suspine Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2015 Oras:gorj Oras:gorj Postat Aprilie 12, 2015 Corina, corina .. te-am tot sunat ... ti-am dat si mesaj ... si nimic ... nu ai raspuns ... esti in tg-jiu ? sau nu ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2015 Postat Aprilie 13, 2015 Corina, corina .. te-am tot sunat ... ti-am dat si mesaj ... si nimic ... nu ai raspuns ... esti in tg-jiu ? sau nu ? am fost,dar nu am putut programa decat 2 intalnirii,in 2 ore ajung din nou la bucuresti
suspine Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2015 Oras:gorj Oras:gorj Postat Aprilie 13, 2015 pai puteai macar sa raspunzi la telefon .. daca ai programat decat 2 intalniri ... de ce nu mi-ai raspuns si mie ? ca am tot sunat ...
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2015 Postat Aprilie 17, 2015 pai puteai macar sa raspunzi la telefon .. daca ai programat decat 2 intalniri ... de ce nu mi-ai raspuns si mie ? ca am tot sunat ... tu cred ca esti cel care m-a sunat cu privat?zeci de apeluri ai dat
suspine Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2015 Oras:gorj Oras:gorj Postat Aprilie 18, 2015 tu cred ca esti cel care m-a sunat cu privat?zeci de apeluri ai dat ufff ... nu am sunat cu numar privat .. am sunat cu numarul meu personal ... 0763701684 , verifica agenda de apeluri pierdute daca o mai ai din data respectiva ... deci nu am sunat cu numar privat ... plus de asta ti-am dat si sms ... deci ?
suspine Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2015 Oras:gorj Oras:gorj Postat Aprilie 18, 2015 cand mai ajungi in tg-jiu ?
suspine Reputație: 0 Postat Mai 8, 2015 Oras:gorj Oras:gorj Postat Mai 8, 2015 ufff ... nu am sunat cu numar privat .. am sunat cu numarul meu personal ... 0763701684 , verifica agenda de apeluri pierdute daca o mai ai din data respectiva ... deci nu am sunat cu numar privat ... plus de asta ti-am dat si sms ... deci ? Cand zici ca mai ajungi in tg-jiu ?
hash69xxx Reputație: 0 Postat Mai 26, 2015 Oras:gorj Oras:gorj Postat Mai 26, 2015 Nu ai o prietena pe aici ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum