Sari la conținut

🎭 Alexandra Baneasa 0731670030 🎭

Postări Recomandate

Am vizitat-o pe Alexandra in urma cu cateva zile.Locatia este un mic hotel pe o strada perpendiculara cu Titulescu.Nu cred ca este bine sa dau mai multe detalii despre locatie ca sa nu-i fac probleme.Oricum este o locatie discreta.A fost punctuala cu ora stabilita,o bila alba.Alexandra arata destul de bine la corp,este genul de handbalista cu forme,uite ca am uitat s-o intreb daca a facut sport.Punctul forte sunt picioarele,soldurile si fundul.Sanii ii are mici si lasati.La fata,nu stiu ce sa va spun,nu este pe gustul meu,in poze arata mult mai bine.Se fardeaza excesiv.Nu vreau sa vorbesc prea multe despre acest aspect deoarece a avut un comportament ireprosabil fata de mine si nu as vrea s-o critic.Acum, despre actiune.Femeia spune ca a ,,lucrat' multi ani pe afara si asta se vede.Ii place pula rau de tot.A inceput cu ON,cu mare atentie zonelor invecinate si in acelasi timp cu masaj perianal(tehnica pe care o stapanesc numai adevaratele profesioniste).Apoi montat prezervativul cu gura si trecut la anal care a durat putin,spre rusinea mea.A urmat pauza de o tigara,apoi un masaj pe tot corpul pt care primeste 10 cu felicitari(iar eu chiar sunt pretentios la acest capitol.Apoi iar ON,noral si terminat anal,la cererea ei.Alexandra este o adevarata profesionista,fara mofturi ,fara ifose.Stie cum sa se faca placuta clientului.Toata distractia a costat 300 lei pt o ora si jumatate.Nu cred ca o sa va placa recenzia mea pt ca nu sunt un bun povestitor.Pentru toata informatiile pe care le doriti,va stau la dispozitie.

• Like 3
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Buna ziua Alexandru... în acest moment mi-am găsit un apartament dragut în apropiere de rond Alba Iulia. Ca aspect... nu prea am pricepere sa ma machiez, daca azi o sa-mi reuseasca, am sa pun un selfie aici. Nu stiu cât oglindește un selfie realitatea ca mie îmi place sa surprind ceea ce e mai frumos la chipul meu in fotografie... expresia privirii, buzele si forma fetei. Sânii par lăsați... din anumite poziții, insa daca stau dreapta in postura fireasca, sânii sunt ațintiți în față cu sfarcuri obraznice si maricele. Sunt mici sânii... ca abia crescuti si prins forma de rotund. Mersi pentru descrierea momentelor si ma bucur ca te-ai simtit bine.post-143417-0-44755700-1469362211_thumb.jpg

• Like 7
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Best Place On Earth
  • Oras:Best Place On Earth

Buna ziua Alexandru... în acest moment mi-am găsit un apartament dragut în apropiere de rond Alba Iulia. Ca aspect... nu prea am pricepere sa ma machiez, daca azi o sa-mi reuseasca, am sa pun un selfie aici. Nu stiu cât oglindește un selfie realitatea ca mie îmi place sa surprind ceea ce e mai frumos la chipul meu in fotografie... expresia privirii, buzele si forma fetei. Sânii par lăsați... din anumite poziții, insa daca stau dreapta in postura fireasca, sânii sunt ațintiți în față cu sfarcuri obraznice si maricele. Sunt mici sânii... ca abia crescuti si prins forma de rotund. Mersi pentru descrierea momentelor si ma bucur ca te-ai simtit bine.

Un raspuns foarte elegant si onest, chiar daca recenzorul, probabil inca sub efectul intalnirii, nu a fost un diplomat desavarsit in postarea lui. :)

:hihat

• Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Un raspuns foarte elegant si onest, chiar daca recenzorul, probabil inca sub efectul intalnirii, nu a fost un diplomat desavarsit in postarea lui.:)

