Sari la conținut

Maria 0767572511 Once in a lifetime

Vizitator Batranul George

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Am cunoscut-o pe Maria pe la inceputul lunii Decembrie iar de atunci o tot vizitez.

E un vis de fata.

Fata este destul de permisibila, asa cum s-a mai spus pe aici, dar probabil este si in functie de persoana. In primele vizite era putin mai retrasa dar, pe masura ce am inceput sa ne cunoastem mai bine, situatia s-a schimbat radical.Probabil exista si acea chimie intre noi sau cel putin asa cred eu.

Am sa va povestesc pe scurt despre ultima vizita care a avut loc pe la sfarsitul lui aprilie.

Programarea s-a facut telefonic, mai exact prin WhatsApp -  l-a instalat de ceva timp pe numarul din anunt.

M-a primit zambitoare in halatelul negru si lucios invaluit pe trupul gol. Dupa pupaturi si imbratisari am baut cate un suculet si am povestit vrute si nevrute, intinsi amandoi pe pat. Ea statea pe o parte cu mana la cap si unul din sani era dezgolit pe jumatate...off.

Simteam cum incepe sangele sa imi clocoteasca. Cam dupa o juma de ora am inceput masajul erotic - la cererea mea am sarit peste partea de relaxare.

A inceput cu atingeri fine cu sanii, degetele si apoi cu tot corpul.Noroc ca m-a rugat sa ma intorc cu fata in sus dupa cateva minute, care mie mi s-au parut o vesnicie, oricum nu mai puteam sta mult pe burta - presiunea era prea mare. 

Aceleasi atingeri magice daor ca de data asta au fost si atingeri fine cu buzele pe corp din partea ei. Nu am rezistat prea mult si m-am ridicat am luat-o in brate, am pupat-o si am intins-o pe spate incepand usor sa o masez pe sani si sa o sarut pe gat, sani, burtica ajungand  la crapatura rozalie care s-a desfacut usor asteptand-usi randul. Era deja uda si imi venea sa intru cu totul acolo daca s-ar fi putut. Am inceput cu pupaturi si dezmierdari cu limba apoi usor un degetel a intrat timid inauntru. A inceput sa-si onduiasca usor bazinul si sa ma mangaie pe par, totul invaluit in gemete din ce in ce mai sacadate care anuntau momentul culminant care a venit cu inundatii pe fata mea.

M-am ridicat pe vine si m-am pozitionat inte picioarele ei desfacute care ma cuprindeau pe la solduri. Cu o mana o atingeam usor in zona roz iar cu cealalta il pozitionam pe Junior pe marginile desfacute si usor o mai atingeam cu el pe buzele piersicutei si pe clitoris, impingand la fel de usor intre ele, exact deasupra intrarii. A inceput sa isi onduiasca din nou bazinul nedand semne ca ar fi deranjata de lucrul asta. Eu deja eram in clocot si dupa ce am mai continuat in felul asta cateva minute bune am coborat usor Juniorul spre crapatura si  il impingeam usor usor

Postat

scuze, probleme cu netul

reiau:

impingeam usor pe marginea intrarii si urcam iara spre clitoris si tot asa de cateva ori.

A dat un usor semn de retinere, adica s-a miscat din bazin intr-o parte si a inceput sa se mangaie usor pe piersicuta spunandu-mi ca nu este inca momentul. Eu nu am mai insistat deloc, oricum depasisem cu mult tot ce facusem cu ea pana atunci si nu am vrut sa-mi fortez norocul. Am finalizat  cu ajutorul mainii ei de la buric pana pe gat, atat de mare a fost presiunea.

In prima faza nu am vrut sa impartasesc momentul asta cu voi dar, m-am gandit ca daca mie mi-a permis atat de mult, poate daca si altii isi incearca si ei norocul cine stie...

Oricum cuvintele ei iti dau de gandit - "nu e inca momentul"-  poate cine stie...in viitor.

Totul trebuie lasat de la sine sa mearga fara a forta nota.

Am stat cu totul cam o ora si 40 minute.

Plata 250 lei

Am plecat buimac de la ea si cu gandul la cum ar fi fost daca...

Ce sa va spun... multa bafta si poate usor usor reusim sa o convingem. Repet nu trebuie fortata nota, parerea mea.

Va salut si scuze daca am facut greseli de ortografie, nu mai am timp sa corectez.  E tarziu si imi e  sa nu raman fara net din nou.

• Like 1
Reputație: 384
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eu nu am reusit sa dau de ea deloc. Numarul asta pare inchis de ceva vreme.

• Oras:Africa
Postat

Intrebare pentru cei mai vechi aici sau cei din cercul de incredere al Mariei. Cum se poate lua legatura cu ea? incerc telefonic de cateva luni fara succes, dar inteleg ca se poate lua legatura cu ea. Sau a trecut pe circuit inchis?

Raspuns pe pm va rog

Postat

Si eu am aceeasi intrebare ca si Cautatorul.

Postat

daca si-a format sau nu un cerc de incredere , asta nu stiu.

Stiu doar ca in ceea ce ma priveste si-a schimbat radical atitudinea in sensul ca mi-a permis foarte multe lucruri - vedeti postarea mea din 20 Mai. Ca le mai permite si altora, nici asta nu stiu.

Contactati-o pe WhatsApp.

Postat

daca si-a format sau nu un cerc de incredere , asta nu stiu.

Stiu doar ca in ceea ce ma priveste si-a schimbat radical atitudinea in sensul ca mi-a permis foarte multe lucruri - vedeti postarea mea din 20 Mai. Ca le mai permite si altora, nici asta nu stiu.

Contactati-o pe WhatsApp.

Incercam prietene dar nimic. Ai "parola"?

Postat

nu am nicio "parola", pur si simplu ii dau mes pe whatsapp sau imi da ea mie

Postat

Maria a disparut complet din peisaj? Sau si-a schimbat numarul de telefon? Stie cineva cum se poate lua legatura cu ea? Va multumesc

Postat

Stii ceva mai multe de Maria, mai este de gasit pe undeva...cu exceptia salii de sport?:-) Merci, te salut!

• Oras:Monte-Carlo
  • Oras:Monte-Carlo
Postat

Bogdy,fata a decis sa-si schimbe viata,meseria,etc. Este alegerea ei,si nu avem ce face noi.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...