Sari la conținut

Ultimul bal

Postări Recomandate

• Oras:Berceni sect 4
Postat

lasa sexul ca de sex te saturi dar de bautura si mancare niciodata :))))

tu da...noi nu!vb de sex... :shy:

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

lasa sexul ca de sex te saturi dar de bautura si mancare niciodata :))))

Hooo, ia cu paine sa tina de sat. =))

hooo se zice la oi pe maidan

Reformulez. E mai bine? =))

http://i60.tinypic.com/2ez319f.jpg

• Like 1
Postat

mancare

stai departe de mine.iti aduceam eu o shaworma cu de toate! :laugh2

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:Somalia
Postat

ori sunt eu prea cinic, ori chiar am citit degeaba cartile alea...si nu au fost putine.

dar nu(mai) inteleg, maestre, odele astea inchinate ''femeilor puternice''...

in incheiere, daca vrei girlfriend experience, gaseste-ti girlfriend.ce naiba e asa de complicat?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

daca punea banii la pusculita ,acum sigur avea logan

hidramat

Postat

E mai simplu pe bani, regulile sunt mult mai simple: tu le plătești bine si ele te mint frumos.

Corect.

Dar e ceva distanta pana la a face apologia "femeilor puternice".

Poate sunt eu "nevertebrata" si nu pot sa apreciez adevarata valoare a acestor fiinte puternice si care nu accepta jumatati de masura, insa nu sovaiesc deloc in a-si pune frumusetea la mezat.

• Oras:pe forum...
Postat

Nu vreau sa intru in polemici fara rost cu tine deoarece este evident ca tu ai citit mai multe carti :) ( se subintelege nu trebuia sa mentionezi :)  ) , dar poate din cauza de prea multa lectura  ti-a scapat amanuntul urmator. Ele isi scot frumusetea la mezat  dar unele dintre ele o vand doar unora si nu neaparat celor care ofera mai mult :)

Si in legatura cu ,,apologia" nu te obliga nimeni sa citesti , sa fii pro sau contra si nici macar sa iti dai cu parerea. Te rog sa ignori toate comentariile mele  din simplul motiv ca ele nu se ridica la nivelul tau intelectual, deci prin urmare si asadar ramai tu cu Academia si eu cu apologia :)

Corect.
Dar e ceva distanta pana la a face apologia "femeilor puternice".
Poate sunt eu "nevertebrata" si nu pot sa apreciez adevarata valoare a acestor fiinte puternice si care nu accepta jumatati de masura, insa nu sovaiesc deloc in a-si pune frumusetea la mezat.

• Like 3
  • Minus 7
Postat

Maestre, eu nu am si nici nu am avut intentia de a te persifla sau ironiza.

Departe de mine astfel de ganduri.

Doar ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda.

Numai bine.

Postat

Daca nu o sa mai postez  recenzii macar off-topic sa mai prestez.

Vezi ca prima definitie a cuvantului condescendent inseamna altceva si o prefer pe asta in detrimentul celei peiorative folosite de tine :)

Mie cel mai mult îmi plac alea cu "sunt si ele niște fiinte" sau "sunt si ele suflete ", fără sa realizeze ca de fapt tonul este condescendent...

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

daca punea banii la pusculita ,acum sigur avea logan

Banii in sine n-au nici o valoare, depinde cum ii convertesti, ce obtii cu ei ! O masina ? da e practic, te duce dintr-un loc in altul. Dar aceste fete te pot duce in al noualea cer, bineinteles daca esti pe aceeasi rezonanta cu ele. Se pare ca Rokkerul e un asemenea om. Rokkere succes in orice ai face !

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.