Sari la conținut

???:)

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:gorj
Postat

Corina, corina .. te-am tot sunat ... ti-am dat si mesaj ... si nimic ... nu ai raspuns ... esti in tg-jiu ? sau nu ? 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Corina, corina .. te-am tot sunat ... ti-am dat si mesaj ... si nimic ... nu ai raspuns ... esti in tg-jiu ? sau nu ? 

am fost,dar nu am putut programa decat 2 intalnirii,in 2 ore ajung din nou la bucuresti :D 

Postat

pai puteai macar sa raspunzi la telefon .. daca ai programat decat 2 intalniri ... de ce nu mi-ai raspuns si mie ? ca am tot sunat ... 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

pai puteai macar sa raspunzi la telefon .. daca ai programat decat 2 intalniri ... de ce nu mi-ai raspuns si mie ? ca am tot sunat ... 

tu cred ca esti cel care m-a sunat cu privat?zeci de apeluri ai dat  :slap2

Postat

tu cred ca esti cel care m-a sunat cu privat?zeci de apeluri ai dat  :slap2

ufff ... nu am sunat cu numar privat .. am sunat cu numarul meu personal ... 0763701684 , verifica agenda de apeluri pierdute daca o mai ai din data respectiva ... deci nu am sunat cu numar privat ... plus de asta ti-am dat si sms ... deci ? 

Postat

ufff ... nu am sunat cu numar privat .. am sunat cu numarul meu personal ... 0763701684 , verifica agenda de apeluri pierdute daca o mai ai din data respectiva ... deci nu am sunat cu numar privat ... plus de asta ti-am dat si sms ... deci ? 

Cand zici ca mai ajungi in tg-jiu ? 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...