Sari la conținut

andreea 19ani poze reale 120 lei 0747360887 / 0747401108

azi nu

Postări Recomandate

• Oras:Braila
Postat

nu te-ai saturat sa fii penibila? iar o iei de la cap? In asemenea ritm ai sa ajungi sati faci cont dupa cont, ca stresand lumea ajungi iar la banare

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:galati
Postat

mai pune preturile si aici te rog . Fata o ia de la capat cred ca nu mai are clienti

• Like 1
Postat

Si Tatiana in coada ei tot nu se lăsa.Cu ce te deranjează pe tine Tatiano daca postează cu alt cont ? Si tu esti banata pe Tatiana si te folosesti de contul nou SultanaMama95

Postat

comentez unde vrea muschii mei, si o voi face doar asa ca sa te bag in boala pe tine ca poate asa vei face un stop cardiac si ne vei lasa in pace cu nebunia ta.

Postat

Pe cine " ne vei lasa " in pace ? Sunteti mai multi , eu mă gândeam ca esti o EA dar dupa cum te-ai spart adineauri inteleg exact ca nu esti singura.😄

Vizitator gingo
Reputație: 0
Postat

E vorba ca ne deranjezi pe mai multi cu discutia asta interminabila... si pe Tatiana care e implicata direct, si pe noi care trebuie sa asistam la aceeasi discutie pe tot forumul.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

si sincer o spun imi cer scuze andreea dar la cum arati este mai frumoasa una de 50 de ani imi pare rau ca spun asta dar asta e adevaru

Postat

pe aia nu o cunosc si nici o poza cu ia nu am vazut poate nici pe aia dar nici pe asta

Postat

pe aia nu o cunosc si nici o poza cu ia nu am vazut poate nici pe aia dar nici pe asta

Postat

si eu nu stiu de ce tot te bagi tu peste mine chiar vrei sa imi para rau de tine

Postat

Postat

Chiar ai sange-n coaie sa ne întâlnim mai pacaliciule.Trimite-mi in privat o adresa la o margine de pădure si ne intalnim

Postat

prever sa alegi tu locu pe mine chiar nu ma intereseaza atata timp cat stiu cat de mascarici esti

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Va rog sa va certati in alt topic. Multumesc

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...