Mmm... depinde si ce efect are un moment asupra mea. Cineva care tocmai a plecat de la mine mi-a zis: "Experienta face diferenta!". Omul are întâlniri cu mine de aproape trei ani... Nu stiu ce sa zic... mie, după atâția ani nu poate sa-mi între în minte ca ceea ce fac este o meserie si ca trebuie sa acumulez puncte de experienta. Pentru mine a fost mereu o placere si dorință de a trăi tot ceea ce e mai bun pentru mine... pentru ca sunt momente din viața mea si le prețuiesc. Ceea ce spun acum este o simpla rațiune... care o aplic după cum îmi este si puterea sexualității mele. Dacă sunt momente în care doar... trebuie sa-mi fac un bine si asa ajungand sa fac si altcuiva, normal ca ma rezum doar la sexualitate si satisfactie... cu trairi cat sa-mi zic ca a fost un moment pe masura pretentiei mele si a altuia. Daca consider ca pot trece de simple raționamente, satisfacții si senzatii... cu cineva, da... este ceva unic din mine, din om, de la viață. Obrazul prinde lucire... gestul prinde artă în miscare, în trup, în expresie, tonalitatea vocii, în atingere si vorbă, si-n clipa în care simt ca-s amanta plăcerii desăvârșite si niciodata la fel. Tocmai de aceea nu pot sa acuz pe nimeni pentru ca sunt si eu om... si caut aceleasi lucruri ca fiecare om pe care il voi mai întâlni. Cu toate acestea... nu doresc sa fortez un moment sau sa fac un om sa tremure în fața mea.post-143417-0-08460800-1469375199_thumb.jpg
  • Like 11
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Vis,cum te simți azi?

Dezbrăcată, în pozitia lotus pe canapea... beau cafeaua si privesc stirile despre Munchen.

• Like 4
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Simți furnicături în stomac si o căldură care te cuprinde?

Doar la comanda mea... fara nici un gând si influențe. Poți sa te linistesti...
  • Like 5
  • Minus 3
Link spre comentariu

Un raspuns foarte elegant si onest, chiar daca recenzorul, probabil inca sub efectul intalnirii, nu a fost un diplomat desavarsit in postarea lui. :)

Nu am avut nici cea mai mica intentie sa o jignesc,si regret lipsa de diplomatie.Dar daca nu dau detalii cat mai amanuntite se trezeste vre-unul si tipa ca am facut o recenzie falsa si incepe balciul...Oricum,Alexandra este o adevarata profesionista si isi merita banii,mai ales la cate tepe exista pe piata,la preturi similare...Inca odata,Alexandra scuza-ma.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Nu am avut nici cea mai mica intentie sa o jignesc,si regret lipsa de diplomatie.Dar daca nu dau detalii cat mai amanuntite se trezeste vre-unul si tipa ca am facut o recenzie falsa si incepe balciul...Oricum,Alexandra este o adevarata profesionista si isi merita banii,mai ales la cate tepe exista pe piata,la preturi similare...Inca odata,Alexandra scuza-ma.

Nu este nici o problema... a fost chiar bine, îmi amintesc. Ai fost cu bun simt si aveai nevoie de acele momente de relaxare si placere... lucruri de care beneficiez si eu în mod firesc. Acestea sunt mai de prețuit decat niste laude suplimentare... care, din câte am observat în experienta fiecaruia, isi au timpul lor. Asa ca... nu te considera mai fara sansa decat alții.
  • Like 6
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Hmmmm

Pai da!?... Căci stand asa pe gânduri, mi-am zis: hm...

Mi-am amintit ca mai zilele trecute mi-am facut de-o joacă cu un fotograf... probabil sa nu iasa ceva special. El mi-a explicat un procedeu în fotografie... sa-mi pot linisti gândul prin care ma vedeam ca la inceput. Asa ma simt si in fiecare act sexual... expusă, unui necunoscut. Este excitant sa descopăr clipa si acel detaliu care dă senzatie. Acel detaliu fara importanță in mod obisnuit, care am libertatea sa-l strecor printre senzatii si sa-mi para corpul meu in câteva momente de intimitate, frumos si dăruit... frumusete si fiinta.

Mi-au scăpat prea multe vorbe si de fapt am vrut sa pun doar o fotografie in care nu prea sunt aranjata, nici sânii nu se aranjeaza si prind directii, picioarele par subtiri si nu pulpoase.post-143417-0-31047600-1469398322_thumb.jpg

• Like 7
  • Minus 5
Link spre comentariu

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

Pai da!?... Căci stand asa pe gânduri, mi-am zis: hm...

Mi-am amintit ca mai zilele trecute mi-am facut de-o joacă cu un fotograf... probabil sa nu iasa ceva special. El mi-a explicat un procedeu în fotografie... sa-mi pot linisti gândul prin care ma vedeam ca la inceput. Asa ma simt si in fiecare act sexual... expusă, unui necunoscut. Este excitant sa descopăr clipa si acel detaliu care dă senzatie. Acel detaliu fara importanță in mod obisnuit, care am libertatea sa-l strecor printre senzatii si sa-mi para corpul meu in câteva momente de intimitate, frumos si dăruit... frumusete si fiinta.

Mi-au scăpat prea multe vorbe si de fapt am vrut sa pun doar o fotografie in care nu prea sunt aranjata, nici sânii nu se aranjeaza si prind directii, picioarele par subtiri si nu pulpoase.attachicon.gif2016-07-25 00.28.30.jpg

Io aș ascunde bine poza asta...

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...