez unde vreau eu.te pup MadaeSa nu fie cu suparare draga mea, intradevar, nu era adresata...cu rautate...tie afirmatia mea.
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Aprilie 10, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 10, 2017 Sa nu fie cu suparare draga mea, intradevar, nu era adresata...cu rautate...tie afirmatia mea. apreciez bunul tău simt,dar cu toate astea..credeți că este posibil să nu vă mai certați aici? Va rog !!?! 1
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Aprilie 10, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 10, 2017 Dispooooo 1
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Aprilie 11, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 11, 2017 Dispoooooooooo! Sunt cu Larisssa! Si intrăm si amândouă😇 3
valens Reputație: -477 Postat Aprilie 11, 2017 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat Aprilie 11, 2017 Dispoooooooooo! Sunt cu Larisssa! Si intrăm si amândouă unde intrati amândoua??.......
valens Reputație: -477 Postat Aprilie 11, 2017 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat Aprilie 11, 2017 nu mă mai satura Dumnezeu,nici de pula ,nici de mistouri! Ce vrei....fiecare cu aptitudinile lui....foame lunga mai esti maa........sau saracie fara termen 1 4
valens Reputație: -477 Postat Aprilie 11, 2017 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Postat Aprilie 11, 2017 Sa mor io frate!nimfomane.com nu mai e ce a fost ! Acu' doua zile "andreirei", ieri "andreiii" astăzi bog nu stiu cum ...ba nene Da tu nu ai treaba acasă?? Curățenie e paste,cumparaturi pula mea? Atât de.mult timp liber ai ? Ca ai zăpăcit draq tot forumul. Si crede.ma ca nu dai dovada de inteligenta dacă îți faci câte un cont in fiecare zi!ba din contră...dai dovada de frustrare! Hmm încă odată am realizat că încă nu le.am pe toate în viața...păcat de tine ...ai fi putut să fi ok si sa faci caterinca la fel ca.multi alti băieți de aici,si așa îți trecea timpul altfel si nu te bana nimeni! Plm....fiecare cu hobiul lui..eu cu suptul,altii cu caterinca,tu cu conturile zilnice.. rostogol...ma uimesti cu vorbele de mai sus( ai copiat tu de undeva)....
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Aprilie 11, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 11, 2017 rostogol...ma uimesti cu vorbele de mai sus( ai copiat tu de undeva).... valea țin sa te anunț că eu nu copiez nimic de nicăieri! Dacă tu ai o minte atât de scurtă încât să îți formezi o părere atât de cretina,cum ca as copia un asemenea text...fratiuwer...îmi pare rău e tine !
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Aprilie 11, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 11, 2017 ....foame lunga mai esti maa........sau saracie fara termen businessul meu merge de 5 ori mai bine al tău,fi fără grijă ca nu îmi plânge stomacul de foame(asta se vede după mine)
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Aprilie 11, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 11, 2017 unde intrati amândoua??....... intrăm în dormitor,cu gura in pula fiecărui client care ne vrea pe amândouă! Cu altfel de informații te mai pot ajuta? 6
aleajactaest Reputație: 88 Postat Aprilie 11, 2017 Postat Aprilie 11, 2017 ....foame lunga mai sunt eu (valens) maa........sau saracie fara termenBai linge coaie ce-ar fi să sugi pula la toți curvarii de pe forum? Sărăcia pulii ce ești. 1 2
disidentul Reputație: -407 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 12, 2017 businessul meu merge de 5 ori mai bine al tău,fi fără grijă ca nu îmi plânge stomacul de foame(asta se vede după mine)Dar poate si "biznisul" lui merge bine sau poate ai tu niste informatii exacte si atunci nu te contrazic. 2
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Aprilie 12, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 12, 2017 Dar poate si "biznisul" lui merge bine sau poate ai tu niste informatii exacte si atunci nu te contrazic. Asta este secret! P.s Dispooooo!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum