Sari la conținut

andreea 19ani poze reale 120 lei 0747360887 / 0747401108

azi nu

Postări Recomandate

• Telefon: andreeamarina699
  • Oras:galati
Postat

daca nu vreau cu 50ron o ora apar rautatile gratuite...clientii fideli stiu care e realitatea...

Postat

Salut.

Am vizitat si eu azi pe titulara acestui topic numita Andrea.

La telefon m-ia raspuns repede am stabilit intalnirea in 20 de minute in spate la tribunal. Ajuns la tribunal am sunat din nou pentru mai multe amanunte despre locatie m-a indrumat si am ajuns repede.

Locatia simpla are apa calda penalizez pentru prosop era putin cam umed dar asta e a trebuit sa-l folosesc asa cum era.

Trec peste descriere fetei nare rost se vede in poze destul de clar. Zic totusi ca sunt reale remarc tatuajele.

Actiunea simpla fara prea multe artificii nu geme, doar sta ca un lemn, da impresie ca nu prea ii place ce face. Oral mecanic ajutat de mana umed si atat sec. La normal se complica putin treburile si anume: prezervativul din ala romanesc la 1-3 lei cutia eu unu nu prea am incredere in ele dar la mine nu aveam asa ca asta e am mers cu ala, si la pozitia aia smechera doggy am observat ca lichidul care iesea din pasa era un alb branzos. Nu vreau sa cred nimic rau (vreau sa dau vina pe igiena) dar din experienta stiu ca nu e un lucru tocmai in regula. Finalizarea s-a produs in caciulita.

Serviciile care le ofera sunt oral (protejat sau neprotejat) normal protejat care se taxeaza cu 80 nr si 120 ron ora. Nu sunt incluse CIM, COF, probabil COB dar nu am intrebat nu stiu sigur.

Am platit un numar 80 ron.

Notele:

Locatie         6

Fata             8

Oral              5

Normal        5

GFE            0

Concluzia:  merge o data si cam atat. Eu unu nu mai revin(am fost).

Daca am uitat ceva va rog intrebatima voi raspund cu cea mai mare placere.

• Like 8
Postat

Esti tu prost si vrei sa faci rau k puti a transpiratie si nu te primesc....urat din partea ta. Ceilalti dc taceti?

Postat

Nu e adevarat. mircea asta are alte interese. Nu stiu de ce e lasat sa abereze. Cine vine sa lase recenzie de bine sau de rau ptr asta e siteul. Am 19 ani...cei care au fost pot confirma. Multumesc

Postat

Tu esti prost tare...si esti si peste...nasol...canta la alta masa minciunile astea.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...