tomson Reputație: 5778 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 14, 2022 sa recunoastem ca un facesitting sub fundul gigantic apetisant al lui Vis e o experienta unica , cu multa adrenalina 🙂
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 4 hours ago, vistantric said: Vomita la altă masă! 🤔 Adevarat , fă. I-ai zis-o bine! acum nu putem voma cu totii doar la masa ta , fiindca ti-ar lua prea mult timp sa cureti spatiul.
tomson Reputație: 5778 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 14, 2022 Acum 21 ore, laury a spus: Pai clientela din asta ai tu acum? Inainte veneau armasari de rasa sa te futa zdravan. Cu asa ceva te lauzi? Astia care vin sa te linga in cur si sa se termine singuri sunt SCLAVI! 😄😄😄 E clar ce “cunoscuti” ai tu. Mai bine confess to us cine a fost a 3-a persoana care a facut poza? 😄 Colega ei Anca le a facut corp dominant, privire kinky, minte perversa ar trebui sa i mearga femdomu
Ankaswtwoman Reputație: 1085 Postat Iulie 14, 2022 Telefon: 0731682811 Oras:București Telefon: 0731682811 Oras:București Postat Iulie 14, 2022 Acum 32 minute, tomson a spus: Colega ei Anca le a facut corp dominant, privire kinky, minte perversa ar trebui sa i mearga femdomu Bună seara domnule tomson! Nu am luat parte la această acțiune, nu luam nici când eram în aceași locație cu vis, mai ales acum când suntem în locații diferite 😉😉😉😉 Misterul a dispărut....😂😂 Seară bună! 1
tomson Reputație: 5778 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 14, 2022 Acum 31 minute, Ankaswtwoman a spus: Bună seara domnule tomson! Nu am luat parte la această acțiune, nu luam nici când eram în aceași locație cu vis, mai ales acum când suntem în locații diferite 😉😉😉😉 Misterul a dispărut....😂😂 Seară bună! atunci a fost timer ul
Ankaswtwoman Reputație: 1085 Postat Iulie 14, 2022 Telefon: 0731682811 Oras:București Telefon: 0731682811 Oras:București Postat Iulie 14, 2022 Acum 3 minute, tomson a spus: atunci a fost timer ul Poți întreba titulara, așa vei fi lămurit mai repede. 😂😂 Faci o faptă bună pentru restul curioșilor 😉😉
Maionezu Reputație: 17 Postat Iulie 14, 2022 Oras:'ntre buci Oras:'ntre buci Postat Iulie 14, 2022 Quote sa recunoastem ca un facesitting sub fundul gigantic apetisant al lui Vis e o experienta unica , cu multa adrenalina gustul si mirosul de cacat cui il lasi? vad ca titulara in epoca moderna se barbiereste in stilu șoric la cur.. deci grijă mare ca te alegi cu răni adanci pă ten dupa asemenea experienta.
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 14, 2022 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 14, 2022 Acum 3 ore, KimInLove a spus: revino cu comentarii cand ai de gand sa porti discutii serioase. De latrat pe langa Subiect Eu , personal , sunt Mega Plictisita. Te cred, dar ai făcut 500 de comentarii pe topicul meu de recenzii. Zic că poate ai mai multe decât mine de arătat, de spus, poate chiar ești mai bună în actul sexual decât mine și e posibil să fie cineva interesat sa te găsească prin Anglia. Vreun peștișor cu siguranță, altfel nu ar avea de ce să între cineva pe topicul meu și sa te caute pe tine.
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 14, 2022 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 14, 2022 Acum 3 ore, tomson a spus: sa recunoastem ca un facesitting sub fundul gigantic apetisant al lui Vis e o experienta unica , cu multa adrenalina 🙂 Abia am reușit să filmez scena, era foarte nerăbdător și a fost un pic greut sa-i controlez instinctele. Nu e la prima întâlnire cu mine și nu îmi aduc aminte pofta asta asa de mare sa...linga între fese, nici măcar fustița nu era mulată. Nici n-a vrut să urce în camera si am stat în salon, i-am dat o perină de la canapea și s-a întins pe jos, apoi m-am pus cu fundul pe fața lui. Eu nu îmi găseam pozitia corectă și l-am cam sufocat, asta l-a terminat. 😃 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 14, 2022 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 14, 2022 Acum 1 oră, Maionezu a spus: gustul si mirosul de cacat cui il lasi? vad ca titulara in epoca moderna se barbiereste in stilu șoric la cur.. deci grijă mare ca te alegi cu răni adanci pă ten dupa asemenea experienta. Aia era pizda neepilata in părți de 2 zile in care nu trebuia sa se irite pentru că mergeam la mare cu apa foarte sărată, la cur am foarte putini perisori care se epileaza fara probleme... Ești deja la al zece-lea cont și visezi căcat, ai impresia că poți zice ceva fără sa ma cunoști...la fel ca ceilalți băgători în seamă. Cu ce ocazie te-ai relocat "pă" Brașov, ti-ai achizionat o sclava de scos la produse?
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 14, 2022 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 14, 2022 Acum 2 ore, Ankaswtwoman a spus: Poți întreba titulara, așa vei fi lămurit mai repede. 😂😂 Faci o faptă bună pentru restul curioșilor 😉😉 Eu nu am înțeles nimic din ce a zis...dar presupun ca ii pare rău de ceilalți colegi care nu au știut să se bucure la timp.
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 14, 2022 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 14, 2022 Acum 3 ore, KimInLove a spus: Adevarat , fă. I-ai zis-o bine! acum nu putem voma cu totii doar la masa ta , fiindca ti-ar lua prea mult timp sa cureti spatiul. Te poți curăța tu, cumperi un pistol și te împuști. Ce treabă am eu cu un amărât de spațiu virtual? Lasă-l așa, să fie excepția care confirma regula...în care proastele își închid gura, pleacă capul și plătesc. Îți dai seama că vitejii ăștia o să se bucure doar de pizda lor dacă au bani, nu ar avea nici un motiv să își bata joc de ele și în realitate. Totuși, cu asemenea oameni...nu poți știi ce pățești, mai ales femeile slabe care nu se gândesc să îi înfrunte. Toate jignirile pe care mi le-au adus reprezinta de fapt un adevăr despre ei, un adevăr ce ei nu îl pot privi direct. Altfel, un om nu ar sta în discuții cu mine pentru ca sunt o necunoscută și atât, nu poți știi nimic despre mine fără voia mea. În schimb, eu nu mă regăsesc în asemenea discuții și problemele lor nu mă interesează.
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 31 minutes ago, vistantric said: Vreun peștișor cu siguranță, altfel nu ar avea de ce să între cineva pe topicul meu și sa te caute pe tine. Gresit. Chiar a intrat cineva de pe topicul tau si mi-a scris mie in privat si nu ma intereseaza de parerile unor oameni limitati . Pestisorii altor femei vin la mine , stau cate 2 ore si imi lasa si tips. de ce m-ar interesa pe mine activitatile unor oameni care nu ma deranjeaza pe durata sesiunii ? Si cu care fac banii in cel mai usor sj relaxant mod posibil ? eu sunt slaba fă, sunt calma si educata , am bun simt cu oamenii respectuosi si am atractie la toate rasele. De aceea imi permit sa aleg cu cine lucrez.
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 3 minutes ago, vistantric said: Te poți curăța tu, cumperi un pistol și te împuști. Ce treabă am eu cu un amărât de spațiu virtual? Lasă-l așa, să fie excepția care confirma regula...în care proastele își închid gura, pleacă capul și plătesc. Îți dai seama că vitejii ăștia o să se bucure doar de pizda lor dacă au bani, nu ar avea nici un motiv să își bata joc de ele și în realitate. Totuși, cu asemenea oameni...nu poți știi ce pățești, mai ales femeile slabe care nu se gândesc să îi înfrunte. Toate jignirile pe care mi le-au adus reprezinta de fapt un adevăr despre ei, un adevăr ce ei nu îl pot privi direct. Altfel, un om nu ar sta în discuții cu mine pentru ca sunt o necunoscută și atât, nu poți știi nimic despre mine fără voia mea. În schimb, eu nu mă regăsesc în asemenea discuții și problemele lor nu mă interesează. Daca tu crezi ca eu plec capul cand altii platesc , te invit sa -ti mai privesti inca o data filmarile personale. capul il pleci tu . Eu stau in genunchi cu capul ridicat. Scrie clar in absolut toate recenziile mele din Romania. Eu imi impun de la inceput punctul de vedere , stilul de activitate si cine nu se incadreaza ma poate EVITA . in schimb , despre tine , pot spune doar ca tu esti fututa si rasfututa , spermata si cu capul aplecat . Deci nu ma mai confunda cu persoana ta ca suntem la Niveluri total diferite :))))) daca tie iti place sa tii capul aplecat in timp ce faci sex oral asta e fix problema ta , doar nu e capul meu. Dar invata sa faci afirmatii strict legate de tine si nu mai cauta sa arunci in altii propriul tau gunoi daca tot te vezi atat de cerebrala si cu capul pe umeri.
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 14, 2022 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 14, 2022 Acum 3 ore, tomson a spus: Colega ei Anca le a facut Nu am mai făcut o poza de nu stiu cat timp. Întrebarea respectivului e alta... Ce fac cu videourile dacă postez doar capturi de ecran? Dacă eu nu am mai făcut poze de 4 ani de zile...de ce postez videouri atât de puține în mod public? ...Filmez în fiecare zi, iar vouă va arat doar în limita suportabilitatii! Maimuțele fac prea mare gălăgie, le e foame și arunca cu banane imaginare în mine. Eu la dus când ma masturbez, cam o data pe saptamana...ii imaginez cum fac coada sa ma fută, orgasmul vine în câteva secunde cu imaginea asta. O adevărată dramă! 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 14, 2022 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 14, 2022 Acum 7 minute, KimInLove a spus: Daca tu crezi ca eu plec capul cand altii platesc... Am și eu o întrebare... Dacă nu înțelegi nimic din ceea ce scriu...de ce ai impresia că ești în dialog cu mine? Eu știu răspunsul, dar gandeste-te tu ca nu e normal... E ca și cum te bântuie un spirit superior ție și face haz pe seama ta...te face să vorbesti singură cu niște personaje imaginare, iti creaza stări joase și povesti fără sens.
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 14, 2022 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 14, 2022 Acum 13 minute, KimInLove a spus: eu sunt slaba fă, sunt calma si educata , am bun simt cu oamenii respectuosi si am atractie la toate rasele. De aceea imi permit sa aleg cu cine lucrez. Degeaba zici ca ești un om calm, acesta nu este răzbunător...ci poate doar formează strategii în funcție de amploarea unei situații. La fel, educația ta e de tot rahatul dacă te exprimi ca o țărancă și acționezi ca o golanca proasta și disperată.
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 32 minutes ago, vistantric said: Te poți curăța tu, cumperi un pistol și te împuști. Cand o sa-ti permiti si tu sa mananci carnaciori de pui fara sa te ingrasi precum ai ajuns in prezent atunci Promit si eu sa ma impusc !
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 17 minutes ago, vistantric said: Degeaba zici ca ești un om calm, acesta nu este răzbunător...ci poate doar formează strategii în funcție de amploarea unei situații. La fel, educația ta e de tot rahatul dacă te exprimi ca o țărancă și acționezi ca o golanca proasta și disperată. Pai tu injuri si jignesti la ordinea zilei. Tocmai tu imi spui mie de educatie ? 😂 esti vai de steaua ta. nu sunt proasta , asa ca tine . Daca eram proasta imi postam si eu Clipuri Video din timpul actului sexual, GRATUIT , sa ma vada tot internetul. deci disperarea de a te face vazuta este la tine ! Cu mine nu exista asa ceva nici la ora actuala . Si daca vor exista, vor fi CONTRA COST. eu am ales sa imi vand imaginea. Nu s-o ofer gratis in schimbul unor complimente. nu ma caracterizeaza ofertele gratuite daca eu sunt setata pe Business. exista destule amatoare care vor sa faca acte de caritate , cu tine-n frunte. ce treaba am eu cu voi??
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 14, 2022 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 14, 2022 Complimente numești tu jignirile ăstora? Ești proastă. În 7 ani de când sunt pe forum nu mi-a făcut nimeni un compliment real! Ești și țărancă, exact cum am zis.
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 6 minutes ago, vistantric said: Complimente numești tu jignirile ăstora? Ești proastă. În 7 ani de când sunt pe forum nu mi-a făcut nimeni un compliment real! Ești și țărancă, exact cum am zis. Ia uite , fă, cine tocmai mi-a scris:)
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 Iti pregatesc terenul in caz ca vrei vreodata s-aterizezi pe aici
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 14, 2022 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 14, 2022 Eu vorbesc franceză, engleza nu îmi place... Aveam dreptate deci...că tu l-ai trimis la mine pe timișoreanul acela tare simpatic, dar din păcate drogat. Ti-am zis, i s-a făcut rău și mi-a lăsat banii fără sa facă nimic, apoi a plecat. Păcat că oameni așa de frumoși trag ca muștele la proaste ca tine...insa la mine trebuie să ajungă doar cei cu adevărat norocoși, asa că nu mai pronunța numele meu aiurea! În fine, fac abstracție de ăștia care contrazic ideea de baza a forumului prin comentariile lor tâmpite pe topicul meu. Asemenea oameni contrazic pentru ca nu ma jignești pe mine care fac sex bine, e absurd! Oricum, e aiurea sa jignești orice altă femeie... Iar femeile între ele când se jignesc...e urât și degradant. De aceea vă tot zic ca nu tot ce zboară se mănâncă si aveți grija ce-mi spuneți, pentru că eu nu pot să fiu ca voi, repet! PS. Vezi că stilul acela de întrebări se pun doar în România când clienții nu sunt mulțumiți de cum faci treaba sau li se lasă impresia, cum se întâmplă aici pe topic sau bârfe stupide în privat, nu mai spun. Eu chiar nu vă înțeleg... Cine credeți voi că nu vă vede disperarea când jigniți în halul acesta sau bârfiți niște neadevăruri? Pixu meu, mi-e lene sa înțeleg urâtăniile...lasă, că oricum vă desfășurați singuri, ca o carte scrisă prost.
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Iulie 15, 2022 Postat Iulie 15, 2022 9 minutes ago, vistantric said: Eu vorbesc franceză, engleza nu îmi place... Aveam dreptate deci...că tu l-ai trimis la mine pe timișoreanul acela tare simpatic, dar din păcate drogat. Ti-am zis, i s-a făcut rău și mi-a lăsat banii fără sa facă nimic, apoi a plecat. Păcat că oameni așa de frumoși trag ca muștele la proaste ca tine...insa la mine trebuie să ajungă doar cei cu adevărat norocoși, asa că nu mai pronunța numele meu aiurea! În fine, fac abstracție de ăștia care contrazic ideea de baza a forumului prin comentariile lor tâmpite pe topicul meu. Asemenea oameni contrazic pentru ca nu ma jignești pe mine care fac sex bine, e absurd! Oricum, e aiurea sa jignești orice altă femeie... Iar femeile între ele când se jignesc...e urât și degradant. De aceea vă tot zic ca nu tot ce zboară se mănâncă si aveți grija ce-mi spuneți, pentru că eu nu pot să fiu ca voi, repet! PS. Vezi că stilul acela de întrebări se pun doar în România când clienții nu sunt mulțumiți de cum faci treaba sau li se lasă impresia, cum se întâmplă aici pe topic sau bârfe stupide în privat, nu mai spun. Eu chiar nu vă înțeleg... Cine credeți voi că nu vă vede disperarea când jigniți în halul acesta sau bârfiți niște neadevăruri? Pixu meu, mi-e lene sa înțeleg urâtăniile...lasă, că oricum vă desfășurați singuri, ca o carte scrisă prost. Ma faci sa rad. Eu in Romania nu am trimis pe nimeni la tine. faceam si eu putina caterinca , doar e anuntul meu . cat despre acel client pe care il numesti tu drogat , nu imi explic de ce trebuie sa raspund eu pentru actiunile altor oameni. si da, la mine in locatie vin oameni care beau alcool si stau mai multe ore , desi eu nu suport alcoolul . Daca nu ma deranjeaza un om prin actiunile lui personale , eu nu sunt Dumnezeul lui ca sa ii interzic sa faca ceva ce el isi doreste si cu care e obisnuit. Eu nu ma cred fă Dumnezeul nimanui. atat ca nu accept sa se fumeze marijuana in locatia mea, nici macar la geam, fiindca nu suport mirosul, ba chiar ma adoarme. Eu nu inteleg de ce incerci tu sa iesi in evidenta aruncand tot felul de minciuni la adresa mea. Dar daca asa te simti tu mai interesanta, Go On. de asta nici n-o sa ai vreodata clienti care sa se simta relaxati pe toata durata unei sesiuni de 8 ore , 10 , 12 , 16 . fiindca tu esti fixata mai mult pe activitatile celor din jur. pe mine chiar nu ma deranjeaza ce face un client care e cuminte . ca-si toarna un pahar, ca-si face o linie, doua , trei grame . Cat timp ramane respectuos si cuminte si nu imi creeaza stres sau probleme, nu ma vad eu in masura sa ii schimb obiceiurile . Si nici nu sufar eu de conditii asupra vietii altora. Eu am conditii strict legate de seriozitate, de igiena , de blandete si respect. Nici mie nu imi spun clientii sa nu mai beau Redbull sau sa nu fumez Vape. Fiindca nu le creez deranj. La fel si viceversa. Tu nu esti capabila sa traiesti liber , tu vrei doar sa pari altceva impunandu-le altora ce sa faca . Penibil. de aia si te rezumi la a lua sperma-n gura . Daca erai un om de calitate stateai stiai sa cuceresti oamenii si sa te faci placuta prin simpla prezenta si personalitate. Dupa aceea spui de mine ca imi dau mesaje false. Atat de ieftina esti ca nici Overnight -uri nu esti capabila sa ai.
vistantric Reputație: -3413 Postat Iulie 15, 2022 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iulie 15, 2022 Acum minți iar, după ce că esti proastă și mi-ai arătat in 500 de comentarii făcute pe topic că ești o țărancă disperată. Nu te poți abtine să mă copiezi în ceea ce chipurile spui pozitiv despre tine, sa simt eu vai domne cum dobitoaca îndrăznește sa se pună în comparație cu mine și sa ma simt atinsă în orgoliu, apoi bineînțeles...ar urma sa iau totul personal. Dacă iau totul personal are o mare satisfactie individul care e în spatele poveștii de kk intitulată [email protected] complicații doar pentru atat! 😃 PS. Am mai citit încă puțin din textul tău golit de sens și vreau iar sa te întreb ceva... Tu știi ce se întâmplă în creierul unui om care consuma droguri? E cel mai idiot act...actul sexual cu o persoană drogata! Persoana aceea trebuie sa fie foooarte inteligenta pentru a mai putea avea prezență de spirit. E mai rău dacă te-ai fute cu unul beat, dar de corpul căruia să poti abuza. Și mai rău decât un sex sportiv cu unul care fute cu orele, dar care e doar în mintea lui, în filmul lui și nu simte fizic nici o senzație...dar măcar ii poți controla gesturile și din acestea faci un moment sa te tina minte. Sau nici nu se compară cu ăia care vor masaj erotic și stau o oră cu ochii în tavan, așteptând un miracol, un joc de improvizație și mult tact. Un drogat e mai rău decât un robot, e lipsit de umanitate...e o ruina ambulantă. Probabil că ai suferit foarte mult la viata ta dacă poți permite sa petreci un moment intim cu oameni drogați, probabil ești mai liniștită asa cu hibele tale...că n-are cine sa se uite la tine in asemenea momente.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum