Sari la conținut

🎭 Alexandra Baneasa 0731670030 🎭

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Trecut, vazut si ...placut! Este altceva, fara discutie. Pentru cei care doresc o repriza de sex sofisticata, o prezenta discreta si agreabila, erotism pur - recomand! Din pacate, prestatia mea nu cred ca s-a ridicat la nivelul pretentiilor d-soarei, care, apropo, arata foarte bine!!! Sambata dupa-amiaza am ajuns la ea, dupa ceva aventuri in ceea ce priveste gasirea locatiei, cu toate ca e central si destul de simplu de ajuns. Dar provincialul din mine... :(... Asa ca mi-am redus considerabil timpul pe care mi-l propusesem sa-l petrec, Am decartat 200 de lei pt 40 de minute si pana la urma am stat cam 30, un singur numar. Cam la finalul povestii s-a petrecut si clickul dintre noi. Cam tarziu. Repet - din vina mea, stresul de a nu intarzia la treaba! Oral bestial, adanc, 69 si cu prezenta unei ''jucarii'', incercat anal si pana la urma terminat la normal. Am ramas cu imaginea fundului ei, la oral. As fi stat mult si bine dar promit ca revin cu alta ocazie! Ma bucur ca am ajuns la ea pentu ca o aveam de mult in vizor! Ii multumesc pentru tot!

Mersi Sorin. ☺

In privința click-ul... cred ca a fost graba ta care m-a luat prin surprindere. In ultimul timp am avut parte de întâlniri in care am avut ocazia sa gust momentul pe îndelete... dar din spusele tale, imi confirmi ca m-am descurcat pana la urma. Sper ca in alta intalnire sa beneficiezi si de un masaj bun. ☺

• Like 6
  • Minus 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vis vrei sa facem dragoste platonica?

Este si aceasta o posibilitate...
  • Like 4
  • Minus 2
Postat

Mersi Sorin. ☺

In privința click-ul... cred ca a fost graba ta care m-a luat prin surprindere. In ultimul timp am avut parte de întâlniri in care am avut ocazia sa gust momentul pe îndelete... dar din spusele tale, imi confirmi ca m-am descurcat pana la urma. Sper ca in alta intalnire sa beneficiezi si de un masaj bun. ☺

Sigur va fi o noua intalnire! Timp sa fie!!! :)

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ups... tocmai scriam aici ca as avea timp disponibil pentru o intalnire. Cineva intarziase prea mult si credeam ca s-a oprit la un parc sa se plimbe si sa profite de vremea plăcută de afară. Aveam aceeasi idee... sa ies in parc, dar am intrat aici sa anunț dacă dorea cineva o întâlnire cu mine. ÃŽntre timp am fost anunțată de intarziatul meu ca vine...

Imi doresc si pentru voi o zi plăcută.💋

• Like 5
  • Minus 2
  • Oras:Splaiul Unirii
  • Oras:Splaiul Unirii
Postat

Ups... tocmai scriam aici ca as avea timp disponibil pentru o intalnire. Cineva intarziase prea mult si credeam ca s-a oprit la un parc sa se plimbe si sa profite de vremea plăcută de afară. Aveam aceeasi idee... sa ies in parc, dar am intrat aici sa anunț dacă dorea cineva o întâlnire cu mine. ÃŽntre timp am fost anunțată de intarziatul meu ca vine...

Imi doresc si pentru voi o zi plăcută.💋

post-217736-0-89445400-1476450355_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Eu tot nu inteleg de ce scrieti pe acest topic, si nu isi face Vis,topicu"ei...

Vis a plecat de la Snagov.Nu mai este acolo.

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Probabil ca nu tine de mine aceasta treaba... Ceea ce tine de mine... eu fac in continuare, dar as avea si ceva care sa ma motiveze in plus daca as observa mai multa seriozitate in cele ce mi-s necesare din partea altora. Nu ma impresionează dezordinea care este pe acest site... ca, la fel ca in orice loc unde se aduna mai mulți oameni, lucrurile cu adevarat importante se fac, indiferent de tendintele răspândite in acel grup.

... Si daca tot am raspuns, sa anunt totusi ca nici azi nu mai am loc de întâlniri in plus.

• Like 5
  • Minus 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Probabil ca nu tine de mine aceasta treaba... Ceea ce tine de mine... eu fac in continuare, dar as avea si ceva care sa ma motiveze in plus daca as observa mai multa seriozitate in cele ce mi-s necesare din partea altora. Nu ma impresionează dezordinea care este pe acest site... ca, la fel ca in orice loc unde se aduna mai mulți oameni, lucrurile cu adevarat importante se fac, indiferent de tendintele răspândite in acel grup.

... Si daca tot am raspuns, sa anunt totusi ca nici azi nu mai am loc de întâlniri in plus.

zi tu acuma nu mi-am tras figura de om serios ? :laugh2

• Like 7
  • Minus 16
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

zi tu acuma nu mi-am tras figura de om serios ? :laugh2

Tu ai fost primul la care m-am gandit dimineata aceasta cand mi-am facut cafeaua... Întâmplător am dat de prima noastra interacțiune aici pe forum... atunci când puneai raul in fața si avansai ca un mascul amenințător si superior in fața mea. Eu... fata timidă de fel si cu o crestere aleasa ma făceam ca nu vad, si studiam cam care iti este procentul de succes in încercarea ta. Dar, povesti...
  • Like 6
  • Minus 4
Postat

Tu ai fost primul la care m-am gandit dimineata aceasta cand mi-am facut cafeaua... Întâmplător am dat de prima noastra interacțiune aici pe forum... atunci când puneai raul in fața si avansai ca un mascul amenințător si superior in fața mea. Eu... fata timidă de fel si cu o crestere aleasa ma făceam ca nu vad, si studiam cam care iti este procentul de succes in încercarea ta. Dar, povesti...

:laugh2  Ma faci sa-mi recitesc postarile  si ma doare capul la ora asta....si nici tigari nu mai am , iar trebuie sa joc in deplasare ca presimt ca se mai termina un pachet  . Nu mai bine faci o referire ? Da-mi link-ul in PM sa meditez la el sa vad daca se vad ceva imbunatatiri :rax2 De fel sunt caracter puternic si echilibrat si chiar imi recunosc propriile greseli ptr. a invata ceva pe viitor . Crezi ca-s tolomac d'ala care pe o ureche ii intra iar pe cealalta iese  

• Like 8
  • Minus 16
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

:laugh2 Ma faci sa-mi recitesc postarile si ma doare capul la ora asta....si nici tigari nu mai am , iar trebuie sa joc in deplasare ca presimt ca se mai termina un pachet . Nu mai bine faci o referire ? Da-mi link-ul in PM sa meditez la el sa vad daca se vad ceva imbunatatiri :rax2 De fel sunt caracter puternic si echilibrat si chiar imi recunosc propriile greseli ptr. a invata ceva pe viitor . Crezi ca-s tolomac d'ala care pe o ureche ii intra iar pe cealalta iese

Nu, nu iti dau nici un link... caci observația adresata acum de mine e tardivă. Am constatat ca nu ai rămas la aceleasi tendințe, le-ai modelat puțin in functie de pretențiile tale... nu ai iesit din cercul aceluiasi joc repetat si de alții, dar măcar se poate constata in purtarea ta o imagine mai apropiata de ceea poti tu.
  • Like 5
  • Minus 2
Postat

Nu, nu iti dau nici un link... caci observația adresata acum de mine e tardivă. Am constatat ca nu ai rămas la aceleasi tendințe, le-ai modelat puțin in functie de pretențiile tale... nu ai iesit din cercul aceluiasi joc repetat si de alții, dar măcar se poate constata in purtarea ta o imagine mai apropiata de ceea poti tu.

din experienta nu este bine sa ramai "singur pe paleti" (cum zicea cineva) si da ....stiu la ce te referi , mi-am dat seama , dar gresesti :rax2 stai linistita in privinta asta :) The Game Is Over   :laugh2  Imaginea mea este tot aceeasi , de "Tanar Si Nelinistit" . Ce ma fac acusa  !? :slap2 

• Like 8
  • Minus 16
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Visblabla, conduci o franţuzoaică argintie cu numere de Vâlcea?

Nu stiu ce sa iti spun, nu ma ajuta vederea incat sa pot observa daca e o masina cu numere de Valcea care sta la panda in parking-ul din fata apartamentului in care fac intalniri... si in familia mea săracă este doar o masina rosie. Poate cineva din neamul meu mare, a aflat ce fac si sta la pândă, căutând probe... din lipsa unei alte ocupații. Sau poate sa zic ca in ultimile zile m-am trezit ca am nevoie de vreun peste care sa-mi ofere protectie... Si eu care ma gândeam ca a fost tare interesant sa răspund afirmativ cand cineva de curand intr-o intalnire, m-a intrebat dintr-o data dacă am masină, cand de trei ani mi s-a părut fara rost sa intru in acest gen de discutii. Am avut o intuiție oare... si-mi statea pe creier sa aflu neaparat ce mi-a venit? Hai sincer, lamureste-ma... sau vezi de alte treburi! Am urcat in masina unui bărbat cu care am avut intalnire zilele trecute... dar era neagră si imensa(masina). Nu stiu ce chestii aiurea sa mai zic... sa nu ma mai simt aiurea cand imi e pusa din senin o astfel de intrebare. Ma gandesc ca poate sa fie si unul dintre barbatii care nu au prins o întâlnire cu mine cand am fost la Vâlcea, si a avut drum in Bucuresti...

Sau ma gandesc ca daca nu se scriu recenzii pe acest topic... sa începem sa dezvoltăm teorii despre masini si la ce sunt bune ele. Dar cu număr de Vâlcea, si sa fie neaparat pe bulevardul Unirii... ca altfel nu intru in discuții. Si poate mi-e mai usor sa ignor senzatia de aiurea care o simt, spunând inca ceva... daca tu cunosti sigur care este apartamentul unde fac întâlniri, inseamna ca nu ai apucat sa ma întrebi cand am fost in pat amândoi sau iti părea mai cu rost sa nu ma suni, si era mai potrivit sa adresezi întrebarea aici.

• Like 4
  • Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Astazi probabil nu voi ajunge sa fac întâlniri... si poate nici maine. Ma scuz si aici celor care le-am anulat intalnirea cu mine... ca nici eu nu stiu daca prind ceva timp liber astazi. O zi buna sa aveti!

PS. Ce mi-ar plăcea ca si in alte activitati de-ale mele sa fiu anuntata cu ceva timp inainte daca sunt solicitări pentru prezența mea...

• Like 4
  • Minus 2
  • Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan
Postat

Nu stiu ce sa iti spun, nu ma ajuta vederea incat sa pot observa daca e o masina cu numere de Valcea care sta la panda in parking-ul din fata apartamentului in care fac intalniri... si in familia mea săracă este doar o masina rosie. Poate cineva din neamul meu mare, a aflat ce fac si sta la pândă, căutând probe... din lipsa unei alte ocupații. Sau poate sa zic ca in ultimile zile m-am trezit ca am nevoie de vreun peste care sa-mi ofere protectie... Si eu care ma gândeam ca a fost tare interesant sa răspund afirmativ cand cineva de curand intr-o intalnire, m-a intrebat dintr-o data dacă am masină, cand de trei ani mi s-a părut fara rost sa intru in acest gen de discutii. Am avut o intuiție oare... si-mi statea pe creier sa aflu neaparat ce mi-a venit? Hai sincer, lamureste-ma... sau vezi de alte treburi! Am urcat in masina unui bărbat cu care am avut intalnire zilele trecute... dar era neagră si imensa(masina). Nu stiu ce chestii aiurea sa mai zic... sa nu ma mai simt aiurea cand imi e pusa din senin o astfel de intrebare. Ma gandesc ca poate sa fie si unul dintre barbatii care nu au prins o întâlnire cu mine cand am fost la Vâlcea, si a avut drum in Bucuresti...

Sau ma gandesc ca daca nu se scriu recenzii pe acest topic... sa începem sa dezvoltăm teorii despre masini si la ce sunt bune ele. Dar cu număr de Vâlcea, si sa fie neaparat pe bulevardul Unirii... ca altfel nu intru in discuții. Si poate mi-e mai usor sa ignor senzatia de aiurea care o simt, spunând inca ceva... daca tu cunosti sigur care este apartamentul unde fac întâlniri, inseamna ca nu ai apucat sa ma întrebi cand am fost in pat amândoi sau iti părea mai cu rost sa nu ma suni, si era mai potrivit sa adresezi întrebarea aici.

Eşti praf. În pula mea, era o întrebare la care să raspunzi cu nu sau da, dacă voiai. Tu in schimb scrii un roman întreg şi faci o grămadă de scenarii şi presupuneri.

E simplu, în pula mea... văzusem o roşcată într-o astfel de maşină şi mă gândeam că nu poţi fii tu atât de bună.

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eşti praf. În pula mea, era o întrebare la care să raspunzi cu nu sau da, dacă voiai. Tu in schimb scrii un roman întreg şi faci o grămadă de scenarii şi presupuneri.

E simplu, în pula mea... văzusem o roşcată într-o astfel de maşină şi mă gândeam că nu poţi fii tu atât de bună.

Eh... mă plictiseam, si in plictiseala mea am formulat un text care sa stârnească jigniri in vorbele tale, pentru ca eram curioasă cum iti mai suna vorbele.

Ca vorbele acestea cu o roscata buna tare intr-o masina cu numere de Valcea nu mi-au schimbat starea de plictiseala...

• Like 4
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Astazi probabil nu voi ajunge sa fac întâlniri... si poate nici maine. Ma scuz si aici celor care le-am anulat intalnirea cu mine... ca nici eu nu stiu daca prind ceva timp liber astazi. O zi buna sa aveti!

PS. Ce mi-ar plăcea ca si in alte activitati de-ale mele sa fiu anuntata cu ceva timp inainte daca sunt solicitări pentru prezența mea...

Acum inteleg Eu am sunat si ieri si azi de citeva ori si nimic...am crezut ca ai plecat in concediu citeva zile....duminica faci programarii...? sau saptamina viitoare este mai bine....? Stii referitor
Postat

Acum inteleg Eu am sunat si ieri si azi de citeva ori si nimic...am crezut ca ai plecat in concediu citeva zile....duminica faci programarii...? sau saptamina viitoare este mai bine....? Stii referitor

A facut TARGETUL ptr luna asta Are valoare din toate punctele de ochire!!!

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu a mai avut fostul patron sim-uri disponibile, pisicut nu a schimbat numarul din topicul acesta si mai sunt alte doua topicuri deschise pentru domnișoarele care sunt angajate de fostul patron. Curiozitatea mea este... ce o sa fie atunci când ma voi decide sa am intalniri si cu altii care nu i-am cunoscut inca din Bucuresti? Am avut nostalgia unor intalniri pentru cei care i-am cunoscut pana acum, care m-au rugat sa fiu de gasit daca voi pleca din Snagov... si acest topic mi-a fost util in mod real timp de cateva luni de când activez singura.

• Like 4
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...