Sari la conținut

Andra 0733851009 (show lesby)

Postări Recomandate

• Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva
Postat

Le-am vizitat pe fete. Programare prin telefon.

Locatie: 9, Timpuri Noi, Budapesta, usor de ajuns, scara cu vedere la strada principala, langa o banca

Locuinta: 9, este spatioasa, camere cu lumini colorate, semiintuneric, patul maricel, oglinda in camera, au un catelus in locatie, baia este in regula, doar ca erau niste fire de par pe chiuveta si masina de spalat (mai multa atentie la curatenie!)

Atitudine: Andra: 9, este pro-client, sociala, ospitaliera, amabila, iti prezinta toate serviciile, prietenoasa

Silvia: 7, cam tacuta, rezervata, nu zambeste deloc, dar este amabila, politicoasa, iti raspunde daca o intrebi ceva, insa mai are de invatat cate ceva in interactiunea cu un client (nu-i nevoie sa-i sara in brate de cum intra pe usa, dar sa fie mai deschisa)

GFE: 8, Ambele fete se descurca la capitolul asta, isi intra in rol, te saruta pe corp, te musca de sfarcuri, te giugiulesc, te mangaie, pupat pe buze (fara FK ca nu practic), sunt pasionale si senzuale, stiu sa se miste provocator, ca niste amante/iubite

Oral protejat: 8, se implica, schimba variatiile, umed, intens, au facut cu schimbul, cand a venit randul Silvei, aceasta se cam grabea, incepuse sa accelereze, abia ce incepuse, nu stiu daca din lipsa experientei sau incerca sa ma termine mai repede, dar a ponderat-o Andra sa mai reduca din ritm... Andra chiar se pricepe, acorda atentie la vecinatati, diversifica, ar putea s-o mai invete si pe asta mica...la un moment dat dadeau recital ambele

Aspect: Andra este mai slabuta, picioarele subtiri, sanii draguti, niste tatuaje pe brat si talie, este ingrijita si parfumata

Silvia are cateva kilograme in plus, dar bine proportionate, putina burtica, sanii fermi si atragatori, fundul de senzatie, voluminos, ai pe ce pune mana, ingrijita si finuta, ochi expresivi

Consider ca fiecare are atuurile ei, cu plusuri si minusuri

Normal protejat: 8, cu ambele LOT si apoi le-am pus la marginea patului pe ambele si am inceput pe la spate. In timp ce o luasem pe Silvia la aparat, pe Andra o mangaiam, apoi am inversat, fetele sunt receptive si flexibile, dupa ce am luat-o pe Andra in primire, Silvia ma saruta pasional pe piept si gat, asa am finalizat

In concluzie a fost o partida misto, fetele merita, isi dau silinta, de recomandat

Tarife: 200 lei 30 minute fara show, 350 cu show, 400 ora, 550 cu show

• Like 3
  • Minus 12

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...