Sari la conținut

Andra 0733851009 (show lesby)

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am fost și eu la un threesome cu Andra și Silvia și pot spune că pt mine a fost cea mai reușită acțiune de genul (am mai avut o încercare cu 2 fete dar a fost eșec parțial).

Acțiunea a constat în un oral protejat făcut de ambele fete în același timp și pe final am scos prezervativul pt un CIM cu Andra. După reîmprospătare fetele au început să se joacă una cu alta și când mi-am revenit am intrat și eu în joc in timp ce fetele continuau să își facă sex oral.

Scenariul a decurs pe placul meu și pot sublinia că plusuri deschiderea fetelor la cerințele mele plus aspectul Silviei care e de 10 (eu am rămas plăcut surprins pt că nu am văzut f multe laude pe acest subiect).

Că și minusuri, niciunul dintre noi 3 nu e f volubil Asha că conversația s-a legat mai greu...

Per total a fost o experiență f ok. Halat 500+50 CIM

• Oras:bucuresti
Postat

Dragii mei,momentan nu am colega de show,așa ca voi fi disponibila singura,pana târziu :*!

Postat

Dragii mei,momentan nu am colega de show,așa ca voi fi disponibila singura,pana târziu :*!

Postat

Disponibila pentru programări, momentan nu am colega pentru show.Programările se fac telefonic,mesaj sau whatsApp :*!

post-137689-0-22150800-1532501276_thumb.jpg

post-137689-0-02262800-1532501294_thumb.jpg

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...