Sari la conținut

Andreea - 0737163151 (Unirii)

Postări Recomandate

Postat

0763.226.449 i-a furat pozele.Locatie: peste drum de Cocor, scara cu sex-shopul de linga magazinul Glow.Mizerie, mirosuri, galagie.

• Răspunsuri 151
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori

Postat
0763.226.449 i-a furat pozele.Locatie: peste drum de Cocor' date=' scara cu sex-shopul de linga magazinul Glow.Mizerie, mirosuri, galagie.[/quote']macar era buna ?
Postat

Salutare,A mai luat cineva legatura cu Andreea in ultima vreme?Eu incerc de vro 1 sapt sa mai dau de ea si telefonul e mortŞ nu suna, nu ocupat, nu inchis....nimic.

Vizitator chuckychuck
Reputație: 0
Postat

Am fost eu la Alina fosta colega de la Intersport si mi-a spus ca inca nu stie daca s-a retras, dar mai mult ca sigur o sa-si schimbe locatia. Alte amanunte nu a vrut sa-mi dea. Eu o caut de fo 2-3 sapt. si m-am dus pana la urma la colega ei ca sa aflu amanunte despre ea :)

Postat
Am fost eu la Alina fosta colega de la Intersport si mi-a spus ca inca nu stie daca s-a retras' date=' dar mai mult ca sigur o sa-si schimbe locatia. Alte amanunte nu a vrut sa-mi dea. Eu o caut de fo 2-3 sapt. si m-am dus pana la urma la colega ei ca sa aflu amanunte despre ea :D[/quote']Merci Chucky. Ma gandeam si eu la varianta asta, asa ca pot spune ca m-ai ajutat sa economisesc 200 LEI. :D
Vizitator chuckychuck
Reputație: 0
Postat

Tel asta cu 221 in coada este al Alinei colega , Andreei. Pun pariu pe orice ca funduletul din poze este al Andeei. Cunoscatorii imi dau dreptate , nu? :)

Postat
0784.671.221 sa fie asta oare noul numar al ei ?????pe AT apar niste poze mai vechi cu ea
La nr. acesta raspunde Alina, colega Andreei.
Postat

andreea la ce numar raspunde fratilor ca m-ati convins sa ma duc si eu la ea numai de bine zice toata lumea!!!!

• Oras:Bucharest
Postat

Am gasit pe AT urmatoarele nr. de tel cu pozele pe care stiu ca sunt ale ei : 0763.226.449 , 0784.671.221 , 0737.879.267, poate la unul din ele raspunde chiar ea.

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

Va stresati de pomana, a luat o pauza acum ...probabil cand o sa reinceapa munca o sa ne scrie un mesaj pe forum cu nr nou de telefon

Postat
Alina cum este ?? niste pareri va rog nu am vazuto niciodata se merita sa merg la ea ?
e bine facuta si buna. am fost de doua ori la ea: primavara trecuta si aseara. prima data am stat un numar si eram super excitat. aseara am stat o ora, dar al doilea numar nu mi-a iesit. pt primul m-a frecat de deasupra. dupa prima finalizare, am luat o pauza, apoi am lins-o pasional pe anus, tragand-o de coapse cu curul in limba mea. se pare ca s-a cam incins pt ca se impingea si ea si gemea. super bun gustul anusului ei si f placut la atingere, fin. am vrut sa-i bag si un deget incet, dar nu m-a lasat. se si saruta fata, dar nu foarte mult. e o draguta.
Postat
Tonka la nr. de tel raspunde acum?
eu raspundeam la o intrebare despre cum este Alina, colega Andreei care face subiectul post-ului. Alina raspunde oricand la tel, despre Andreea mi-a spus ea ca "e pe stop". pe Andreea nici n-am cunoscut-o (inca)
Postat
pai si cum este Alina :)?????????
vezi 3 post-uri mai sus fata de al tau (buna de futut si de lins in cur!!)
Postat

Da scuze n-am citit atent, multumim oricum pt. recenzie, dupa ce ai relatat tu m-am hotorat si eu s-o incerc pe Alina cat de curand :P

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Da, pacat ca nu mai e pe-aici de ceva vreme. Am fost la ea acum vreo 2 luni. Cel mai tare oral dintre cate mi s-au facut ever. Cand m-a intrebat daca vreau cu finalizare in gura ei (in timp ce mi-o sugea ; costa extra 50 ron)... cred ca si daca imi cerea 200 lei nu o puteam refuza. eram dat pe spate si la propriu si la figurat. Frumusica, inalta, tzatze frumoase, placut mirositoare, fatza foarte draguta. Recomand si pentru mofturosi. Poate reapare ...

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

ca short update... Andreea titulara de drept al acestui thread este plecata abroad [adica peste hotare pentru somonii si guvizii de pe aici]... dar se va intoarce la obshte.... vorba cantecului: 'sunt plecati in alta tzara/dar se-ntorc la primavaraaaa'am zis!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
ca short update... Andreea titulara de drept al acestui thread este plecata abroad [adica peste hotare pentru somonii si guvizii de pe aici]... dar se va intoarce la obshte.... vorba cantecului: 'sunt plecati in alta tzara/dar se-ntorc la primavaraaaa'am zis!
o asteptam... cu flori la aeroport, mai ceva ca pe fotbalisti :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...