Sari la conținut

Bruneta cu forme 0732537544

Postări Recomandate

• Oras:Intre văi

valea țin sa te anunț că eu nu copiez nimic de nicăieri! Dacă tu ai o minte atât de scurtă încât să îți formezi o părere atât de cretina,cum ca as copia un asemenea text...fratiuwer...îmi pare rău e tine !

fratiuwer....te-ai murdarit la gura 

• Like 1
Link spre comentariu

businessul meu merge de 5 ori mai bine al tău,fi fără grijă ca nu îmi plânge stomacul de foame(asta se vede după mine)

ha ha eu nu am nici o afacere.....nu fac nimica ca imi vin dea gata...daca stomacul ar avea oglinda..s-ar vedea

Link spre comentariu

ti.as Da 5 minute din inteligenta mea ca să vezi cât ești de prost! P.s dispoooooo

ce draqu sa dai tu la alti cand nu ai nimica ??!!..decat "ceea ce numesti tu inteligenta ta...."....mai bine fac  un provident ..ca aia stiu sigur ca sunt jepcarii

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Urmăresc de ceva vreme acest topic,dar abia acum am observat că este pe Constanța!

Păcat!

Constanța este un oraș în care nu prea ajung des,dar cine știe?

nu-i bai baby,te aștept la vară când e si vi la Mare ,sau....dacă nu e la vară...oricând vi p.aci tot aici mă găsești,ca nu ies prea curând la pensie(nici n.am vechimea necesara)
  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Outside București

nu-i bai baby,te aștept la vară când e si vi la Mare ,sau....dacă nu e la vară...oricând vi p.aci tot aici mă găsești,ca nu ies prea curând la pensie(nici n.am vechimea necesara)

La vară este exclus!

Vin cu toate instituțiile însărcinate cu spionajul și supravegherea!

Dar,dacă ai fi un suflet cald, înțelegător, iubitor și sensibil la suferințele mele,am putea să ne întâlnim undeva la jumătatea drumului sau să-mi decontezi transportul!

Sau să vii la mine!

Adică nu,că poate de venit vii,dar de plecat... nu garantez!!

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator allview1
Reputație: 0

La vară este exclus!

Vin cu toate instituțiile însărcinate cu spionajul și supravegherea!

Dar,dacă ai fi un suflet cald, înțelegător, iubitor și sensibil la suferințele mele,am putea să ne întâlnim undeva la jumătatea drumului sau să-mi decontezi transportul!

Sau să vii la mine!

Adică nu,că poate de venit vii,dar de plecat... nu garantez!!

Luni (sau chiar weekendul asta) ai un transport dus free din partea mea. ;)

Dacă nu termini cu Cristinuta si Larisssa intr-o săptămana (mai mult sau mai puțin) ai si returul free. :))) Ceva îmi spune ca nu o sa mai vrei sa pleci :)))))

• Like 3
Link spre comentariu

Luni (sau chiar weekendul asta) ai un transport dus free din partea mea. ;)

Dacă nu termini cu Cristinuta si Larisssa intr-o săptămana (mai mult sau mai puțin) ai si returul free. :))) Ceva îmi spune ca nu o sa mai vrei sa pleci :)))))

Ești extrem de amabil și,dacă nu aș fi un bărbat atât de educat,aş accepta oferta fără rezerve!

Chiar dacă nu aș mai vrea eu să plec,extrem de puțin probabil,s-ar putea să nu vrea ele să mai rămân!

E o probabilitate mică,dar este!

Înțeleg că această problemă cum că nu aș mai vrea să plec ai dedus-o din spusele mele precum că:

"Adică nu,că poate de venit vii,dar de plecat... nu garantez!!"

Când am spus asta m-am gândit la cea care a pus stăpânire pe mintea și inima mea și care,după ce am făcut greseala să-i destăinui acest lucru (sau s-o fi prins singură),face mai rău ca Moromete dacă ai vrea să-i iei pământul!

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator allview1
Reputație: 0

Înțeleg că această problemă cum că nu aș mai vrea să plec ai dedus-o din spusele mele precum că:

"Adică nu,că poate de venit vii,dar de plecat... nu garantez!!"

Neah... am spus asta pt ca le cunosc pe minunatele doamne. Si eu cam uitasem sa mai plec :D

Anyway, Fratele Cocosila îți sta la dispoziție ;)

• Like 2
Link spre comentariu

Neah... am spus asta pt ca le cunosc pe minunatele doamne. Si eu cam uitasem sa mai plec :D

Anyway, Fratele Cocosila îți sta la dispoziție ;)

Mulțam frățicule într-ale curvăsăraiei !

Ești foarte amabil și săritor!

De-am fi toți la fel unii cu alții!

Referitor la sprijinul pe care te oferi să mi-l acorzi,te numesc consilierul meu personal pentru zona Dobrogea!

Că prea le allview și allknew tu pe toate (cele bune)!!

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...