Sari la conținut

O curiozitate

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

poate de data asta ramane cineva la mal si nu veniti toti in pulele si pasaricile goale dupa mine in mjilocu marii :))

Vizitator Crazy Lara
Reputație: 0
Postat

A fost estul, nu vestul, lubricel :)

• Oras:peste tot si nicaieri
  • Oras:peste tot si nicaieri
Postat

poate de data asta ramane cineva la mal si nu veniti toti in pulele si pasaricile goale dupa mine in mjilocu marii :))

Bwey eu rama la mal ca sa nu patiti ca data trecuta :D =))

• Oras:khina
Postat

"Nebunelor" va luam, nu-i problema ca doar nici noi nu suntem mai breji. De data asta mergem pe plaja direct in curu' gol ca sa nu aiba ce sa ne fure. Va bagati? ;) :P

Est, vest ce mai conteaza; poate fi nord sau sud :D - noi sa fim sanatosi. :hihat

"Monica" te tuca "Irinel". :kiss2

• Oras:Bucuresti
Postat

Doc, sa nu exageram... am ramas acelasi om (aproape) integru. :hihat In plus, nu-ti doresc sa fii banat pe nedrept (Limbaj Nepotrivit) e greu de acceptat; cauta in postarile mele (ca Lubric) si-ti garantez ca n-o sa gasesti asa ceva. Daca vrei sa ma banezi fa-o direct fara sa ocolesti adevarul - pentru mine e mai usor de acceptat. Uita-te si la ultima banare a lui mod; s-a "vazut" ura la adresa mea desi n-am fost eu.

Pai eu am inteles ca limbaj nepotrivit inseamna sa ii atentionezi pe cei care injura :) Adica ai fost banat pentru ca le-ai stricat golanilor cheful ;)

• Like 1
Postat

Si chiar crezi ca parazitii si "golanii" se opreau la cererea mea? In fond si la urma urmei, postarea mea era generatoarea de trafic. In fine... Noi sa fim sanatosi! :hihat

• Like 1

Postat

Glumeam, banarea ta e cea mai aiurea banare din analele forumului.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...