jonny23 Reputație: -458 Postat Decembrie 7, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Decembrie 7, 2014 Insa un domn nu povesteste daca a avut parte de asa ceva -Nu am fost si nici nu o sa fiu vreodata domn!
phoenix Reputație: -585 Postat Decembrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 7, 2014 -Nu am fost si nici nu o sa fiu vreodata domn!Stiam,mai ales cand postarile tale sunt ":induse"
justlove Reputație: 8972 Postat Decembrie 7, 2014 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 7, 2014 -A fost la prima intalnire...in rest...eu i-am zis ca nu am bani,ea mi-a zis ca ii place stilul meu!I-am explicat de la inceput ca nu i-as da 800 pe noapte!ce-i drept `cadoul` poate fi sub mai multe forme ...bani , bijuterii, etc etc 5
jonny23 Reputație: -458 Postat Decembrie 7, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Decembrie 7, 2014 Stiam,mai ales cand postarile tale sunt ":induse"-Ti-ai luat pe tine raiatii aia noi?
jonny23 Reputație: -458 Postat Decembrie 7, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Decembrie 7, 2014 ce-i drept `cadoul` poate fi sub mai multe forme ...bani , bijuterii, etc etc -Sa nu dai din casa ca te mananc! 3 3
phoenix Reputație: -585 Postat Decembrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 7, 2014 -Ti-ai luat pe tine raiatii aia noi?Nu ma,mi-am luat pantalonii aia de nunta din musamaAia luciosi,stii,ca ai tai
jonny23 Reputație: -458 Postat Decembrie 7, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Decembrie 7, 2014 Nu ma,mi-am luat pantalonii aia de nunta din musamaAia luciosi,stii,ca ai tai-Tu la nunta ai fost in trening si-n pantofi de lac!
phoenix Reputație: -585 Postat Decembrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 7, 2014 -Tu la nunta ai fost in trening si-n pantofi de lac!pai nu asa vorbisem?
phoenix Reputație: -585 Postat Decembrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 7, 2014 ce-i drept `cadoul` poate fi sub mai multe forme ...bani , bijuterii, etc etc da corect,vezi ca ai trecut bani din greseala
jonny23 Reputație: -458 Postat Decembrie 7, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Decembrie 7, 2014 da corect,vezi ca ai trecut bani din greseala -E ciudat...cum se transforma iubirea in ura!
phoenix Reputație: -585 Postat Decembrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 7, 2014 -E ciudat...cum se transforma iubirea in ura!ne dam in fapt sau ne oprim aici? Tu alegiP.S daca nu esti in stare sa ai un punct de vedere,cere-i sfatul
jonny23 Reputație: -458 Postat Decembrie 7, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Decembrie 7, 2014 ne dam in fapt sau ne oprim aici? Tu alegiP.S daca nu esti in stare sa ai un punct de vedere,cere-i sfatul-Eu acum am vazut ce ai postat pe topicul ""asteptari si dorinte".Ai dreptate in tot ce ai scris acolo.Te rog frumos sa ma ierti pt ca mi-am batut joc de tine.Ne oprim aici,asa cum ai spus tu;-) 3 3
phoenix Reputație: -585 Postat Decembrie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 7, 2014 -Eu acum am vazut ce ai postat pe topicul ""asteptari si dorinte".Ai dreptate in tot ce ai scris acolo.Te rog frumos sa ma ierti pt ca mi-am batut joc de tine.Ne oprim aici,asa cum ai spus tu;-)stai calm,ti-am permis,ti-am facut jocul,in caz ca nu ti-ai dat seama
jonny23 Reputație: -458 Postat Decembrie 7, 2014 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Decembrie 7, 2014 stai calm,ti-am permis,ti-am facut jocul,in caz ca nu ti-ai dat seama-Stiu!
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2014 Postat Decembrie 8, 2014 stai calm,ti-am permis,ti-am facut jocul,in caz ca nu ti-ai dat seama -Stiu!Ai dreaq da romantici ce sunteti voi............... 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum