Sari la conținut

irina 0734972750

Postări Recomandate

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Prefer sa nu imi dezvalui identitatea  :cool:  Mi se pare ca tatuajele alea nu prea au cum fi ascunse in poze, in fine.. Nu mi s-a parut ca esti tipa din poze, atat de profi au fost facute. :)

• Oras:Constanta
Postat

Prefer sa nu imi dezvalui identitatea :cool: Mi se pare ca tatuajele alea nu prea au cum fi ascunse in poze, in fine.. Nu mi s-a parut ca esti tipa din poze, atat de profi au fost facute. :)

Este strict parerea ta, ma voi abtine de la comentarii.

• Like 1
Postat

Atunci hai sa stabilim aici o intalnire pentru astazi la ora 20.00 :) te voi contacta telefonic la 19.30 . E ok ?

Postat

Atunci hai sa stabilim aici o intalnire pentru astazi la ora 20.00 :) te voi contacta telefonic la 19.30 . E ok ?

Dragul meu... Nu stau "cu ochii" pe site, acum am vazut postarea ta. Nu este ok sa stabilim intalniri aici. Cand doresti sa ne intalnim, suna-ma in intervalul 12 - 20 si stabilim detaliile.

Zi frumoasa iti doresc!

Postat

pe atunci dechideti si u cercu asa sa vedem si noi cat de adevarata esti  :69 daca pozele alea sunt adevarate ? ti-as da 100 euro nr 

posteaza si u niste poze facuto cu tel sau pui mei casa asa facut zici ca esti luata din revista pentru adulti sincer imi vine sa fut poza  :felatie

Postat

bv tineti cercu ala inchis si cand ramai fara bani iti deschizi cercu , eu am sunato de nu stiu cate ori si niciodata nu a raspuns

• Oras:constanta
Postat

mai raspunde la tel. am sunat de vreo 4 ori dar degeaba :iagree :atm

Postat

@irina: mai ce bine ca ai postat aici. mi-am adus aminte de tine!  :laugh2

luni sau marti vin in vizita! pup

@gyly96: haide bre, ce esti asa disperat? e prima data cand dai greu de o fata? sunt o gramada dintre ele la care am sunat de 3-4 ori intr-o zi fara sa le prind. mai sunt si ele ocupate, na.... 

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:MC
  • Oras:MC
Postat

O sa mai incerc. Am sunat de mai multe ori in jur de ora 17 si nu ai raspuns. Poate data viitoare o sa fie mai cu noroc.

Postat

Cu mess, fara mess, ieri am avut marea placere sa o revad pe draga de irina. Dupa cum a si anuntat, s-a mutat intr-o noua locatie, un apartament pe baba novac, in blocurile lui fasolica. Apartamentul este foarte placut, destul de modern si aerisit, dar si discret. Nota 9 pentru locatie. Catelul a fost lipsa la apel.

Pe irina o cam stiti, o fata grozava, curata, exact cat trebuie de pisicoasa, parfumata placut si discret, cu un fizic exact asa cum il vedeti in poze, descrierea fiind de prisos. Actiunea deja clasica pentru subsemnatul, un numar nu prea lung, dar precedat de un preludiu relaxant si reconfortant. Pentru actiune si igiena, notele tind, ca si in recenziile mele precedente, asimptotic spre 10.

De revenit cu siguranta si cu maxim de placere (dar din pacate nu joi asa cum am stabilit, pt ca sefii au avut grija sa imi strice bunatate de plan).

Pupic draguta!

• Like 2
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...