Sari la conținut

Bruneta cu forme 0732537544

Postări Recomandate

Vizitator alex_xx
Reputație: 0

Sa moara io cum plm e asta bruneta cu forme cum plm!!!! Ca e mai basoalda ca un casalot esuat si fezandat 2 luni la soare in intersectie la dacia :( numai piticanii si grase pe aici :(

Link spre comentariu
Vizitator alex_xx

Haoleuuuu,sa moara tuuuu ,pentru limba română apasă tasta 1,for english,press 2

Para espanol oprima el asterisco.

Iarta-ma cristinuto am fost porc nesimtit si rau, nu am dorit sa te jignesc, e o chestiune de gusturi si atata tot, probabil am eu niste chestii pe care nu le inteleg, sau niste idei tampite in cap. Seara frumoasa si spor la treaba!

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

Para espanol oprima el asterisco.

Iarta-ma cristinuto am fost porc nesimtit si rau, nu am dorit sa te jignesc, e o chestiune de gusturi si atata tot, probabil am eu niste chestii pe care nu le inteleg, sau niste idei tampite in cap. Seara frumoasa si spor la treaba!

n.am de ce să te iert! Nu sunt Dumnezeu! Tu ti.ai spus părerea,iar eu am fost sarcastică! Asa merge treaba acum pe forum:))). Dar nui bai....continuă să mă înjuri,ca fac si eu același lucru. Te pup zi frumoasa
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Outside București
  • Oras:Outside București

Cristina,vreau să rămâi așa cum te știu eu!

Acum când scriu îmi vin în minte cuvintele lui Hașdeu din Răzvan și Vidra:

"Răzbunarea cea mai crudă este când duşmanul tău

E silit a recunoaşte că eşti bun şi dânsu-i rău."

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator alex_xx

n.am de ce să te iert! Nu sunt Dumnezeu! Tu ti.ai spus părerea,iar eu am fost sarcastică! Asa merge treaba acum pe forum:))). Dar nui bai....continuă să mă înjuri,ca fac si eu același lucru. Te pup zi frumoasa

Nu te injur! Am spus o parere pe care trebuia sa o tin pentru mine, dar nah, cu totii avem momente de prostie, o mai comit si eu uneori!

Link spre comentariu

Nu te injur! Am spus o parere pe care trebuia sa o tin pentru mine, dar nah, cu totii avem momente de prostie, o mai comit si eu uneori!

nu mă supăr! Fiecare are o părere personală pe care nimeni nu o poate schimba! Eu...desii nu.mi vine bine,iti respect părerea si îți apreciez sinceritatea! Eu stiu una si bună....NU VOI FI NICIODATĂ PE PLACUL TUTUROR!
  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator unul-oarecare

nu mă supăr! Fiecare are o părere personală pe care nimeni nu o poate schimba! Eu...desii nu.mi vine bine,iti respect părerea si îți apreciez sinceritatea! Eu stiu una si bună....NU VOI FI NICIODATĂ PE PLACUL TUTUROR!

"Nu degeaba am curul mare! Sa ma pupe toti in flanc cate unul, care nu are loc de mine..."  :blushing2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...