radu308 Reputație: 2 Postat Iunie 10, 2022 Postat Iunie 10, 2022 Acum 4 ore, vistantric a spus: Răspuns greșit, nu mai comenta! PS. Vezi că dacă repeți în continuu că o mantră că sunt proastă...aceasta riscă să devină realitatea ta. Pe principiul, cum se zice la români, ce-mi dorești tu mie...să ți se întâmple ție! Ideea e alta, dacă tu ești deja prost și nu îți dai seama...înseamnă că nici nu poți vedea cum arată o prostie, iar în concluzie nu are rost să te pronunți. Vad mereu cum arată o prostie , de cate ori intru aici pe topic,are chipul tau 😂😂😂 PS Ești proasta de bubui 😂😂😂 1 1
Membru Premium derwall Reputație: 653 Postat Iunie 10, 2022 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Iunie 10, 2022 Acum 7 ore, vistantric a spus: Își dă toată lumea seama că ești mascul sută la sută, doar dacă ești stearpă te poți pune în mintea unui copil și să imaginezi la nivelul acesta de...spune tu, că mie mi-e lene! Ai uitat ce afirmații ai făcut referitoare la actul sexual? 👍 Ai uitat că îți e scârbă de organul numit pulă?😊 Sau originala care a deținut contul nu mai există și acum este doar un personaj grotesc, ce inspira doar mila?👍 PS. Câte conturi îți vei mai face în speranța de a reabilita ceea ce nu ai fost în stare să faci nicicând? 3
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 10, 2022 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 10, 2022 Acum 11 ore, radu308 a spus: Vad mereu cum arată o prostie , de cate ori intru aici pe topic,are chipul tau 😂😂😂 PS Ești proasta de bubui 😂😂😂 Nu mersi, nu sunt interesată de oferta ta! Prostia iti este caracteristică si se vede că te simti bine asa, păstrează pentru tine! Acum 6 ore, derwall a spus: Va reveni, dar ideal e să discutați non sensuri pe topicul ei. Oricum se baga în seamă neinvitata, ca și cum ar avea o problemă cu mine, probabil asa se simte ea importantă. 1 1
sf.Duch Reputație: 9 Postat Iunie 10, 2022 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Iunie 10, 2022 14 hours ago, radu308 said: 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 E și de ras și de plan ! Decât să am o mama ca asta , ma bine mă dau orfan.Cu siguranță nu știe nimeni cine e mă-sa..Nu ai cum sa fii mândru și să prezinți așa ceva ca fiind mama ! Îți dai seama ..colegii.."Bro' ,când mai pune ma-ta ceva nou pe erome?" E mai rău când creste.. .sa nu fie vreunul care să-i zică că a muito pe mă-sa 😂 😂 😂 RADUCU mama pare rau sa-ti amintesc vorba inteleptiilor romani "Toate femeilee e curve" sa nu uitam nicidata ca si mamele noaste sunt femei ,inclusiv A MEA Vezi de surprizele de la mostenire si , nu da vina numai pe tata 1
Salamu Reputație: 30 Postat Iunie 11, 2022 Oras:Pă Tir Oras:Pă Tir Postat Iunie 11, 2022 Lu' fiitu i-ai zis din ce vin banii pă rechizite? asa.. pentru curiozitatea firii.. ca de un telefon mai potent pă poze vad ca nu-i capital. 2 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 11, 2022 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 11, 2022 Revin cu aceste foto, poate din cauza spamului nu le-a vizualizat toată lumea! 3 1 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 11, 2022 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 11, 2022 300 lei masaj 40 de minute Masaj de relaxare și erotic 400 companie intima 30 de minute Sex oral deep neprotejat cu finalizare orala Sex normal protejat, diverse poziții Sunt incluse jocuri erotice, fantezii și fetișuri Sunt permise atingeri, sărutări, FK, 69, Cunni 500 o ora Masaj și companie intimă 1 1
Salamu Reputație: 30 Postat Iunie 11, 2022 Oras:Pă Tir Oras:Pă Tir Postat Iunie 11, 2022 Hai mă dă-o in urzici.. 500ron sa-ti admir curu piftios & bulanele in stil parizăr? mergi pă principiu carburantilor bag de samă.. ' confortu si poftele greu se si uita'.. Imi iau juma dă ora si 'din greseala' pun mana si pă la cur si.. m-am scos. 😉 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 12, 2022 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 12, 2022 Acum 6 ore, Salamu a spus: Imi iau juma dă ora si 'din greșeală îmi pun mana si pă la cur si.. m-am scos. 😉 Corect, eu nici nu-s în toată ecuația! Faceți confuzie de la bun început, în mod intenționat și cel mai bine este sa vă văd picând tot voi în ea. Poți să îți faci un control la ochi sau la cap, mi-e lene să am soluții la astfel de stupizenii! 1
Salamu Reputație: 30 Postat Iunie 12, 2022 Oras:Pă Tir Oras:Pă Tir Postat Iunie 12, 2022 Quote Corect, eu nici nu-s în toată ecuația! Da asta stie tot poporul.. ca de la atata guriță te-ai alterat cronic la scufiță. Zi la ce varsta vrei sa faci training cu plodu'.. sa deie la buci.. cu demonstratii, gurita.. tot tacamu.. hai ca astea el stii. 3
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 12, 2022 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 12, 2022 1 oră în urmă, Salamu a spus: Da asta stie tot poporul.. ca de la atata guriță te-ai alterat cronic la scufiță. Zi la ce varsta vrei sa faci training cu plodu'.. sa deie la buci.. cu demonstratii, gurita.. tot tacamu.. hai ca astea el stii. Mai bine spune-mi tu la ce vârstă ti-ai dat seama ca ești idiot... Te-a banat @pisicuts de vreo 10 ori și pe contul acesta te-ai trezit sa vorbesti despre un copil, despre copilul meu, tu care vorbesti de lins cururi de 3 ani de zile, de când ai apărut pe forum. Deja faptul ca intri în extreme și deviații în discuții cu mine, dar să vorbească un handicapat despre un copil, m-as mira sa nu ai și înclinații spre pedofilie. Tu ai linge și un câine în cur, ce pixu meu îmi vorbesti aici despre educația sexuala a unui copil! Sunteți niște nimicuri de oameni, rebuturi ale societății...care își închipuie că se exprimă în fața unei curve! Dobitoacelor, eu am gândire, educatie și suflet, sunteți insignifianti și nu aveți nimic de spus în fața mea! Până să mă apuc de această activitate...în mediul meu se știa că voi sunteți paria societății, oamenii sunt dezgustați de curvari chiar și fără sa va cunoască! Eu mai breaza m-am crezut si din iubirea pentru acest act minunat numit sex... Am zis să vă cunosc si intr-adevar sunt oameni foarte frumosi, sinceri si deosebiti printre voi...pacat de ei, ca se duc cu valul, nu-i voi salva eu. Sunteți inutili și mă plictisiți, ce păcat că nu îmi aproba ștergerea contului @pisicuts . 1 1
Administrator pisicuts Reputație: 114444 Postat Iunie 12, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 12, 2022 Acum 2 minute, vistantric a spus: Mai bine spune-mi tu la ce vârstă ti-ai dat seama ca ești idiot... Te-a banat @pisicuts de vreo 10 ori și pe contul acesta te-ai trezit sa vorbesti despre un copil, despre copilul meu, tu care vorbesti de lins cururi de 3 ani de zile, de când ai apărut pe forum. Deja faptul ca intri în extreme și deviații în discuții cu mine, dar să vorbească un handicapat despre un copil, m-as mira sa nu ai și înclinații spre pedofilie. Tu ai linge și un câine în cur, ce pixu meu îmi vorbesti aici despre educația sexuala a unui copil! Sunteți niște nimicuri de oameni, rebuturi ale societății...care își închipuie că se exprimă în fața unei curve! Dobitoacelor, eu am gândire, educatie și suflet, sunteți insignifianti și nu aveți nimic de spus în fața mea! Până să mă apuc de această activitate...în mediul meu se știa că voi sunteți paria societății, oamenii sunt dezgustați de curvari chiar și fără sa va cunoască! Eu mai breaza m-am crezut si din iubirea pentru acest act minunat numit sex... Am zis să vă cunosc si intr-adevar sunt oameni foarte frumosi, sinceri si deosebiti printre voi...pacat de ei, ca se duc cu valul, nu-i voi salva eu. Sunteți inutili și mă plictisiți, ce păcat că nu îmi aproba ștergerea contului @pisicuts . cum ti-o mers astazi alexandra ??
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 12, 2022 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 12, 2022 Acum 2 minute, pisicuts a spus: cum ti-o mers astazi alexandra ?? Foarte bine, la soare... Cu vanticelul printre ramuri Îmi mișcă frunza si o mângâie Iar razele o pupă! 😄 2 1
Salamu Reputație: 30 Postat Iunie 12, 2022 Oras:Pă Tir Oras:Pă Tir Postat Iunie 12, 2022 Mami.. ti-am mai zis de 14 ori ca banarile nu aduc rezultate 🙂 , poate te baneaza pe tine dar nu stiu de ce-s ezitari ca la judecat pervers pă altii ai diploma. Hai sa ne asezam la masa discutiilor,sorbim dintr-o cafea ieftina fara zahar, iti platesc aia 500 pă ora..nu-i bai, iti dau analu' dă mileniu 3 + guriță smîntînoasă si impacam verzele.. Ti-e frica de madulare cu argumente si constiinta impacata da' la scorurile alea.. clientu-i cu pretentii, n-are unghii de brînzar si miroase frumos. 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 12, 2022 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 12, 2022 Acum 3 ore, Salamu a spus: Mami.. ti-am mai zis de 14 ori ca banarile nu aduc rezultate 🙂 , poate te baneaza pe tine dar nu stiu de ce-s ezitari ca la judecat pervers pă altii ai diploma. Hai sa ne asezam la masa discutiilor,sorbim dintr-o cafea ieftina fara zahar, iti platesc aia 500 pă ora..nu-i bai, iti dau analu' dă mileniu 3 + guriță smîntînoasă si impacam verzele.. Ti-e frica de madulare cu argumente si constiinta impacata da' la scorurile alea.. clientu-i cu pretentii, n-are unghii de brînzar si miroase frumos. Mă maimuță curentată, nu mai visa! Alea pe care le futi tu sunt în stare să judece, dar se supun prostiei voastre...e o buclă în care vă găsiți reciproc sens. Să înțeleg că cei care se întâlnesc cu mine au trecut pe la tine întâi să îi lingi în cur si să le iei temperatura? Tu îmi vorbesti mie de pretenții, tie care-ti tremură chiloții dacă vei reuși sa mă întâlnești, crede-mă ca nu vei putea scoate 2 cuvinte fără sa vezi în ochii mei cât de ridicol ești! Simplifica totul în mintea ta și gândește ca eu sunt un om normal, nu vei putea face nimic în prezenta mea, nu vei avea nici un strop de voință! Fără acceptul meu tu nu exiști, ești un zgomot și atât. Nu te mai flata, nu îmi pierd eu vremea sa judec oameni, insa nu există ceva care să nu înțeleg, nu există confuzie...ci doar răbdare. Tu scoți vorbe goale pentru că nu ai ce-mi zice, întorci niște informații spre nicăieri...pentru că receptorul nu există. Tu nu știi ce om tastează acum aceste rânduri și nici unul din voi nu merită să știe, ofer minimun care vouă vă aduce satisfacție...iar în rest zic și fac orice nu seamănă cu mine. De la o satisfacție pasagera până la a ridica pretenții e cale lungă... Acei bani conferă un confort și atât, ești prost dacă crezi că mă obligă niște hârtii pe mine cu ceva. O situație doar eu o pot face deosebită și pot renunța în orice clipă la această pretenție, care am eu chef să o am. Iar acea clipă nu va aduce nimic nimănui, doar eu sunt cea care decid dacă gândesc ceva sau nu. Să vină un handicapat de-asta cu asa atitudine la mine, ok... Dar îți dai seama că orice impuls care te mână în această intenție de a mă întâlni se va transforma intr-o tortură mentală pentru tine? Fiecare aspect al greșelii tale de a ma intalni îl voi numi și te voi străpunge cu el până în adâncurile minții tale. Nu au cum mă, să se întâlnească oameni de acest gen cu mine! Voi căutați proaste la fel ca voi, pentru că eu sunt cea care schimb după bunul plac tot ce vreau eu în mintea voastră, voi sunteți cei care vă supuneți plăcerii mele. Nu există unul în cei 7 ani de activitate care să facă altfel decât vreau eu... Voi care vă spârcâiți acolo un pic și tot acolo vă e plăcerea...cum crezi că ceva infinit mai puternic se poate supune? 1 1
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2022 Postat Iunie 12, 2022 On 6/11/2022 at 10:53 AM, vistantric said: Revin cu aceste foto, poate din cauza spamului nu le-a vizualizat toată lumea! Pozele astea sunt dragute
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2022 Postat Iunie 12, 2022 In anul 2015 nici tu n-aveai fund, ipocrito.. Am zis eu bine ca acum e plin de slana si de celulita ... Si la moaca aratai cam Village cu sprancenele negre, 2 linii desenate prost...
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 12, 2022 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 12, 2022 Acum 21 minute, KimInLove a spus: In anul 2015 nici tu n-aveai fund, ipocrito.. Am zis eu bine ca acum e plin de slana si de celulita ... Si la moaca aratai cam Village cu sprancenele negre, 2 linii desenate prost... Ăștia au văzut zeci de cururi si le zic ca sunt proști pentru că încearcă sa explice din poze...ceea ce eu vad zi de zi în oglindă. Tu ești și mai proastă, dacă dai o pagină înapoi vei constata că intr-o lună îmi mâncase cineva curul...cum faci tu acum. Apoi dacă mai dai niște pagini înainte...vezi iar că mi l-a pus cineva la loc. Fundul meu rămâne mereu același, este bombat...dar nu a fost niciodata mare, lateralele cresc și dau o forma deosebită. Presupun că ești asa de aiurita pentru că adaosul adus corpului nu îți confirmă nimic, ai nevoie de senzație și sentiment, dar acestea ți le creează alții din păcate. Când comentezi corpul și mintea altcuiva și tu nu te poți simți și recunoaște în ale tale...se numește problema mentala. Cu ce scop se trezesc mereu niște idioți să conteste pozele și videourile postate de mine? Niște urâtănii, cu siguranță...iar eu mă plictisesc grav citind inepțiile acestea pe topicul meu! Cat de proastă ești să tot repeți ideea că sunt o țărancă, dacă nu vezi o reacție din partea mea...nu îți este clar că nu am nici o noțiune? Posibil asa îți negi tu originile, sperând că altul are un trecut mai urat decât al tău. Am spus-o de câteva ori și sigur ai citit, viața mea este și așa a fost dintotdeauna...fără evenimente, lină! Nu are cum să fie altfel, nimic din exterior nu poate sa fie mai frumos decât ceea ce vad eu în Sinele meu.
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2022 Postat Iunie 12, 2022 19 minutes ago, vistantric said: Ăștia au văzut zeci de cururi si le zic ca sunt proști pentru că încearcă sa explice din poze...ceea ce eu vad zi de zi în oglindă. Tu ești și mai proastă, dacă dai o pagină înapoi vei constata că intr-o lună îmi mâncase cineva curul...cum faci tu acum. Apoi dacă mai dai niște pagini înainte...vezi iar că mi l-a pus cineva la loc. Fundul meu rămâne mereu același, este bombat...dar nu a fost niciodata mare, lateralele cresc și dau o forma deosebită. Presupun că ești asa de aiurita pentru că adaosul adus corpului nu îți confirmă nimic, ai nevoie de senzație și sentiment, dar acestea ți le creează alții din păcate. Când comentezi corpul și mintea altcuiva și tu nu te poți simți și recunoaște în ale tale...se numește problema mentala. Cu ce scop se trezesc mereu niște idioți să conteste pozele și videourile postate de mine? Niște urâtănii, cu siguranță...iar eu mă plictisesc grav citind inepțiile acestea pe topicul meu! Cat de proastă ești să tot repeți ideea că sunt o țărancă, dacă nu vezi o reacție din partea mea...nu îți este clar că nu am nici o noțiune? Posibil asa îți negi tu originile, sperând că altul are un trecut mai urat decât al tău. Am spus-o de câteva ori și sigur ai citit, viața mea este și așa a fost dintotdeauna...fără evenimente, lină! Nu are cum să fie altfel, nimic din exterior nu poate sa fie mai frumos decât ceea ce vad eu în Sinele meu. Pai te incluzi perfect in ceea ce ai scris aici ipocrizia ta atinge cote maxime vorbeai de mine ca n-am fund si Hop! Ce poza am descoperit Eu cu tine din 2015 in care n—aveai nici moaca , nici fund , nici sani sprancenele alea creionate cu negru ca la gradinita tot din naturaletea ta fac parte , nu? :)))
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 13, 2022 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 13, 2022 Acum 1 minut, KimInLove a spus: Pai te incluzi perfect in ceea ce ai scris aici ipocrizia ta atinge cote maxime vorbeai de mine ca n-am fund si Hop! Ce poza am descoperit Eu cu tine din 2015 in care n—aveai nici moaca , nici fund , nici sani sprancenele alea creionate cu negru ca la gradinita tot din naturaletea ta fac parte , nu? :))) Măi fată, ești la comanda cuiva acum sa dai pagina neapărat? Că vine luni și la o anumită oră trebuie să pun conținut aici și apoi are mai multe șanse lumea să-și ghicească norocul... Ești conștientă că ceea ce tocmai ai descris e doar imaginația ta, de ce m-ar mulțumi pe mine aceasta sau pe vreunul care ar vrea să mă întâlnească? Du-te mai bine să imaginezi că faci 1000 de euro, eu nu am chef să îmi petrec timpul înainte de a dormi cu nimicurile tale și ale nimănui. Vezi cum e viața ta, tu ai nevoie să tragi pe nas pentru a spera că poți mai mult. Eu am totul deja, doar o coincidență și un zâmbet de-o clipă produce o sclipire și vălul iluziei cade. Dacă ești chiar tu originala care a vorbit cu mine la telefon mai demult...încearcă să îți amintești vocea mea. Că dacă totuși îți amintești ceva și ignori anumite aspecte...e clar că ești proastă rău. Au trecut ceva ani de atunci și faptul că eu te-am sunat o dată și tu doar stai și comentezi aici aiurea...demonstrează că ai o problemă serioasă. Dacă ești tipa aia cu care am vorbit eu și nu esti ești vreun măscărici care face trolling. 1
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2022 Postat Iunie 13, 2022 7 minutes ago, vistantric said: Măi fată, ești la comanda cuiva acum sa dai pagina neapărat? Că vine luni și la o anumită oră trebuie să pun conținut aici și apoi are mai multe șanse lumea să-și ghicească norocul... Ești conștientă că ceea ce tocmai ai descris e doar imaginația ta, de ce m-ar mulțumi pe mine aceasta sau pe vreunul care ar vrea să mă întâlnească? Du-te mai bine să imaginezi că faci 1000 de euro, eu nu am chef să îmi petrec timpul înainte de a dormi cu nimicurile tale și ale nimănui. Vezi cum e viața ta, tu ai nevoie să tragi pe nas pentru a spera că poți mai mult. Eu am totul deja, doar o coincidență și un zâmbet de-o clipă produce o sclipire și vălul iluziei cade. Dacă ești chiar tu originala care a vorbit cu mine la telefon mai demult...încearcă să îți amintești vocea mea. Că dacă totuși îți amintești ceva și ignori anumite aspecte...e clar că ești proastă rău. Au trecut ceva ani de atunci și faptul că eu te-am sunat o dată și tu doar stai și comentezi aici aiurea...demonstrează că ai o problemă serioasă. Dacă ești tipa aia cu care am vorbit eu și nu esti ești vreun măscărici care face trolling. Fă.. nu ma mai cita in plm si lasa’ ma sa dorm
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2022 Postat Iunie 13, 2022 Tu crezi ca eu memorez toate ipocritele
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 13, 2022 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 13, 2022 Acum 11 minute, KimInLove a spus: Fă.. nu ma mai cita in plm si lasa’ ma sa dorm Acum 11 minute, KimInLove a spus: Tu crezi ca eu memorez toate ipocritele Imbecilitate se numește ceea ce faci tu, îți doresc să visezi cum te privește o umbră și pun pariu ca nu vei avea putere să te trezești.Ideea e să îmi povestești și mie ce se întâmplă dacă nu te trezești, ca tocmai m-am uitat la un film cu acest subiect și nu mi-a plăcut cum s-a terminat.Pixu meu, scenariul părea la început mai documentat... 3
radu308 Reputație: 2 Postat Iunie 13, 2022 Postat Iunie 13, 2022 Acum 15 ore, vistantric a spus: Imbecilitate se numește ceea ce faci tu, îți doresc să visezi cum te privește o umbră și pun pariu ca nu vei avea putere să te trezești.Ideea e să îmi povestești și mie ce se întâmplă dacă nu te trezești, ca tocmai m-am uitat la un film cu acest subiect și nu mi-a plăcut cum s-a terminat.Pixu meu, scenariul părea la început mai documentat... Daca aveai corpul lui Kim îți dădeai limbi singura 😂😂😂 batoza ce ești ! 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 13, 2022 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 13, 2022 Acum 29 minute, radu308 a spus: Daca aveai corpul lui Kim îți dădeai limbi singura 😂😂😂 batoza ce ești ! Dacă aia sau ăla de care zici e chiar asa atunci ce mai căutați aici și nu sunteți pe topicul ei să o ridicați din prostia în care se adâncește? Măcar în aparență, încăpățânarea ei nu este un semn de inteligență... Dați-i o poveste, să-și poată rezolva problema de validare. Așteaptă să se întoarcă, să își găsească un sens... Renunțați la mine, sunt 7 ani în care mi-ați cautat în coarne și nu v-am dat nimic. Sunt mai multe de spus, dar toate la timpul lor...😈 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum