Sari la conținut

Bruneta cu forme 0732537544

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Numele meu este Cristina,in nici un caz Catalina! Am specificat la telefon sa ma suni inainte sa pleci de acasa,nu cand esti in drum spre mine! Eu am spus si mai repet...NU MERG PE PROGRAMARI!!! Si ti.am spus sa ma suni cu 10 minute inainte pt simplu fapt ca nu vreau sa fiu nesimtita si sa las clientul sa ma astepte! Daca nu ti.am raspuns la telefon cu siguranta eram ocupata!Ar fi fost deranjant pentru domnul care era la mine daca iti raspundeam! Poate ar fi fost si mai deranjant daca eu eram atat de tarfa incat sa te sun inapoi neavand permisiunea ta! Imi pare rau si imi cer scuze pentru asta! Iau toata vina asupra mea! Uneori cand esti prea simtit...devii nesimtit. Imi cer scz inca odata! O seaea frumoasa la toata lumea

Link spre comentariu
  • Oras:constanta

Scuze ca ti.am spus catalina, te sunasem prima oara cand am urcat in masina si stau cam la 15 min de hotel ciresica! Nu trebuie sa iti ceri scuze, totul depinde cu se va concretiza?:) intr.o eventuala vizita?

Link spre comentariu

incep prin acere scuze celor care se ocupa de acest forum pentru ca eu nu mi-am adus contributia cu recenzii pe aici deaorece am fost mai mult plecat ba in strainatate ba prin tara dar in seara aceasta am descoperit super fata in persoana cristinei care inca de la intrare te face sa te simti super bine ( locatia este bine cunoscuta) am fost primit foarte bine , despre cele intamplate alaturi de ea pot spune ca se implica foarte tare comunica foarte bine cu tine ca si client despre actiune am primit un oral foarte bun cum numai cristina stie sa faca la normal aceias implicare dar din cauza oboseli mele dupa o zi de servici nu am putut finaliza ,dar intr-un final am terminat oral nota mea generala pt prestatia cristinei este10 chair merita nu te lasa sa pleci neterminat indiferent de stare multumesc frumos cristina si inca odata scuze colegilor de pe forum

Link spre comentariu

Salutare..salutare...de cate ori merg la aceasta fatuca,ma face sa ma simt excelent si sa revin cu drag,ori de cate ori am ocazia...are ea acel ceva,fata este prietenoasa,chiar ai ce sa discuti cu ea.ultima data am fost la ea acum cateva zile...imediat ce am ajuns am sunat-o,mi-a dat adresa,am urcar,m-a servit cu un fanta,apoi am socializat,i-am oferit mici atentii si apoi m-a intrebat daca vreau cafea..ii zic daca iese cafeaua buna esti buna de maritat,a facut o cafea buna..am baut cafeaua,apoi am mers in camera de lucru,am vrut sa achit 2 nr,dar a trebuit sa merg sa schimb ca nu avea rest,am revenit cu un trandafir rosu care i-a placut mult.apoi am intrat in camera a inceput cu sarutari pe corp,apoi cu un oral cum numai ea stie si m-a facut sa termin rapid.imi scoate prezervativul,ma sterge cu servetele umede cum numai ea stie,mai stam de vb la o cafea si apoi mergem la dus pt refresh si revenim la lupta...al doilea nr tot un oral de zile mari,care a durat mult,m-a terminat oral...a fost de vis...multumesc cristinica

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...