cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Dispooooooooo!!! In ciuda lu valens aka cutarescul!!!!! Link spre comentariu
cutarescul Reputație: -200 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Banat de Orange46 Oras:Banat de Orange46 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 hopa hopa penelopa iar esti prost ca PULA! vezi ca pula...este aia care te plateste 2 3 Link spre comentariu
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Da dar pe mine ma platesc pulile alea potente, si deștepte ...Nu tu...tu si pula ta sunteti prosti aman2 Link spre comentariu
nepotelul Reputație: 7 Postat Decembrie 3, 2017 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 Da dar pe mine ma platesc pulile alea potente, si deștepte ...Nu tu...tu si pula ta sunteti prosti aman2vorbesti foarte urat cu lumea care iti da bani sa ti o dea la muie cum de nu te a bubuit nimeni pana acum?! eu iti dadeam vreo 3 randuri de capace in locul lui valens dar eu s mai badaran de fel pula mea Link spre comentariu
cutarescul Reputație: -200 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Banat de Orange46 Oras:Banat de Orange46 Partajează Postat Decembrie 3, 2017 vorbesti foarte urat cu lumea care iti da bani sa ti o dea la muie cum de nu te a bubuit nimeni pana acum?! eu iti dadeam vreo 3 randuri de capace in locul lui valens dar eu s mai badaran de fel pula mea Salut!!...zici de ce nu am facut nimica in legatura cu limbajul/atitudinea ei..ce mama draqu sa faca in legatura cu o tipa care sa facut asa de mare si rotunda ca nu incapea orgoliul ei intr-un corp de 45-48 kg/ 168cm......deaia este ceea ce este ...Acum sa vina ----- minusuri din trupa ei dxm....ciclu( red .... si red....) mai noi si laura care o mananca gaura Zambilica ce sa zic....si Larissaa care au aceeasi IUBY care le pescareste... 1 3 Link spre comentariu
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 3, 2017 vorbesti foarte urat cu lumea care iti da bani sa ti o dea la muie cum de nu te a bubuit nimeni pana acum?! eu iti dadeam vreo 3 randuri de capace in locul lui valens dar eu s mai badaran de fel pula mea poi hai sa iti explic ca sa intelegi! Nu incerc sa ma scuz in fata ta pt ca nu am nici un motiv, dar eu merg pe principiul ala..." Ma respecfi, te respect" sau " ce oferi, aia primesti", iar dat fiind faptul ca acest individ m.a vizitat in urma cu 3 ani, si nu i.a convenit ca sunt grasa si nu mai stiu cum...asta nu ma deranjat! De fapt nu a deranjat pe nimeni...si.a scris parerea si aia a fost!...doar ca.timpul a trecut iar el continua sa ma jigneasca de parca eu am.teait pe spatele lui ....nu mi se pare prea ok! Acum ce e drept...nu ma mai enerveaza pt ca tipul e total pe langa subiect si nu are nico o treabă cu ce e exact in jurul lui sau ce se discuta pe aici! E prost si punct! DA...poate am partile mele nașpa, si poate nu am multumit pe toata lumea ...dar sa ma futi la.melodie din august 2015 pana in ziua de astazi...e total penibil! Iar eu oamenii de genul asta nu ii respecr pt ca in afara faptului ca nu au bun simt si nici macar un coeficient de inteligenta care sa denote noste chestii de care el ma acuza...e egal cu 0 parerea lui..poate nico macar atat pt ca 0 este o cifră! Link spre comentariu
cutarescul Reputație: -200 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:Banat de Orange46 Oras:Banat de Orange46 Partajează Postat Decembrie 4, 2017 poi hai sa iti explic ca sa intelegi! Nu incerc sa ma scuz in fata ta pt ca nu am nici un motiv, dar eu merg pe principiul ala..." Ma respecfi, te respect" sau " ce oferi, aia primesti", iar dat fiind faptul ca acest individ m.a vizitat in urma cu 3 ani, si nu i.a convenit ca sunt grasa si nu mai stiu cum...asta nu ma deranjat! De fapt nu a deranjat pe nimeni...si.a scris parerea si aia a fost!...doar ca.timpul a trecut iar el continua sa ma jigneasca de parca eu am.teait pe spatele lui ....nu mi se pare prea ok! Acum ce e drept...nu ma mai enerveaza pt ca tipul e total pe langa subiect si nu are nico o treabă cu ce e exact in jurul lui sau ce se discuta pe aici! E prost si punct! DA...poate am partile mele nașpa, si poate nu am multumit pe toata lumea ...dar sa ma futi la.melodie din august 2015 pana in ziua de astazi...e total penibil! Iar eu oamenii de genul asta nu ii respecr pt ca in afara faptului ca nu au bun simt si nici macar un coeficient de inteligenta care sa denote noste chestii de care el ma acuza...e egal cu 0 parerea lui..poate nico macar atat pt ca 0 este o cifră! ....waw...ai reusit in sfarsit sa pui cap la cap cuvintele sa faci o propozitit si in final o fraza ,doua-3 cate mama draq ai reusit.Din frazele de mai sus am inteles ca tu esti grasa si nasoala(tu ai recunoscut).....eu sunt prost(dupa parerea ta umila--este parerea ta daca un om este just si iti spune"verde" in fatza)....acum ce vrei??.Tu vorbesti de coeficient de inteligenta..stii cat este coeficientul tau de inteligenta?? exact cat al unei maimute pe care incerci sa o convingi ca mierea este mai dulce decat banana 1 3 Link spre comentariu
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 4, 2017 ....waw...ai reusit in sfarsit sa pui cap la cap cuvintele sa faci o propozitit si in final o fraza ,doua-3 cate mama draq ai reusit.Din frazele de mai sus am inteles ca tu esti grasa si nasoala(tu ai recunoscut).....eu sunt prost(dupa parerea ta umila--este parerea ta daca un om este just si iti spune"verde" in fatza)....acum ce vrei??.Tu vorbesti de coeficient de inteligenta..stii cat este coeficientul tau de inteligenta?? exact cat al unei maimute pe care incerci sa o convingi ca mierea este mai dulce decat banana Mai bine inceteaza sa mi' te adresezi...ca iarasi te faci de caca si rad membri de tine! Link spre comentariu
cutarescul Reputație: -200 Postat Decembrie 4, 2017 Oras:Banat de Orange46 Oras:Banat de Orange46 Partajează Postat Decembrie 4, 2017 Mai bine inceteaza sa mi' te adresezi...ca iarasi te faci de caca si rad membri de tine! stai jos ..4....nu iti mai bate capul ....ca si asa esti tolomacā 1 3 Link spre comentariu
nepotelul Reputație: 7 Postat Decembrie 4, 2017 Partajează Postat Decembrie 4, 2017 Mai bine inceteaza sa mi' te adresezi...ca iarasi te faci de caca si rad membri de tine!eu cred ca voi doi va tachinati din dragoste mutuala :) daca se lasa cu bebe venim si noi la botez 1 Link spre comentariu
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 7, 2017 Dispoooo! Doar astazi (duminica nu o sa ma puteti gasii) Link spre comentariu
biggy82 Reputație: -43 Postat Decembrie 7, 2017 Partajează Postat Decembrie 7, 2017 La biserica?😠Link spre comentariu
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Decembrie 7, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 7, 2017 La biserica? da ! La biserică....merg ca se impart pachete si poate ma akeg si eu cu ceva! 1 Link spre comentariu
cutarescul Reputație: -200 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Banat de Orange46 Oras:Banat de Orange46 Partajează Postat Decembrie 9, 2017 da ! La biserică....merg ca se impart pachete si poate ma akeg si eu cu ceva! foame lunga.......tot saracie fara termen ai ramas 1 1 Link spre comentariu
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Decembrie 9, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 9, 2017 foame lunga.......tot saracie fara termen ai ramas da tot saraca sunt! Poate vinzi tu mai multi stanjenei si imi faci si mie un pachetel de craciun! Nu de alta dar sa ai de ce sa te mai plangi in urmatorii 3 ani! 1 Link spre comentariu
cutarescul Reputație: -200 Postat Decembrie 10, 2017 Oras:Banat de Orange46 Oras:Banat de Orange46 Partajează Postat Decembrie 10, 2017 da tot saraca sunt! Poate vinzi tu mai multi stanjenei si imi faci si mie un pachetel de craciun! Nu de alta dar sa ai de ce sa te mai plangi in urmatorii 3 ani! du-te la biserica....sa stai cu maina intinsa, la fel cum stai si pe aici....DAR sa nu intri in biserica .(defapt poti sa incerci ..nu incapi pe usa..).... 1 1 Link spre comentariu
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Decembrie 10, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 10, 2017 Iar esti prost, iar te fut in gura 😂😂 1 Link spre comentariu
cutarescul Reputație: -200 Postat Decembrie 10, 2017 Oras:Banat de Orange46 Oras:Banat de Orange46 Partajează Postat Decembrie 10, 2017 Iar esti prost, iar te fut in gura prost.prost..cum ma consideri tu....dar si asa vin termin in gura ta...ha ha rablo.....tu esti atat de plantā incat nu intelegi ca pentru 100 ron vin si imi las uramsi in gura ta...pe fatza ta.pe intreg corpul tau....esti prea proasta pentru secolul asta.. 1 1 Link spre comentariu
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Decembrie 11, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 11, 2017 Vezi ca ai mai luat un -1 ! De destept ce esti l.ai luat. Daca continui asa o sa trebuiasca sa iti faci iaradi un alt cont! Link spre comentariu
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Decembrie 16, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Stimati domni futaciosi...va multumesc din suflet pt tot, pentru criticile conservatoare, pt vorbele bune, pt clipele petrecute alaturi de voi! Va doresc sa aveti parte doar de fete care nu se uita la ceas...si cu servicii bune...mai bune ca ale mele! Eu ma retrag de pe piața muncii! Ma retrag din meseria asta! Poate o sa revin sau poate nu...dar cel mai probabil NU pt ca e cazul sa oun punct! Si cu ocazia asta va doresc un 2018 minunat plin de voie buna si de bani multi ca sa vizitati tot msi multe fete! Pt ultima oara...VA KISS PĂ OO! 10 Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9677 Postat Decembrie 16, 2017 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Ma bucur pentru tine. Sa fii iubita! 2 1 Link spre comentariu
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Decembrie 16, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Multumesc frumos! Pupici🎄 Link spre comentariu
paulica2016 Reputație: 14 Postat Decembrie 16, 2017 Partajează Postat Decembrie 16, 2017 Maaai ce faci? Si eu care am fost plecat si nu am putut sa ajung la tine , ce fac? Link spre comentariu
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Maaai ce faci? Si eu care am fost plecat si nu am putut sa ajung la tine , ce fac? Mergi la altcineva! Link spre comentariu
andreyu__ct Reputație: -223 Postat Decembrie 17, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 17, 2017 Un oral de top .. o super fata .. asta pentru cine a stiut sa o cunoasca .. succes in continuare 😘 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum