bagabontu' Reputație: 1677 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:homeless Oras:homeless Postat Decembrie 5, 2014 Imi place si pastravul copt in nuca...Dupa care merge-o buca. 1
deeana Reputație: -404 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 5, 2014 Buca de Kobe
tendoi Reputație: -550 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Decembrie 5, 2014 Dupa care merge-o buca. a da la buci expr. (obs. – d. bărbați) a avea un contact sexual cu o femeie sau cu un bărbat. a o lua în buci expr. (obs. – d. femei) a avea contact sexual cu un bărbat 1 3
tendoi Reputație: -550 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Decembrie 5, 2014 Ups... ))))))))))))))))))) https://www.youtube.com/watch?v=gYKqc2R4caU 1 3
indubitabil Reputație: 2178 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat Decembrie 5, 2014 în Dubai, în tutun, dar nu sunt fericite, real, adevărații fericiți sunt bărbații (care au bani, evident) http://2.bp.blogspot.com/-OaiZO6ZvIeA/VC0da9ExY0I/AAAAAAAABww/jsxkxDMtpts/s1600/10311721_10203080553762798_9083963913583345326_n.jpg 3
? ec ed Reputație: -439 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Decembrie 5, 2014 Ups... ))
indubitabil Reputație: 2178 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat Decembrie 5, 2014 băăăăăăi trântorilor, fetele muncesc, ce știți voi, trăiesc în teroarea concurențială a unui adevărat CEO-ist! voi frecați menta, mai bine v-ați schimba sexu, serios (îmi vine să scuip pe voi cu jet de busuioacă când văd că beți ceai de mentă non stop) 2
silviu123 Reputație: 63 Postat Decembrie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:romania Telefon: [email protected] Oras:romania Postat Decembrie 5, 2014 N-as vrea sa ajung la subiectul asta, dar uneori luxul consta in a manca mai sanatos... Daca referirea era catre salad bar-ul de acolo, atunci nu am nimic de obiectat... Oricum, si eu mai "scap" in cate o pizza din cand in cand, dar n-o privesc ca pe un lux, ci ca pe propria-mi prostie, de om indobitocit cu arome artificiale... Stiu, tu ai intrebat la misto iar eu am raspuns serios Invita-ma la o "mizerioara" Kobe + salata de rosii cu patrunjel, prefer asta in locul "luxului" de la PH
silviu123 Reputație: 63 Postat Decembrie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:romania Telefon: [email protected] Oras:romania Postat Decembrie 5, 2014 Kobe !!! Ai gusturi Rafinate. Complimenti
? ec ed Reputație: -439 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:aer Oras:aer Postat Decembrie 5, 2014 Complimenti Esti din Piatra Neamt si ai fost/esti la munca in Italia? 2
silviu123 Reputație: 63 Postat Decembrie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:romania Telefon: [email protected] Oras:romania Postat Decembrie 5, 2014 Nu
Cyrusthevirus. Reputație: 11 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Decembrie 5, 2014 Eu strang pt o casa. O casa o poti face si cu o munca onorabila , eu am crezut ca ai ambitii mai mari ! 1 1
Cyrusthevirus. Reputație: 11 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Decembrie 5, 2014 Prefer sa lucrez in tara, ca daca alegeam sa lucrez afara dadeau altii ca tine din coada pentru mine. ,,Altele,, era mai cool , poate intelegea si Deeana mai bine 1 1
caÅ£elul lui melinte Reputație: 250 Postat Decembrie 5, 2014 Oras:Liber Oras:Liber Postat Decembrie 5, 2014 Singurul sfat PERTINENT mi se fi pare indemnul la educatie, nu am vazut pe nimeni sa indrume fetele in acest sens dar bine ca va faceti griji de banii castgati de ele... unele investesc in propria educatiesi tie ti se pare ca am fost impertinent? 2
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2014 Postat Decembrie 5, 2014 Kobe !!! Ai gusturi Rafinate. Complimenti Esti din Piatra Neamt si ai fost/esti la munca in Italia? O fi neam cu Raducioiu 2
indubitabil Reputație: 2178 Postat Decembrie 6, 2014 Oras:----------- Oras:----------- Postat Decembrie 6, 2014 eu mi-aș face griji mai tare în cazul în care aș fi o curvă reală, dacă mi-am făcut ori ba un buncăr anti-atomic cu banii furați sau dacă mi-am rezervat loc în vreo peșteră.............dar cum curvele reale nu își dau seama că sunt curve, nu-și fac griji (încă ) https://www.youtube.com/watch?v=jJCUT9qKLVc&index=6&list=UUUe8PF15fPwPgWSD-RcCsNA 3
sorina4u Reputație: 79 Postat Decembrie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2014 si tie ti se pare ca am fost impertinent? Mi-a scapat asta Din contra, ai fost foarte pertinent insa nu a fost un sfat ci o concluzie
caÅ£elul lui melinte Reputație: 250 Postat Decembrie 6, 2014 Oras:Liber Oras:Liber Postat Decembrie 6, 2014 insa nu a fost un sfat ci o concluzie daca nu editai...nu-mi permit sa dau sfaturi, mai bine dau idei 1
chris73 Reputație: 3808 Postat Decembrie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2014 Ce e mai onorabil, sa iei muie la propriu sau sa pupi in fund la figurat? Daca mai stii ce inseamna demnitatea personala...Dupa parerea mea e mai onorabil ca o femeie sa suga pula sa faca niste barbati fericiti decat ca angajat sa pupi sefii in cur! De aia mi se pare misto modelul german (doctrina distributista): un om -o firma si detest modelul corporatist american care transforma oamenii in sclavi. Pana la urma prostitutia e o profesie liberala si ca orice profesie liberala e preferabila statutului de salariat. 1
tata dolores Reputație: 338 Postat Decembrie 6, 2014 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 6, 2014 Dupa parerea mea e mai onorabil ca o femeie sa suga pula sa faca niste barbati fericiti decat ca angajat sa pupi sefii in cur! De aia mi se pare misto modelul german (doctrina distributista): un om -o firma si detest modelul corporatist american care transforma oamenii in sclavi. Pana la urma prostitutia e o profesie liberala si ca orice profesie liberala e preferabila statutului de salariat.Daca ai fi un sef indeajuns de inteligent si de pregatit, nu te-ai lasa pupat in fund si ai contracara fenomenul. Am inteles! Nu mi-am gasit locul potrivit unde sa fac morala. Lasati fetele sa faca ce vor: sa suga pula, sa linga cururi, sa inghita "smantana"... Daca bani nu avem, case nu avem, familii nici atat, macar sa futem bine pe oricine, ca fetele sunt proaste si o musca pentru o farfurie de cartofi prajiti. It's a way of life... Oare asta sa fie idealul in viata a unui om (indiferent de sex) integru?
chris73 Reputație: 3808 Postat Decembrie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2014 Decat vanzatoare pe 1000 lei la corporatiile carrefour si metro mai bine prostituate! Eu le inteleg! Cand vor plati oamenii ca lumea or sa dispara si prostituatele si o sa avem din import.
chris73 Reputație: 3808 Postat Decembrie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2014 Imoralitatea marilor companii care fac profituri uriase in Romania si platesc oamenii cu salarii de mizerie este incomparabil mai mare decat a fetelor care sug pula. 1
tata dolores Reputație: 338 Postat Decembrie 6, 2014 Oras:B Oras:B Postat Decembrie 6, 2014 Imoralitatea marilor companii care fac profituri uriase in Romania si platesc oamenii cu salarii de mizerie este incomparabil mai mare decat a fetelor care sug pula.Si eu le-am inteles pe cele care nu au avut de ales (4 clase, saturate de muls vaca, parinti invalizi, fara case etc). Se vede dupa ele, ca desi fac bani multi tot nu realizeaza nimic in plus, inafara de a manca, a se caca si a se imbraca cu o rochie Louis Vuitton (cel mai probabil genuine fake). Dar nu pot sa le inteleg pe cele care pe langa inteligenta, studii si un job (poate istovitor, dar platit acceptabil) se umilesc dupa pulicelele la toti "baietasii" cu S clase. Unde mai ajungem? Parca altfel mergi pe strada cu bani facuti si nu "produsi".E doar o parere personala. Nu imi plac astea cu casul la gura (care se mai dau si lady) de niciun fel si punct.
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2014 Postat Decembrie 6, 2014 Banking seems to be a common trouble spot sugar babies. I’ll share some of my tips for making cash deposits and what types of accounts are most beneficial for sugar babies.Info-The bank is required to automatically flag any deposit over $10,000.-If you deposit $2,000 five times in one day, you’ll still get flagged.-Any deposit the bank deems to be suspicious will be flagged.-You only report interest paid to the IRS if your account is interest bearing. This means, if you have a savings account or an interest bearing checking account, you will accrue interest and must report this on your taxes.-Most accounts require the owner to have a certain amount of money in the account or a penalty must be paid. Some banks will let you set up alerts to guard against this.-Any one person may give you a gift of $14,000 per year without having to pay a gift tax.-The giver of the gift is responsible to pay the gift tax, not the receiver. However, arrangements can be made if necessary.-If you have cash that you don’t want to deposit, get a safe. A really, really good safe. One that is fire proof, water proof, etc. You don’t want your hard earned money to go to waste.Tips-Set up accounts at multiple banks. Banks do not communicate with one another and this allows you to make smaller deposits more frequently.-Do not deposit the same exact amount each time.-Mix the deposits. In some cases, I will deposit cash and personal checks not related to sugaring.-Look like you have money. I always dress nicely, have my makeup done, wear some jewelry. If you are dressed in sweats and UGGs, it may seem a bit suspicious.-Visit the same branch and make friends with the tellers. Always be polite, chatty, and smile. They will get to know you as a regular customer and trust you. If they know you regularly make larger deposits, they won’t be suspicious.-Find banks that have ATMs that will immediately deposit your cash. I know newer PNC banks have these ATMs. This allows you to make deposits after hours and no teller is present. These transactions are not flagged unless they exceed the $10,000 limit.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum