Sari la conținut

andreea 19ani poze reale 120 lei 0747360887 / 0747401108

azi nu

Postări Recomandate

Vizitator gingo
Reputație: 0
Postat

Preturile sunt negociabile ? :)

• Oras:Galati
Postat

A venit primavara...hai cu ghioceii...0747758833

A venit primavara...iar tu esti la fel de jenanta in continuare...

• Oras:sub geamul de la baie
Postat

Hai ca vin si eu cu un review la domnisoara , desi am fost la ea acum vreo luna n-am avut chef sau poate n-am fost sigur daca voi scrie sau nu , am sunat pe la 12 - 1 ziua , mi-a raspuns dupa 2 apeluri , mi-a indicat locatia care se afla in tiglia 1 aproape de papadie , m-a asteptat afara la scara . Locatia este ok , curat aerisit . Andreea (daca asta o fii numele ei adevarat ) arata bine doar ca e genul slim , si aici trebuie sa zic ca e prima fata de genul slim care are sanii aia , am mai vazut fete in genul asta dar cu sani foarte mici spre deloc . Actiunea a inceput cu un oral bunicel nu e cine stie ce dar merge , apoi la normal girl on top unde pot sa zic ca se misca deste de bine daca o ajuti si tu putin , apoi doggy unde aici are un mare plus fundul ala in pozitia aia arata foarte bine  :blushing2  pozitie in care am si terminat . Un minus ar fii ca nu prea vorbeste sau poate mi s-a parut mie ori e ea timida nu stiu... 

Locatie 9

Oral : 8 

Normal 9 

Comunicare 8

• Like 6
  • Minus 2
Postat

a am uitat de cei 80 de lei platiti la inceput, puneti ba buton de edit in p..a mea , e al doilea review la care uit sa trec banii 

• Minus 2
Vizitator gingo
Postat

Nu e problema daca uiti sa treci bani aici. De dat oricum i-ai dat ... :)))

• Telefon: andreeamarina699
  • Oras:galati
Postat

Eu cred ca ar trebui sa te baneze cineva ca nu ai treaba...te plictisesti asa tare? Ce treaba ai cu mine?

Postat

Multumesc funibiza ptr recenzie...astept si altele...o seara frumoasa tuturor!

Postat

Eu cred ca ar trebui sa te baneze cineva ca nu ai treaba...te plictisesti asa tare? Ce treaba ai cu mine?

Iar eu mai cred ca ar trebui sa ai simtul ridicolului si al prostiei care te caracterizeaza din plin si atunci nu ai mai avea impresia ca cineva are ceva cu tine...atata tot, nimic mai mult. Restul e tacere...

troll 1= ban permanent

• Oras:Tecuci
  • Oras:Tecuci
Postat

Rebranduit-o, mai lasă mâncarea, ca te-ai facut cat o vacă.Nici nu-i de mirare de ce nu mai esti căutată prin străinătături.Decat sa te iei de loome,mai bine apucă-te de alergat pe faleza si mai renunța in a te mai lua aiurea de fete!

troll 2= ban permanent

• Telefon: lalely_m
  • Telefon: lalely_m
Postat

Asa e...ms

Imi place atitudinea ei ... e precum Bruce Willis in seria Greu de ucis .

Postat

Doar in aceasta noapte oferta ptr o noapte cate finalizari vrea clientul 450ron fix. Va astept cu drag! Ms

• Oras:romania
  • Oras:romania
Postat

Doar in aceasta noapte oferta ptr o noapte cate finalizari vrea clientul 450ron fix. Va astept cu drag! Ms

Cate vrea sau cate poate ? Si eu as vrea multe in viata ,dar de la ,,vrut,, pana la ,,a putea e cale lunga,,  Glumesc !!! Frumoase ultimile  poze ,felicitari ca ai schimbat fotograful !

Postat

Multumesc...ma voi stradui sa ai cat mai multe finalizari!....

Vizitator fluescu
Postat

ai si adresa de messenger?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...