Sari la conținut

andreea 19ani poze reale 120 lei 0747360887 / 0747401108

azi nu

Postări Recomandate

• Telefon: andreeamarina699
  • Oras:galati

Doar oral 50ron 15min

oral normal un nr 70ron 30min

oral normal o ora 100ron 2finalizari

un nr sex total 100ron 30min

o ora sex total 150ron 2finalizari

o noapte oral normal 400ron cate finalizari vrei

o noapte sex total 600ron cate finalizari vrei 0747401108 / 0747360887 va astept...

Link spre comentariu
  • Oras:Galati

Salutare curvari dornici de  :feet

Ieri,cu chef de prostii si hotarat din cale afara sa o vizitez pe domnisoara din topic,reusesc sa ma programez dupa mai multe incercari la ora 22.00.Tipa are la telefon o voce draguta,alintata de pustoaica,Desi ploua torential,asta nu m-a impiedicat deloc sa ajung la locatie,ghidat un pic prin telefon si de ea.

Desi spusese ca lucreaza doar pana la 22:30,spunandu-i ca nu prea sunt genul fast (and fourios) fuck ,si ca mi-as fi dorit o ora,a acceptat fara probleme sa jucam in prelungiri  :girly .Am ales varianta o ora sex total/2 fin pentru care am achitat de la inceput suma de 150 lei,fara sa mi se ceara.Noua locatie e ok,nu este  un "apartament vip" ,dar e potrivita ptr astfel de actiuni.Baia nu am vizitat-o.

Tipa se prezinta genul slim cu sanii mari,cu o abordare draguta si simpatica,destul de comunicativa.Nefiind cazul de igienizare,dat fiind ca veneam direct din dus,de acasa dar si de afara,cum va spuneam afara ploua cu galeata :)) ,fumam o tigara,mai palavragim una alta,apoi ne am dezechipat amandoi si trecut in pat la actiune.A inceput cu un oral nep destul de delicat,adanc si umed,poate un pic prea soft,cel putin ptr mine,timp in care eu ma jucam cu mana la pasarica ei.Mana stanga.Pasarica epilata,curata fara nici un miros suspect si cu niste labii destul de dragute,se umezeste natural.

Dupa ce Banderas s-a trezit la viata,montat anvelopa pentru conditii umede si trecut la normal,girl on top,pasarica destul de stramta.Trecut apoi eu deasupra,pompat la pasarica,timp in care domnisoara gemea destul de natural.Ajunsi in in pozitia doggy  :doggystyle ,ma roaga sa nu dau prea tare.Incep incet,bag...scot,accelerez ritmul,ea geme usor in timp ce ii masez usor funduletul si anusul,o senzatie destul de placuta,Incitat de gaurica aia mititica,Banderas se cere la anal.Dupa o lubrifiere in prealabil cu un lipici  :laugh2 pardon,lubrifiant ce il avea pe acolo trecem la treaba  :sexanal .Nu pot sa spun decat ca e un loc foarte stramt,ca atare am luat-o usurel la inceput,apoi am marit ritmul fara ca ea sa comenteze ceva,ba din contra gemea destul de incitant.Finalizat in balonas,scos prezervativul fara surprize neplacute.Actiunea a durat undeva la 35 min.

Fumat tigara de dupa,stat la taclale,una alta.Incercat si partea a2a a episodului dar Banderas m-a tradat,el cica nu mai are chef,desi domnisoara era hotarata sa il faca sa se razgandeasca si sa treaca inapoi la treaba.Nu a mai avut chef,asta e...nu m-am certat cu el,asa ca la cererea mea ne-am oprit.

Fumat apoi iar,mai discutat una alta,imbracat,luat la revedere si disparut in noapte.

Jurizarea,aveti cuvantul.

Aspect fizic - 9   corp slim,sani frumosi

Igiena-10

Locatie-9 

GFE-  9  

FK - nu

Oral-8

Normal -8

Anal -9 

Tarifare - 150 lei /1 h

Concluzia : Voi mai reveni sa o " pedepsesc "   :sexanal  pe aceasta domnisoara.

RESTECP!

• Like 7
Link spre comentariu

Doar oral 50ron 15min

o noapte sex total 600ron cate finalizari vrei 0747401108 / 0747360887

Link spre comentariu

Sambata m-am gasit si eu cu Andreea pentru o noapte, unde am ales varianta totala. Noua locatie este pe langa parcul Viva. Fiind cam multe blocuri prin zona, am rugat-o sa stea in telefon sa ma ghizeze. Zis si facut, ne-am gasit intr-un final.

Am urcat la ea, am stat de vorba putin si apoi ne-am pus pe treaba. Oralul este unul soft si umed cu incercari de deep (mie asa mi s-a parut), urmat de normal (diferite pozitii). La anal, mi-a placut ca a fost deschisa la mai multe pozitii. Geme usor si nu pare fals.

Note:

Locatie: 10 (usor accesibil, baie ok - apa calda instant, camera de lucru mare cu un pat dublu)

Servicii: 10 (oral n/p, normal, anal, gfe, fk)

Cadou: 600 lei pentru 22 - 7 (mai mult sau mai putin)

Aspect (subiectiv): 10

Oral: 10 fiindca a avut incercari de deep si il face destul de umed cum imi place mie

Normal: 10 fiindca am chinuit-o putin punand-o sa stea deasupra :)

Anal: 10 stramt, fara surprize neplacute

GFE: 10 eu personal ma duc ca si cum as vizita prietena mea si ea se comporta ca atare (multe imbratisari, saruturi etc.)

FK: 10 desi nu este trecut ca serviciu oferit, il presteaza la discretie (doar noaptea - prima oara cand am fost am luat doar o ora si nu a oferit).

Concluzie: eu o recomand. Imi place ca este comunicativa, zambareata si mereu cu chef de glume. Are initiativa si este orientata spre client (m-a intrebat de cateva ori ce doresc sau daca e ok ceea vroia ea sa faca).

• Like 5
Link spre comentariu
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all

Sambata m-am gasit si eu cu Andreea pentru o noapte, unde am ales varianta totala. Noua locatie este pe langa parcul Viva. Fiind cam multe blocuri prin zona, am rugat-o sa stea in telefon sa ma ghizeze. Zis si facut, ne-am gasit intr-un final.

Am urcat la ea, am stat de vorba putin si apoi ne-am pus pe treaba. Oralul este unul soft si umed cu incercari de deep (mie asa mi s-a parut), urmat de normal (diferite pozitii). La anal, mi-a placut ca a fost deschisa la mai multe pozitii. Geme usor si nu pare fals.

Note:

Locatie: 10 (usor accesibil, baie ok - apa calda instant, camera de lucru mare cu un pat dublu)

Servicii: 10 (oral n/p, normal, anal, gfe, fk)

Cadou: 600 lei pentru 22 - 7 (mai mult sau mai putin)

Aspect (subiectiv): 10

Oral: 10 fiindca a avut incercari de deep si il face destul de umed cum imi place mie

Normal: 10 fiindca am chinuit-o putin punand-o sa stea deasupra :)

Anal: 10 stramt, fara surprize neplacute

GFE: 10 eu personal ma duc ca si cum as vizita prietena mea si ea se comporta ca atare (multe imbratisari, saruturi etc.)

FK: 10 desi nu este trecut ca serviciu oferit, il presteaza la discretie (doar noaptea - prima oara cand am fost am luat doar o ora si nu a oferit).

Concluzie: eu o recomand. Imi place ca este comunicativa, zambareata si mereu cu chef de glume. Are initiativa si este orientata spre client (m-a intrebat de cateva ori ce doresc sau daca e ok ceea vroia ea sa faca).

Bravo JT, dar te pot intreba de cate finalizari ai avut parte in intervalul orar precizat mai sus?

Link spre comentariu

Doar oral 50ron 15min

o noapte sex total 600ron cate finalizari vrei 0747401108 / 0747360887

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...