Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2014 Postat Decembrie 5, 2014 Bine, atunci nu mai vreau reducere PS. Esti liber acum? Nu ma mai fute nimeni, as veni pe la tine
papialex Reputație: 465 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 5, 2014 La 7 ii intalnirea, daca vrei numa juma de ora, atunci poti veni. Dar nu te multumesti tu cu atat
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2014 Postat Decembrie 5, 2014 Pai ce sa fac cu o jumat de ora? No lasa, te sun maine
sybrill Reputație: 220 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Postat Decembrie 5, 2014 Da Lara , ne-am intalnit : p
Telefonul32 Reputație: 31 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Autor Postat Decembrie 5, 2014 Daca citesti topicul Larei ai vedea ca a avut cativa oaspeti. Printre care si eu si m-am simtit super. Nu am de cat cuvinte de laude. Poate esti un Braf Pitt nedescoperit si nu stim noi de faci afirmatii ca nu ai merge, nici nu te-a rugat, dar daca ai merge ai vedea si tu cum e sa te futa cineva nu sa dai din buci la receFoarte bine punctat !!! A avut !!! Daca as merge cred ca miar părea rău pt ca uneia ca e la capitolul aspect nu pot oferi decât 4/6 daca voi ii dați 9/10 e clar ce gusturi/pretenții aveți.
papialex Reputație: 465 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 5, 2014 ne-ai lamurit in legatura cu mentalitatea ta acuma.
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2014 Postat Decembrie 5, 2014 Bai taraitule! Gusturile oamenilor difera, accepta asta! Pentru tine sunt de 4 pentru altii sunt de 10. Dar indiferent cum sunt, vad ca tot de pizda mea te fute grija si de banii facuti de ea. Tu ai pus o intrebare, eu ti-am raspuns frumos. Dar te intreci deja! Nu e treaba ta cat ma fut sau nu ma fut eu intr-o zi. Accepta sau taie-ti venele, daca nu mai poti de grija mea! 3
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2014 Postat Decembrie 5, 2014 Lara cred ca la cat stai pe net ai clienți 1 maxim 2 și pe aia ii plătești tu,mai ales la ce preturi ai . Am si eu o sora in domeniu si ea are cam 8 pe zi..Fi mandru de ea!! Dar sa-i zici ca sa mai schimbe rulmentii la banda rulanta....ca se uzeaza si alea! 3
mod1 Reputație: 586 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:Montreal Oras:Montreal Postat Decembrie 5, 2014 Lubric te-ai lins pe bot din nou 1
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2014 Postat Decembrie 5, 2014 Adica taraitul a fost lubric?
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2014 Postat Decembrie 5, 2014 Lubric te-ai lins pe bot din nouTe rog sa verifici inca odata. Asta nu mi-ar veni sa cred!
papialex Reputație: 465 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 5, 2014 da o pula...pe bune el a fost?
modern1 Reputație: 12 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:khina Oras:khina Postat Decembrie 5, 2014 "Uneori viata e un meci Pasiunile pot invige legiBaga la cap ce vezi pe unde treciConteaza unde mergi nu de unde pleci"----------"E pofta de viata, pofta de soareNu e inchisoare chiar daca-i ninsoarePoti s-o lasi moale, sa pui culoarePeste o oare care pe careBestii si fiare, TV si ziareLe vei ghici toate are sau n'areVezi fratioare, nu e ce pareSapte poti pierde, in lumea mareFii pe picioare, tre sa fii tareDaca ranesti, te lasa'n uitareNu ti se pare, oare ca doareParca mai tare cand e teroareDoar e eroare intamplatoare Faci o schimbare devastatoareVreau sa zambesc, e dimineata, Tre sa-mi pastrez pofta de viata." Lubric te-ai lins pe bot din nou Inca nu! :bye Dar iti simt respiratia in ceafa. Vezi ca-ti dezvolti o obsesie pentru mine si nu-s gay si nici nu vreau sa experimentez asa ceva. "Vreau sa traiesc, sa nu imbatranescEu ti-am zis e, foarte firescNu ma-ntreba, ca n-am un raspunsDar viata-i frumoasa, cand nu stai ascunsStiu c-am mai spus, dar tot ma repet Vreau nisipul din sticla sa curga incet" "Parca lumea e condusa de robotiMasini fara personalitate totiVor sa fim toti la fel ca sa'ntelegiIn armata mondiala a capetelor seciE important s'o arzi cum vreiNu, nu mai dau doi lei pe Toti cei care simt ca ma'mbarligaSa'mi bage pe gat statute de furnicaNu cred in retete perfecteFiecare are modul lui de a pricepeFiecare vede lumea'n felul luiSi'i liber sa dea orice dimesiune timpuluiAi grija cine si ce te invataIntelege ce e important in viataIn loc sa alergi dupa bani si fiseE mai practice sa alergi dupa vise" Daca ai un dram de omenie, asculta melodiile de mai sus si baga la cap. Sincer, imi pare rau de faptul ca ai banat un "nevinovat" din cauza mea. N-are nici o vina desi, Lubric l-ar fi pus la punct in stilu-i caracteristic si-ar fi folosit "Limbaj Nepotrivit". Laruca, chiar asa? In cazul in care mod baneaza si contul asta... ne "vedem" saptamana viitoare.
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2014 Postat Decembrie 6, 2014 Lubricel, chiar asa? Daca vedeam asa ceva acum un an, nici macar nu-mi trecea prin cap, ca poate fi adevarat. Acum insa, nu stiu...din pacate in decursul acestui an, tu te-ai schimbat relativ mult, ai facut niste lucruri de care nu te credeam in stare si acum nu mi se pare atat de incredibil sa fi fost tu Telefonul. Plus, ca IP-urile vorbesc In fine, indiferent ca ai fost tu sau nu, ma doare in cot de telefonul pulii. De tine, inca nu ma doare in cot, pentru ca am avut niste aventuri frumoase cu tine, care au ramas acum niste amintiri de neuitat și datorita tie mi-am cunoscut cei mai buni prieteni la ora actuala. Asa ceva nu se uita. Asa ca, deocamdata refuz sa cred, ca ai fost tu. Daca nu voi avea de ales, voi accepta adevarul, dar m-ar durea sa stiu ca tocmai tu ti-ai batut pula de mine. Ce-i drept, ai facut-o si cu altii, mai importanti ca mine, asa ca nu prea sunt sanse, sa fiu tocmai eu exceptia. Trist 1
modern1 Reputație: 12 Postat Decembrie 6, 2014 Oras:khina Oras:khina Postat Decembrie 6, 2014 Chiar sunt curios de cine crezi ca "mi-am batut" pula; dar, astea o sa le discutam in privat, la o cafea. Cred ca merit macar atat indiferent de cate pasarici am.
papialex Reputație: 465 Postat Decembrie 6, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 6, 2014 la cafeaua aia vreau si eu sa fiu prezent ) 1
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2014 Postat Decembrie 6, 2014 Am discutat astea deja, nu cred, ca mai are rost Poate va avea, daca voi sti 100% ca tu ai fost Telefonul. Desi, nu stiu ce mai ramane de spus atunci.... Papi, tu sa lipsesti? Tocmai tu? )))
chris73 Reputație: 3808 Postat Decembrie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2014 Ce s-a intamplat? A innebunit si Lubric? Ce face banarea din om??
modern1 Reputație: 12 Postat Decembrie 6, 2014 Oras:khina Oras:khina Postat Decembrie 6, 2014 Papi, vrei sa mergem anul viitor la mare? "Cei trei care au speriat vestul!" Lara, ti-am zis, am multe pasarici dar, sa crezi ca m-am luat de tine, e mult prea mult. Stii bine ca te iubesc si tin la tine foarte mult. Chiar vreau sa intervina pisicutsu' sau moduletz si sa lamureasca treaba asta. Recunosc am avut 4 conturi pe forum: Lubric, "LD" (concomitent pana la banare), Sholdovean si asta. La asta voi renunta cat de curand si-o sa revin in mod civilizat ca si cu Lubric. In plus stii bine ca mi-e greu sa fiu dual; pe forum ma comport ca in realitate.
modern1 Reputație: 12 Postat Decembrie 6, 2014 Oras:khina Oras:khina Postat Decembrie 6, 2014 Doc, sa nu exageram... am ramas acelasi om (aproape) integru. In plus, nu-ti doresc sa fii banat pe nedrept (Limbaj Nepotrivit) e greu de acceptat; cauta in postarile mele (ca Lubric) si-ti garantez ca n-o sa gasesti asa ceva. Daca vrei sa ma banezi fa-o direct fara sa ocolesti adevarul - pentru mine e mai usor de acceptat. Uita-te si la ultima banare a lui mod; s-a "vazut" ura la adresa mea desi n-am fost eu.
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Decembrie 6, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Postat Decembrie 6, 2014 Papi, vrei sa mergem anul viitor la mare? "Cei trei care au speriat vestul!". Bwey daca va duceti la mare poate va impinge dracu sa nu ma luati cu voi ca atat va trebe va sparg nasurile nu o sa mai fiti 3 ci 4 1
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Decembrie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Postat Decembrie 6, 2014 Undi sa pleci fara mine iubi... ma tii in brate.. merg si eu 18 11
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Decembrie 6, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Postat Decembrie 6, 2014 Eeheee v-ati lins pe bot amu ca vreti ori ba, v-ati mai facut cu 2-ua nebune pe cap Iubi te iau te iau cum sa nu 1
dream.girl69 Reputație: 6150 Postat Decembrie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Romania Telefon: [email protected] Oras:Romania Postat Decembrie 6, 2014 Eeheee v-ati lins pe bot amu ca vreti ori ba, v-ati mai facut cu 2-ua nebune pe cap Iubi te iau te iau cum sa nu botu tau 18 11
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum