marik955 Reputație: 23 Postat Iunie 19, 2015 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Iunie 19, 2015 anilingus prestezi frumoaso? Link spre comentariu
andreeamarina Reputație: 165 Postat Iunie 19, 2015 Telefon: andreeamarina699 Oras:galati Telefon: andreeamarina699 Oras:galati Partajează Postat Iunie 19, 2015 Nu Link spre comentariu
andreeamarina Reputație: 165 Postat Iunie 20, 2015 Telefon: andreeamarina699 Oras:galati Telefon: andreeamarina699 Oras:galati Partajează Postat Iunie 20, 2015 Doar oral 50ron 15minoral normal un nr 70ron 30minoral normal o ora 100ron 2finalizariun nr sex total 100ron 30mino ora sex total 150ron 2finalizario noapte oral normal 400ron cate finalizari vreio noapte sex total 600ron cate finalizari vrei 0747401108 / 0747360887 va astept... Link spre comentariu
andreeamarina Reputație: 165 Postat Iunie 21, 2015 Telefon: andreeamarina699 Oras:galati Telefon: andreeamarina699 Oras:galati Partajează Postat Iunie 21, 2015 Disponibila... Link spre comentariu
titisteel Reputație: 101 Postat Iunie 21, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Iunie 21, 2015 Mai esti disponibila in seara asta? Te sun dar vad ca nu raspunzi... Link spre comentariu
andreeamarina Reputație: 165 Postat Iunie 21, 2015 Telefon: andreeamarina699 Oras:galati Telefon: andreeamarina699 Oras:galati Partajează Postat Iunie 21, 2015 Cand am client nu raspund...pun pe silentios...mai incearca. Lucrez pana la 22.30 Link spre comentariu
titisteel Reputație: 101 Postat Iunie 21, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Iunie 21, 2015 La 3 min dupa ce ai postat anuntul te am sunat si acum la fel.dar nu ma las,in seara asta tot te.... Link spre comentariu
andreeamarina Reputație: 165 Postat Iunie 21, 2015 Telefon: andreeamarina699 Oras:galati Telefon: andreeamarina699 Oras:galati Partajează Postat Iunie 21, 2015 Ok... Link spre comentariu
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Iunie 21, 2015 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Partajează Postat Iunie 21, 2015 La 3 min dupa ce ai postat anuntul te am sunat si acum la fel.dar nu ma las,in seara asta tot te.......fute-o ...n-o ierta .... Link spre comentariu
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Iunie 21, 2015 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Partajează Postat Iunie 21, 2015 Ok...Iar tu...............trebuiesti pedepsita ... ............ Link spre comentariu
titisteel Reputație: 101 Postat Iunie 22, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Iunie 22, 2015 Salutare curvari dornici de Ieri,cu chef de prostii si hotarat din cale afara sa o vizitez pe domnisoara din topic,reusesc sa ma programez dupa mai multe incercari la ora 22.00.Tipa are la telefon o voce draguta,alintata de pustoaica,Desi ploua torential,asta nu m-a impiedicat deloc sa ajung la locatie,ghidat un pic prin telefon si de ea.Desi spusese ca lucreaza doar pana la 22:30,spunandu-i ca nu prea sunt genul fast (and fourios) fuck ,si ca mi-as fi dorit o ora,a acceptat fara probleme sa jucam in prelungiri .Am ales varianta o ora sex total/2 fin pentru care am achitat de la inceput suma de 150 lei,fara sa mi se ceara.Noua locatie e ok,nu este un "apartament vip" ,dar e potrivita ptr astfel de actiuni.Baia nu am vizitat-o.Tipa se prezinta genul slim cu sanii mari,cu o abordare draguta si simpatica,destul de comunicativa.Nefiind cazul de igienizare,dat fiind ca veneam direct din dus,de acasa dar si de afara,cum va spuneam afara ploua cu galeata ) ,fumam o tigara,mai palavragim una alta,apoi ne am dezechipat amandoi si trecut in pat la actiune.A inceput cu un oral nep destul de delicat,adanc si umed,poate un pic prea soft,cel putin ptr mine,timp in care eu ma jucam cu mana la pasarica ei.Mana stanga.Pasarica epilata,curata fara nici un miros suspect si cu niste labii destul de dragute,se umezeste natural.Dupa ce Banderas s-a trezit la viata,montat anvelopa pentru conditii umede si trecut la normal,girl on top,pasarica destul de stramta.Trecut apoi eu deasupra,pompat la pasarica,timp in care domnisoara gemea destul de natural.Ajunsi in in pozitia doggy ,ma roaga sa nu dau prea tare.Incep incet,bag...scot,accelerez ritmul,ea geme usor in timp ce ii masez usor funduletul si anusul,o senzatie destul de placuta,Incitat de gaurica aia mititica,Banderas se cere la anal.Dupa o lubrifiere in prealabil cu un lipici pardon,lubrifiant ce il avea pe acolo trecem la treaba .Nu pot sa spun decat ca e un loc foarte stramt,ca atare am luat-o usurel la inceput,apoi am marit ritmul fara ca ea sa comenteze ceva,ba din contra gemea destul de incitant.Finalizat in balonas,scos prezervativul fara surprize neplacute.Actiunea a durat undeva la 35 min.Fumat tigara de dupa,stat la taclale,una alta.Incercat si partea a2a a episodului dar Banderas m-a tradat,el cica nu mai are chef,desi domnisoara era hotarata sa il faca sa se razgandeasca si sa treaca inapoi la treaba.Nu a mai avut chef,asta e...nu m-am certat cu el,asa ca la cererea mea ne-am oprit.Fumat apoi iar,mai discutat una alta,imbracat,luat la revedere si disparut in noapte. Jurizarea,aveti cuvantul. Aspect fizic - 9 corp slim,sani frumosiIgiena-10Locatie-9 GFE- 9 FK - nuOral-8Normal -8Anal -9 Tarifare - 150 lei /1 h Concluzia : Voi mai reveni sa o " pedepsesc " pe aceasta domnisoara. RESTECP! 7 Link spre comentariu
andreeamarina Reputație: 165 Postat Iunie 22, 2015 Telefon: andreeamarina699 Oras:galati Telefon: andreeamarina699 Oras:galati Partajează Postat Iunie 22, 2015 Ms...te mai astept Link spre comentariu
xyzt Reputație: -52 Postat Iunie 22, 2015 Oras:vaslui Oras:vaslui Partajează Postat Iunie 22, 2015 in ce zi esti disponibila pentru o noapte intreaga ? Link spre comentariu
andreeamarina Reputație: 165 Postat Iunie 22, 2015 Telefon: andreeamarina699 Oras:galati Telefon: andreeamarina699 Oras:galati Partajează Postat Iunie 22, 2015 In fiecare noapte...suna-ma Link spre comentariu
andreeamarina Reputație: 165 Postat Iunie 22, 2015 Telefon: andreeamarina699 Oras:galati Telefon: andreeamarina699 Oras:galati Partajează Postat Iunie 22, 2015 Doar oral 50ron 15minoral normal un nr 70ron 30minoral normal o ora 100ron 2finalizariun nr sex total 100ron 30mino ora sex total 150ron 2finalizario noapte oral normal 400ron cate finalizari vreio noapte sex total 600ron cate finalizari vrei 0747401108 / 0747360887 Link spre comentariu
jtanonim Reputație: 27 Postat Iunie 22, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Iunie 22, 2015 Sambata m-am gasit si eu cu Andreea pentru o noapte, unde am ales varianta totala. Noua locatie este pe langa parcul Viva. Fiind cam multe blocuri prin zona, am rugat-o sa stea in telefon sa ma ghizeze. Zis si facut, ne-am gasit intr-un final. Am urcat la ea, am stat de vorba putin si apoi ne-am pus pe treaba. Oralul este unul soft si umed cu incercari de deep (mie asa mi s-a parut), urmat de normal (diferite pozitii). La anal, mi-a placut ca a fost deschisa la mai multe pozitii. Geme usor si nu pare fals. Note:Locatie: 10 (usor accesibil, baie ok - apa calda instant, camera de lucru mare cu un pat dublu)Servicii: 10 (oral n/p, normal, anal, gfe, fk)Cadou: 600 lei pentru 22 - 7 (mai mult sau mai putin)Aspect (subiectiv): 10Oral: 10 fiindca a avut incercari de deep si il face destul de umed cum imi place mieNormal: 10 fiindca am chinuit-o putin punand-o sa stea deasupra Anal: 10 stramt, fara surprize neplacuteGFE: 10 eu personal ma duc ca si cum as vizita prietena mea si ea se comporta ca atare (multe imbratisari, saruturi etc.)FK: 10 desi nu este trecut ca serviciu oferit, il presteaza la discretie (doar noaptea - prima oara cand am fost am luat doar o ora si nu a oferit). Concluzie: eu o recomand. Imi place ca este comunicativa, zambareata si mereu cu chef de glume. Are initiativa si este orientata spre client (m-a intrebat de cateva ori ce doresc sau daca e ok ceea vroia ea sa faca). 5 Link spre comentariu
andreeamarina Reputație: 165 Postat Iunie 23, 2015 Telefon: andreeamarina699 Oras:galati Telefon: andreeamarina699 Oras:galati Partajează Postat Iunie 23, 2015 Ms...te mai astept. Link spre comentariu
andreeamarina Reputație: 165 Postat Iunie 24, 2015 Telefon: andreeamarina699 Oras:galati Telefon: andreeamarina699 Oras:galati Partajează Postat Iunie 24, 2015 Disponibila... Link spre comentariu
g00gle Reputație: -13 Postat Iunie 24, 2015 Oras:In your Arse Oras:In your Arse Partajează Postat Iunie 24, 2015 Adresa de pe profilul tau nu e functionabila. Link spre comentariu
andreeamarina Reputație: 165 Postat Iunie 24, 2015 Telefon: andreeamarina699 Oras:galati Telefon: andreeamarina699 Oras:galati Partajează Postat Iunie 24, 2015 Raspund doar la telefon. Link spre comentariu
mihai9999 Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 Raspund doar la telefon.Suna dar nu răspunzi nici la sms nici la tel Link spre comentariu
pasha_man Reputație: 451 Postat Iunie 24, 2015 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Partajează Postat Iunie 24, 2015 Sambata m-am gasit si eu cu Andreea pentru o noapte, unde am ales varianta totala. Noua locatie este pe langa parcul Viva. Fiind cam multe blocuri prin zona, am rugat-o sa stea in telefon sa ma ghizeze. Zis si facut, ne-am gasit intr-un final. Am urcat la ea, am stat de vorba putin si apoi ne-am pus pe treaba. Oralul este unul soft si umed cu incercari de deep (mie asa mi s-a parut), urmat de normal (diferite pozitii). La anal, mi-a placut ca a fost deschisa la mai multe pozitii. Geme usor si nu pare fals. Note:Locatie: 10 (usor accesibil, baie ok - apa calda instant, camera de lucru mare cu un pat dublu)Servicii: 10 (oral n/p, normal, anal, gfe, fk)Cadou: 600 lei pentru 22 - 7 (mai mult sau mai putin)Aspect (subiectiv): 10Oral: 10 fiindca a avut incercari de deep si il face destul de umed cum imi place mieNormal: 10 fiindca am chinuit-o putin punand-o sa stea deasupra Anal: 10 stramt, fara surprize neplacuteGFE: 10 eu personal ma duc ca si cum as vizita prietena mea si ea se comporta ca atare (multe imbratisari, saruturi etc.)FK: 10 desi nu este trecut ca serviciu oferit, il presteaza la discretie (doar noaptea - prima oara cand am fost am luat doar o ora si nu a oferit). Concluzie: eu o recomand. Imi place ca este comunicativa, zambareata si mereu cu chef de glume. Are initiativa si este orientata spre client (m-a intrebat de cateva ori ce doresc sau daca e ok ceea vroia ea sa faca).Bravo JT, dar te pot intreba de cate finalizari ai avut parte in intervalul orar precizat mai sus? Link spre comentariu
jtanonim Reputație: 27 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Iunie 24, 2015 Pe timpul noptii ai dreptul la cate vrei. Cred ca au fost vreo 6 dar nu le-am numarat. Link spre comentariu
shogoru Reputație: 12 Postat Iunie 25, 2015 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Iunie 25, 2015 Link spre comentariu
andreeamarina Reputație: 165 Postat Iunie 25, 2015 Telefon: andreeamarina699 Oras:galati Telefon: andreeamarina699 Oras:galati Partajează Postat Iunie 25, 2015 Doar oral 50ron 15minoral normal un nr 70ron 30minoral normal o ora 100ron 2finalizariun nr sex total 100ron 30mino ora sex total 150ron 2finalizario noapte oral normal 400ron cate finalizari vreio noapte sex total 600ron cate finalizari vrei 0747401108 / 0747360887 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum