Sari la conținut

Singura de sarbatori

craciunitza

Postări Recomandate

• Oras:homeless
  • Oras:homeless
Postat

sangre, on 03 Dec 2014 - 05:16, said:

Mamaa, ce trist. Eu n-am apucat pana acum sa ajung la universitate si nici nu cred ca voi ajunge vreodata.

Nici nu trebuia sa ne spui, ne-am dat seama imediat.

• Like 1
  • Oras:Undeva departe
Postat

In caz ca cititi paragraful de mai sus si nu stiti la ce "ordin" se refera, e vorba de o simpla adresa de yahoo mess. pt. a facilita comunicarea cu cei ce nu au inca acces la PM, ceea ce implicit ar ajuta-o pe ea sa gaseasca mai usor ce cauta.

Tipa asta e un exemplu perfect de ce prefera barbatii sexul platit.

Indiferent despre ce este vorba, NU accept sa mi se spuna ce sa fac!!! Cu atat mai putin un barbat necunoscut, care teoretic are intentii de a ma cunoaste....nu o sa reuseasca :) Stiu CE caut si stiu CUM sa gasesc ceea ce caut, nu am nevoie nici de sfaturi  si nici de un asemenea ton.

Sunt exemplul perfect de ce preferati sexul platit? Preferati pentru ca pe 100-200 de lei fetele astea va pupa-n cur, va fac toate poftele si le puteti da ordine. Trist e, ca dupa ce inchid usa dupa voi, tot voi sunteti fraierii si au dreptate. Insa pe mine NU m-a platit niciunul dintre voi, ca sa fiu nevoita sa accept orice porcarie i se nazareste lui sa spuna. Eu am cautat un om normal, un barbat, care ma poate vedea egala cu el si cu care pot purta o discutie interesanta. Cu asemenea creaturi nu pot, imi pare rau!

• Like 1
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Discret si educat. E-mail: [email protected]

Buna!

Sunt o fata simpla, nu sunt amanta dar nici sponsor. Caut un barbat cu care mi-as putea petrece sarbatorile, nu vreau sa le petrec singura, dupa o despartire dureroasa. Nu cer bani si nici nu ofer. Nu cer sex si nici nu ofer. Caut doar un barbat, ca sa nu fiu singura. Vreau sa ne simtim bine, daca asta va implica si sex sau nu, vom decide pe moment.

Am luat bilete, am rezervat locuri cu fostul iubit, atat pentru Craciun, cat si pentru Revelion, vreau sa le folosesc, pentru asta caut partener, daca nu erau toate platite, renuntam la idee. Transportul, cazarea si masa sunt asigurate. Material, atat sunt dispusa sa ofer.

Despre mine pot spune, ca sunt o fata de 24 de ani, roscata, par lung 168 cm/53 kg. Sunt sociabila, deschisa, amuzanta. Nu va ganditi, ca vreau un umar, pe care sa plang sau ca o sa oftez dupa fostul. Vreau sa ma simt bine si vreau ca si tu sa te simti bine.

Daca nu se va gasi un barbat disponibil si pentru Craciun si pentru Revelion, pot fi si 2. Unul de Craciun si unul de Revelion.

Alte detalii pe PM.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cine știe.. poate astfel de mesaje sunt postate cu scopul de a determina unii membri să plătească acei 8 euro pentru PM. O sumă mică dar tot e un ban pentru forum :D. Sigur unii vor plăti sperând că vor vorbi cu 'craciunita' :P

• Like 1
  • Oras:Adunati
  • Oras:Adunati
Postat

Cine știe.. poate astfel de mesaje sunt postate cu scopul de a determina unii membri să plătească acei 8 euro pentru PM. O sumă mică dar tot e un ban pentru forum :D. Sigur unii vor plăti sperând că vor vorbi cu 'craciunita' :P

pana nu vad poze nu cred nimic!

• Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

hhmmmm cate oferte ai....sa mi incerc si eu norocul :)

nu pot trimite PM asa ca astept sa vorbim pe mess

leonard2011leo

te pup!

Postat

Din cate am observat eu, nu trebuie sa platesti ca sa poti trimite mesaje private. Ajunge sa fii activ putin si poti primi acces la PM. Pe de alta parte am platit si eu, daca eu pot, puteti si voi :)

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

eu cred ca pisicuts e craciunita :laugh2

Postat

pana nu vad poze nu cred nimic!

Nu trebuie sa crezi nimic! Nu ma intereseaza ce crezi sau nu crezi tu :)

Postat

Atunci cum sa fiu eu Pisicuts? 

Desi recunosc, as fi o pisicuta dulceeee dulceee de tot  :blushing2

• Like 1
Vizitator
Postat

n-avem cum sa fim siguri  :thinking​ 

• Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Craciunitzo, daca nu gasesti nimic pana pe 20.dec.2014 suna-ma pe telekom, ca vin eu.

Vizitator
Postat

Craciunitzo, daca nu gasesti nimic pana pe 20.dec.2014 suna-ma pe telekom, ca vin eu.

Nici macar sorina nu-ti raspunde daca ai telekom ....

Postat

Craciunutza ma poate apela si pe vodafone, sau whatsapp...sau sa-mi lase bilet in geamul dela masina :))

Postat

N-aveti cum sa fiti siguri, dar nici nu aveti de ce sa va indoiti :)

Oly, daca pana in 20 nu gasesc, vin sa-ti fac serenada si te fur de acasa  :serenade  :laugh2

Postat

oki, sau ne intalnim la....:))))))

• Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
Postat

Ce de "botanisti".....dupa "stilul" de scris nu e greu sa iti dai seama cine e "craciunitza" :)

• Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...