petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Mai 6, 2011 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Mai 6, 2011 Daca te coplesesc fetele' date=' incearca o anestezie cu vin rosu sec... ai grija la efectele secundare, sa ai prin preajma si o purtatoare de fusta disponibila... [/quote'] Aici trebuie sa te contrazic. Daca dupa anestezie nu observi ca "purtatoarea de fustita disponibila" are in dotare si ceva scula atarnatoare cu 2 dispozitive asemenatoare cu ouale invelite intr-o piele? In cazul asta ametit cum esti poti s-o si belesti!
tazz Reputație: 43 Postat Mai 6, 2011 Oras:Tayland Oras:Tayland Postat Mai 6, 2011 Irinuca' date=' "iubire", unde umbli? Imi e dor de tine? Vin-o sa invioram forumul?Ti-ai dus iubitul de mana la fetitza? Hai ca te pup![/quote']Samira, mai bine I ai propune o oferta sa vina cu prietenul la tine.
Vizitator Samira_Sami Reputație: 0 Postat Mai 6, 2011 Postat Mai 6, 2011 Samira' date=' mai bine I ai propune o oferta sa vina cu prietenul la tine. [/quote']Am doar 8 clase, ea vrea pe cineva cu doctorat....deci nu ma incadrez!
Vizitator Irina Ruxandra Reputație: 0 Postat Mai 6, 2011 Postat Mai 6, 2011 Samira cred ca ai prea mult timp liber. unii mai si muncesc(spre deosebire de tine). despre recenzie inca nu zic nimic pentru ca parerea este una negativa si nu isi are rost pe forum. aici daca scriu de cineva, voi scrie impresiile de bine.pot spune doar ca neprofesioniste mega laudate exista pe lumea asta cu duiumul, in rest ma abtin. cat despre inviorat, cred ca atata timp cat nu lipsesti tu Samira, este mai multe decat inviorat:D:D. spor la scris, eu mai am un pic de treaba pana cand inchid "programul"ps: nu vreau sa aiba doctoratul, dar e important sa aibe ceva in cap. daca are prea mult aer nu se scoala nici p---
Vizitator Samira_Sami Reputație: 0 Postat Mai 6, 2011 Postat Mai 6, 2011 Samira cred ca ai prea mult timp liber. unii mai si muncesc(spre deosebire de tine). despre recenzie inca nu zic nimic pentru ca parerea este una negativa si nu isi are rost pe forum. aici daca scriu de cineva' date=' voi scrie impresiile de bine.pot spune doar ca neprofesioniste mega laudate exista pe lumea asta cu duiumul, in rest ma abtin. cat despre inviorat, cred ca atata timp cat nu lipsesti tu Samira, este mai multe decat inviorat:D:D. spor la scris, eu mai am un pic de treaba pana cand inchid "programul"[hr']ps: nu vreau sa aiba doctoratul, dar e important sa aibe ceva in cap. daca are prea mult aer nu se scoala nici p---Gata, mi-ai inchis gura:exclamation: .Ai dreptate, spre deosebire de tine, eu chiar stau de pe bara!
andreycutz Reputație: 0 Postat Mai 6, 2011 Autor Postat Mai 6, 2011 Actul sexual la delfini se intampla fata in fata' date=' mai exact isi lipesc burtile una de alta si se angajeaza in preludii lungi. De obicei actul sexual este scurt si poate fi repetat de mai multe ori intr-o perioada scurta de timp.De obicei delfinii devin activi sexual la varste fragede, chiar inainte de atingerea maturitatii. Varsta maturitatii sexuale variaza in functie de specie si sex. Delfinii sunt recunoscuti ca fac sex si din alte motive in afara de cel de reproducere.Diverse specii se angajeaza in raporturi sexuale, uneori cu alte specii si sunt cazuri in care unii parteneri devin violentiMULTUMIT, DOMNE' Andrei? [hr']DOAMNE! De delfini mai lipsea sa vorbim pe forum! DOAMNE!!!!!!!!!!!!!!!CE TE IUBESC!!!!!!!!!!!"Delfinii sunt recunoscuti ca fac sex si din alte motive in afara de cel de reproducere".............DE CURVASAREALA adik ???????? e si ei forumisti??????.....si se da BALENE?????????????????????sau invers?!da ladelfini nu merge si "capra"???????????=))si muitza????????????=))ca la mamifere.....fara supt ...nu stiu cum e....................<>>papushe....nu de delfine era vorba (putem sa exemplificam cu elefanti, canGURi sau parshii)...........eu vorbeam de cum se fut .....ei (ornitorincii.....rinocerii.....).........uite asa ma apuc de fumat !.sau de baut? ca m-am zapacit cu atatea animale ......cere fack sex:beer
andreycutz Reputație: 0 Postat Mai 11, 2011 Autor Postat Mai 11, 2011 pai simplu: ieri , pe o ploaie torentiala eram intre petrosani si tg jiu.peisaj superb !am oprit pt o tzig si o gura de aer proaspat pe un platou ceva mai inalt si cu deschidere, la poale se vedeau casele.....soseaua........pomii verzi.....lipsea o companioana =))frumos, dar nu prea ! ca sa citez pe bendeac ceva prin petrosani sau tg jiu ?in afara de "centuristele" arhicunoscute(sau locuri unde sa poti petrece cateva ore....)
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Mai 11, 2011 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Mai 11, 2011 pai simplu: ieri ' date=' pe o ploaie torentiala eram intre petrosani si tg jiu.peisaj superb !am oprit pt o tzig si o gura de aer proaspat pe un platou ceva mai inalt si cu deschidere, la poale se vedeau casele.....soseaua........pomii verzi.....lipsea o companioana =))frumos, dar nu prea ! ca sa citez pe bendeac ceva prin petrosani sau tg jiu ?in afara de "centuristele" arhicunoscute(sau locuri unde sa poti petrece cateva ore....)[/quote'] Lasa-le bre p'ale ca sunt nasoale. Am vazut eu azi unele pe la Orastie interesante. Dupa o ora de baita cred ca erau acceptabile. Si nu te duce si tu la toate necunoscutele ca noi te vrem sanatos si intreg la ambele capete.
Vizitator Samira_Sami Reputație: 0 Postat Mai 12, 2011 Postat Mai 12, 2011 Lasa-le bre p'ale ca sunt nasoale. Am vazut eu azi unele pe la Orastie interesante. Dupa o ora de baita cred ca erau acceptabile. Si nu te duce si tu la toate necunoscutele ca noi te vrem sanatos si intreg la ambele capete. Hehehehe....La scoala, poola a stat sub banca, nu mai tine cont de ALTE ASPECTE!!!
andreycutz Reputație: 0 Postat Mai 12, 2011 Autor Postat Mai 12, 2011 ......ma uitam la meciurile de fotbal, zilele astea...........si mi-am adus aminte de prietenul Dinu, Cornel Dinu.........acest filozof al lumii fotbalului si nu numai.........el o spune in latina, eu nu stiu dastea, o zic asa cum ma duce gura:MA INDOIESC... DECI GANDESC !GANDESC.....DECI EXIST !acum eu: EXIST......DECI FUT !!!!!!!
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Mai 12, 2011 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Mai 12, 2011 ......ma uitam la meciurile de fotbal' date=' zilele astea...........si mi-am adus aminte de prietenul Dinu, Cornel Dinu.........acest filozof al lumii fotbalului si nu numai.........el o spune in latina, eu nu stiu dastea, o zic asa cum ma duce gura:MA INDOIESC... DECI GANDESC !GANDESC.....DECI EXIST !acum eu: EXIST......DECI FUT !!!!!!![/quote']Comentariul si gandirea ta e valabila pana la o anumita varsta....dupa care mai futi cu pastile si apoi exclusiv cu limba si/sau degetele.
Vizitator Samira_Sami Reputație: 0 Postat Mai 13, 2011 Postat Mai 13, 2011 Comentariul si gandirea ta e valabila pana la o anumita varsta....dupa care mai futi cu pastile si apoi exclusiv cu limba si/sau degetele.http://www.youtube.com/watch?v=mYlNTLnTJvc:angel:
andreycutz Reputație: 0 Postat Mai 24, 2011 Autor Postat Mai 24, 2011 care e deosebirea intre curvar/cordac/futac si un tip careb face asta cu eleganta, decenta, placere ?daca fetele o fac (si) pt bani pe care ii pot castiga......baietii folosesc si ei banii (dar pe care ii dau) si se pare (dar nu e obligatoriu) ca, cu cat suma e mai mare cu atat dama e mai "buna" :-/FETELOR ASTEPT COMENTARIIcum v-ati dori voi sa fie "clientul" ????metrosexual?sa aiba unghiile facute cu lac?sau natural?sau parfumat ....ca o....ddc?asta nu inseamna ca poate fi nespalat, jegos sau murdar.....
Vizitator Samira_Sami Reputație: 0 Postat Mai 24, 2011 Postat Mai 24, 2011 care e deosebirea intre curvar/cordac/futac si un tip careb face asta cu eleganta' date=' decenta, placere ?daca fetele o fac (si) pt bani pe care ii pot castiga......baietii folosesc si ei banii (dar pe care ii dau) si se pare (dar nu e obligatoriu) ca, cu cat suma e mai mare cu atat dama e mai "buna" :-/FETELOR ASTEPT COMENTARIIcum v-ati dori voi sa fie "clientul" ????metrosexual?sa aiba unghiile facute cu lac?sau natural?sau parfumat ....ca o....ddc?asta nu inseamna ca poate fi nespalat, jegos sau murdar.....[/quote']Te astept pe mess...cineva te-a suparat....vin-o sa te impac!
andreycutz Reputație: 0 Postat Mai 30, 2011 Autor Postat Mai 30, 2011 economie de piata !http://www.anuntul.ro/anunt/REALE_100_doua_fete_dulci_si_apetisante_nu_te_vor_lasa_sa_pleci_neterminat_te..._3858250bruneta pana acum cateva sapt o facea pe 300 lei ora .......a scazut la 150 ......acum e 100la tf nutzi spune dar la fata locului afli ca pt o finalizarelocatia pe coposu (aceasta Mecca a curvulitelor)pt blonda colega ei MAI ASTEPT O SAPT DOUA.....POATE AJUNGE LA 50 ! sau mai bine:D
prafuit Reputație: 36 Postat Mai 30, 2011 Postat Mai 30, 2011 Întrucât EU-l acestui topic a trecut în nefiinţa forumului, cu adâncă smerenie îi vom cânta "fie-i topicul închis" păstrându-i viu în memorie spammul neobosit.Andreicutz-ule, acolo unde eşti, să te bucuri. Unele bocitoare, pe chat, cu adâncă pioşenie şi-au manifestat regretul de a nu te mai avea printre noi!...
Postări Recomandate