valens Reputație: -477 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Partajează Postat Aprilie 14, 2017 valea țin sa te anunț că eu nu copiez nimic de nicăieri! Dacă tu ai o minte atât de scurtă încât să îți formezi o părere atât de cretina,cum ca as copia un asemenea text...fratiuwer...îmi pare rău e tine ! fratiuwer....te-ai murdarit la gura 1 Link spre comentariu
valens Reputație: -477 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Bai linge coaie ce-ar fi să sugi pula la toți curvarii de pe forum? Sărăcia pulii ce ești. ha ha..distrusule....cum zici tu si tragem apa Link spre comentariu
valens Reputație: -477 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Partajează Postat Aprilie 14, 2017 intrăm în dormitor,cu gura in pula fiecărui client care ne vrea pe amândouă! Cu altfel de informații te mai pot ajutanunu mai ajutat delco.... Link spre comentariu
valens Reputație: -477 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Partajează Postat Aprilie 14, 2017 businessul meu merge de 5 ori mai bine al tău,fi fără grijă ca nu îmi plânge stomacul de foame(asta se vede după mine)ha ha eu nu am nici o afacere.....nu fac nimica ca imi vin dea gata...daca stomacul ar avea oglinda..s-ar vedea Link spre comentariu
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 14, 2017 ha ha eu nu am nici o afacere.....nu fac nimica ca imi vin dea gata...daca stomacul ar avea oglinda..s-ar vedeati.as Da 5 minute din inteligenta mea ca să vezi cât ești de prost! P.s dispoooooo 1 Link spre comentariu
johnnybravo86 Reputație: -393 Postat Aprilie 14, 2017 Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Ai tu..Ce matinală ești 😘😘😘😘Sa ai sărbători fericite și luminate 1 1 Link spre comentariu
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Mâine pt ca este Sâmbătă mare,si pt ca (îmi plânge stomacul de foame) 😂(ca așa zice vales ) este free la prețul vechi pt toată lumea! Afica 60/120 de la 10:00 până la 20:00! Seara frumoasa si plina de căldură💠3 Link spre comentariu
rr92 Reputație: 147 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Ca sa dovedesti trebuia sa lasi free free fara 60/120 ) Link spre comentariu
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Aprilie 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 15, 2017 Ca sa dovedesti trebuia sa lasi free free fara 60/120 ) alta dorința? 1 Link spre comentariu
valens Reputație: -477 Postat Aprilie 15, 2017 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Partajează Postat Aprilie 15, 2017 ti.as Da 5 minute din inteligenta mea ca să vezi cât ești de prost! P.s dispoooooo ce draqu sa dai tu la alti cand nu ai nimica ??!!..decat "ceea ce numesti tu inteligenta ta...."....mai bine fac un provident ..ca aia stiu sigur ca sunt jepcarii Link spre comentariu
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Aprilie 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 15, 2017 Da da da.. așa este...ai dreptate. P.s dispoooooo Link spre comentariu
vladyi Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2017 Partajează Postat Aprilie 15, 2017 Da da da.. așa este...ai dreptate. P.s dispoooooorostogol 1 1 Link spre comentariu
rr92 Reputație: 147 Postat Aprilie 15, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Aprilie 15, 2017 alta dorința?Nu e o dorinta! Link spre comentariu
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Aprilie 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 15, 2017 rostogol prezenta! Link spre comentariu
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Aprilie 17, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 17, 2017 Hristos a înviat băieți! Sunt Dispooooo! Link spre comentariu
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Dispooooo 1 Link spre comentariu
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Aprilie 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 20, 2017 Iuhuuu Dispooooo cu întârziere😂 Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Aprilie 20, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Aprilie 20, 2017 Urmăresc de ceva vreme acest topic,dar abia acum am observat că este pe Constanța!Păcat!Constanța este un oraș în care nu prea ajung des,dar cine știe? 2 Link spre comentariu
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Aprilie 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 20, 2017 Urmăresc de ceva vreme acest topic,dar abia acum am observat că este pe Constanța!Păcat!Constanța este un oraș în care nu prea ajung des,dar cine știe? nu-i bai baby,te aștept la vară când e si vi la Mare ,sau....dacă nu e la vară...oricând vi p.aci tot aici mă găsești,ca nu ies prea curând la pensie(nici n.am vechimea necesara) 3 Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Aprilie 20, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Aprilie 20, 2017 nu-i bai baby,te aștept la vară când e si vi la Mare ,sau....dacă nu e la vară...oricând vi p.aci tot aici mă găsești,ca nu ies prea curând la pensie(nici n.am vechimea necesara)La vară este exclus!Vin cu toate instituțiile însărcinate cu spionajul și supravegherea!Dar,dacă ai fi un suflet cald, înțelegător, iubitor și sensibil la suferințele mele,am putea să ne întâlnim undeva la jumătatea drumului sau să-mi decontezi transportul!Sau să vii la mine!Adică nu,că poate de venit vii,dar de plecat... nu garantez!! 4 Link spre comentariu
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2017 Partajează Postat Aprilie 20, 2017 La vară este exclus!Vin cu toate instituțiile însărcinate cu spionajul și supravegherea!Dar,dacă ai fi un suflet cald, înțelegător, iubitor și sensibil la suferințele mele,am putea să ne întâlnim undeva la jumătatea drumului sau să-mi decontezi transportul!Sau să vii la mine!Adică nu,că poate de venit vii,dar de plecat... nu garantez!!Luni (sau chiar weekendul asta) ai un transport dus free din partea mea. Dacă nu termini cu Cristinuta si Larisssa intr-o săptămana (mai mult sau mai puțin) ai si returul free. )) Ceva îmi spune ca nu o sa mai vrei sa pleci )))) 3 Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Aprilie 20, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Aprilie 20, 2017 Luni (sau chiar weekendul asta) ai un transport dus free din partea mea. Dacă nu termini cu Cristinuta si Larisssa intr-o săptămana (mai mult sau mai puțin) ai si returul free. )) Ceva îmi spune ca nu o sa mai vrei sa pleci ))))Ești extrem de amabil și,dacă nu aș fi un bărbat atât de educat,aş accepta oferta fără rezerve! Chiar dacă nu aș mai vrea eu să plec,extrem de puțin probabil,s-ar putea să nu vrea ele să mai rămân!E o probabilitate mică,dar este! Înțeleg că această problemă cum că nu aș mai vrea să plec ai dedus-o din spusele mele precum că:"Adică nu,că poate de venit vii,dar de plecat... nu garantez!!" Când am spus asta m-am gândit la cea care a pus stăpânire pe mintea și inima mea și care,după ce am făcut greseala să-i destăinui acest lucru (sau s-o fi prins singură),face mai rău ca Moromete dacă ai vrea să-i iei pământul! 1 Link spre comentariu
Vizitator allview1 Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2017 Partajează Postat Aprilie 20, 2017 Înțeleg că această problemă cum că nu aș mai vrea să plec ai dedus-o din spusele mele precum că:"Adică nu,că poate de venit vii,dar de plecat... nu garantez!!"Neah... am spus asta pt ca le cunosc pe minunatele doamne. Si eu cam uitasem sa mai plec Anyway, Fratele Cocosila îți sta la dispoziție 2 Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Aprilie 20, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Aprilie 20, 2017 Neah... am spus asta pt ca le cunosc pe minunatele doamne. Si eu cam uitasem sa mai plec Anyway, Fratele Cocosila îți sta la dispoziție Mulțam frățicule într-ale curvăsăraiei !Ești foarte amabil și săritor!De-am fi toți la fel unii cu alții!Referitor la sprijinul pe care te oferi să mi-l acorzi,te numesc consilierul meu personal pentru zona Dobrogea! Că prea le allview și allknew tu pe toate (cele bune)!! 1 Link spre comentariu
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Aprilie 21, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 21, 2017 Mama,Doamne,la frumos vorbesti ....spune repede ce inseamna locatie-outside Bucuresti ca iti scoatem abonament la tren! 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum