Sari la conținut

Satena cu poze reale

klm86

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Satena cu forme , ofer sex oral si normal doar la locatia mea. Ofer si pretind discretie si igiena domnilor generosi si manierati. Tel : 0733394928 , 0767828365 , nu raspund la mesaje, numere private, fix sau internationale.

www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/satena-cu-poze-reale/7b0e64737d6e6256.html

Am sunat la anuntul de mai sus, am dat si link, primesc niste informatii, 100 lei numarul, zona sagului, cand ii zic daca se poate sa ne vedem, pentru ca la o simpla cautare pe net nu am gasit pozele, ma intreaba ce varsta am, raman un pic surprins, ii zic, 27 de ani si imi spune sa incerca in alta parte, am ramas fara cuvinte. Stie cineva ceva de ea? pozele sunt reale? mai are alt topic deschis? multumesc

post-46733-0-75533000-1417626517_thumb.jpg

post-46733-0-23931600-1417626528_thumb.jpg

post-46733-0-80943700-1417626543_thumb.jpg

• Like 1
Postat

E speciala , intr-adevar fibra aia se vee mai rar. Sa speram ca e reala si ok.

• Oras:arad
  • Oras:arad
Postat

Din pacate nimeni..nimic...si iar tre sa ma sacrific eu si sa cheltui banii de paine si de pateu de pui. .iar raman flamand o saptamana ;)

• Like 1
  • Oras:West
  • Oras:West
Postat

Am sunat si eu aceasta capreoara, am primit alte tarife decat colegul klm86 si anume 150 fin si 300 ora. Nu m-a intrebat de varsta, iar locatia tot asa, zona Sagului. Probabil stabileste pretul functie de cum i se adreseaza interlocutorul la telefon. Oricum este interesanta capreoara ... iar mie parca imi aduce destul de mult cu Adela ... tanara casatorita care facea numai outcall, dar posibil sa ma insel.

Mai asteptam ...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...