Sari la conținut

andreea 19ani poze reale 120 lei 0747360887 / 0747401108

azi nu

Postări Recomandate

• Telefon: andreeamarina699
  • Oras:galati
  • Telefon: andreeamarina699
Postat

mai incearca....a durat mai mult. E cu dus intors ce spui...

Postat

Salutare. Dupa o indelungata lipsa de pe meleagurile noastre am sa revin cu o recenzie.

Plictisit am spus sa incerc sa dau si eu de Andreeamarina, am sunat de 3 ori de la 13 la 13:45 si intr.un final a rasp cu o voce parca obosita. Am stabilit intalnirea in 15 min in spate la tribunal. Ajuns la usa ,o vad pe fatuca, slabuta si inbracata modest. Locatia nu e cine stie ce si cam frigulet. Cum pofta era mare am stabilit k as dori o ora, platit 120 lei si ne.am apukt de treaba eu fiind dusat de acasa, ea probabil pana sa vin eu, a inceput cu un oral de nota 8 se foloseste de mana(dak o indepartezi se conformeaza), am finalizat pe la spate( funduletu arata bn). Comuniktiva merita un 9, fizic e slabuta sanii nu st chiar asa mari, ochii foarte simpatici(dak te.ar privi la oral ar fi superb) deci un 8. Tel ii suna mereu, nu le da pe mut si nu st decat 3. TV era pe desene si asa a ramas.Timp 40 de minute un nr, de revenit dak nu e ceva mai bun si ieftin.

• Like 3

Postat

Ce,dracu',mai lasati-O....

nu am nimic cu fata .... faceam aluzie la astia care tot pun intrebari prostesti

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...