Sari la conținut

🎭 Alexandra Baneasa 0731670030 🎭

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Acum 8 ore, babuc a spus:

Cum reusiti voi sa dati de Alexandra?

Mie nu imi raspunde nici la telefon nici pe whatsapp.

Nu am fos niciodata la ea, nu ar avea motiv sa nu raspunda totusi.....

nici eu nu dau de ea i-am scris pe whatup și aici și nu am primit nici un răspuns :(

Link spre comentariu
  • Oras:Dubai

@vistantric nu incerc sa fac pe interesantul dar pentru simplu motiv ca ai recenzii bune as dorii sa vad daca te ridici la nivelul spuselor colegiilor mei de pe acest site.

Tocmai de aceea incerc sa programez o intalnire cu tine.

Spune-mi tu cand sa iti scriu pe whatsapp si eu am sa iti scriu ba chiar iti voi spune si Nick Name-ul de pe nimfoane ca punct de reper.

Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
1 oră în urmă, babuc a spus:

@vistantric niciodata nu te-am sunat la 8 dimineata, duminica.

Intodeauna dupa ora 12, in cursul saptamanii.

Până la ora la care ai zis tu ca te chinui să dai de mine...in lista de apeluri era decât o singura persoana care a sunat de mai multe ori de-a lungul timpului.Cu toate ca m-a întâlnit deja, acel om e pus pe lista de așteptare pentru că nu a onorat o programare făcută la prietena mea.

În rest, erau doar oameni cu un apel sau doua.

Eu zic sa încerci ca și până acum, acela este și intervalul de timp în care răspund la telefon cam pana la orele 18 sau 20, mai puțin în weekend însă...de aceea nu îți inteleg intervenția.Nu e corect sa dai impresii false...doar pentru a obține mai ușor ceva!Poate ca oamenii te vor crede ca este greu de stabilit o întâlnire cu mine, zic ca e păcat de cei care sunt cu adevărat norocosi...și nu își doresc o intalnire doar din simplă curiozitate.

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
1 oră în urmă, marius 97 a spus:

Pe erome când postezi ceva nou??🥰🥰

Ca acțiune nu am mai pus nimic de o jumătate de lună, nu am mai găsit pe nimeni serios.

Dacă tot s-a găsit, pe pagina anterioara, același troll sa critice...zic că pot posta și ceva mai puțin reușit, pentru cei care nu obserba diferența.

Pe forum nu are rost sa îl postez și se găsește la acest link... https://www.erome.com/a/RLatkVGI

• Like 1
  • Minus 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 4 minute, vistantric a spus:

Ca acțiune nu am mai pus nimic de o jumătate de lună, nu am mai găsit pe nimeni serios.

Dacă tot s-a găsit, pe pagina anterioara, același troll sa critice...zic că pot posta și ceva mai puțin reușit, pentru cei care nu obserba diferența.

Pe forum nu are rost sa îl postez și se găsește la acest link... https://www.erome.com/a/RLatkVGI

Sunt eu serios, putem incerca 😊

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 2 ore, babuc a spus:

Sunt eu serios, putem incerca 😊

Probabil ca putem, nu știu...

Discutam când ne vom auzi la telefon și stabilim intalnirea.

Chiar acum am filmat aceste gifuri sa vedem în comparație cu foto din 2020 postata mai sus, scuzați ținuta...

Video.2022-1641157004325.gif.1b7e6d5a1ca20217b7a0163e64d642f6.gif

• Like 1
  • Minus 1
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Oras:Alba
Acum 2 ore, vistantric a spus:

Și eu aș fi dispus să filmam ceva împreună și ar fi o idee dianaia să fiu de la Pizza știi cum zic??🥰🥰

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 12 minute, marius 97 a spus:

Și eu aș fi dispus să filmam ceva împreună și ar fi o idee dianaia să fiu de la Pizza știi cum zic??🥰🥰

Eu știu că ești dispus, am discutat atâta la telefon și mă ții degeaba de vorbă pentru că în primul rand ești departe și în al doilea rând...prietena mea trebuie să mai învețe un pic cum să filmeze, mai ales pentru un astfel de scenariu.Probabil că o voi solicita întâi la un oral, când ne va lua cineva la dublu...

Vezi ce am postat eu azi pe erome, ea filma, dar se grăbea că era cineva la dus...și compară cu filmulețul pe care mi l-ai arătat tu, ai știut să vezi unghiul din care proporțiile erau potrivite.

• Like 1
  • Confuz 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Eu știu că ești dispus, am discutat atâta la telefon și mă ții degeaba de vorbă pentru că în primul rand ești departe și în al doilea rând...prietena mea trebuie să mai învețe un pic cum să filmeze, mai ales pentru un astfel de scenariu.Probabil că o voi solicita întâi la un oral, când ne va lua cineva la dublu...

Vezi ce am postat eu azi pe erome, ea filma, dar se grăbea că era cineva la dus...și compară cu filmulețul pe care mi l-ai arătat tu, ai știut să vezi unghiul din care proporțiile erau potrivite.

Aaaa dar nu este neapărat nevoie de colega ta că,am camera smecheră cu trepied doar pun trepiedul și o să meargă ușor dacă știi cum zic o să mai vorbim pe telegram dacă vrei.🙏🥰😊

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 1 minut, marius 97 a spus:

Aaaa dar nu este neapărat nevoie de colega ta că,am camera smecheră cu trepied doar pun trepiedul și o să meargă ușor dacă știi cum zic o să mai vorbim pe telegram dacă vrei.🙏🥰😊

Am dezinstalat telegramul, nu-mi plac oamenii de acolo...

Nu merge cu trepiedul...pentru ca asta presupune sa mă pozitionez într-un anumit fel în cadru și se strica tot farmecul filmărilor de tip home made.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 1 minut, vistantric a spus:

Am dezinstalat telegramul, nu-mi plac oamenii de acolo...

Nu merge cu trepiedul...pentru ca asta presupune sa mă pozitionez într-un anumit fel în cadru și se strica tot farmecul filmărilor de tip home made.

Pai și tu zici să ne filmeze colega ta??😊😊

• Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Chiar acum, babuc a spus:

Te sun maine la 12 cu siguranta.

Ia și tu o marjă de eroare ca în mod normal nu sunt în picioare drepți pentru nimeni...

Eu îmi calculez timpul în funcție de programari și de seriozitatea oamenilor care-mi solicita prezenta.

În fiecare zi eu ma gândesc ca în jurul orelor 12/14 pana la 18/20 pot sa fiu disponibila...dar realitatea de la fata locului nu este întotdeauna aceeași.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 5 minute, babuc a spus:

@vistantric am inteles, iti voi lasa mesaj pe whatsapp cel mai bine si cand esti disponibila imi raspunzi. E ok? 

Menționează în mesaj că pot deranja, da!

Acum 5 minute, marius 97 a spus:

Era smecher dacă aveai și o pereche de chiloți😊😊😊

Am 2 seturi de lenjerie cumpărate din străinătate cu care încă nu am filmat.Un set rosu și unul negru, cel roșu este deosebit!

• Like 1
  • Confuz 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Am 2 seturi de lenjerie cumpărate din străinătate cu care încă nu am filmat.Un set rosu și unul negru, cel roșu este deosebit!

Atunci cel rosu îl ții pentru mine 🥰🥰

• Minus 1
Link spre comentariu

Acum 9 minute, vistantric a spus:

Dacă ar fi să filmam ceva ce ai vrea și vrei acțiune sau doar oral??🥰

• Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...