generalu ion Reputație: 1 Postat Iunie 25, 2017 Postat Iunie 25, 2017 Deci nu a mai auzit nimeni, nimic de sidonia? Daca si-a schimbat orașul sau numele. Am mai căutat pe publitim, dar nu am gasit nimic cu privire la ea. Multumesc.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2017 Postat August 28, 2017 Am tot incercat sa dau de fatuca asta lunile trecute dar fara izbanda. Mai stie cineva ceva de ea?Daca nu la inactive cu ea.
Membru Premium farafiltre Reputație: 4597 Postat August 16, 2018 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat August 16, 2018 Nici dupa un an nu exista vreo informatie utila despre milfeta? Era pe gustul meu si mi aducea aminte si de vremurile cind presta in duet cu Carmen. dag dal gas!
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat August 16, 2018 Postat August 16, 2018 Este...sau era saptamanile trecute prin Cluj.
Membru Premium farafiltre Reputație: 4597 Postat August 16, 2018 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat August 16, 2018 Foarte bine informat, eu mi am descarcat bateria la telefon...si nimic.Bine ca nu s a retras! Ultima data (in Timisoara )era 'fiarta la cit de prost se organiza cu locatiile. dag dal gas!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum