poznai Reputație: 40 Postat Iulie 5, 2016 Oras:braila Oras:braila Postat Iulie 5, 2016 am sunat si astazi de mai multe ori.fara rezultat...ce sa zic poate am eu mai mult ghinion.
elenanouagl Reputație: -37 Postat Iulie 6, 2016 Postat Iulie 6, 2016 Scuze dar am avut programari....de azi program 10-22. Si 22-07 ptr o noapte. Ms 1
poznai Reputație: 40 Postat Iulie 6, 2016 Oras:braila Oras:braila Postat Iulie 6, 2016 si azi incercari ratate
poznai Reputație: 40 Postat Iulie 6, 2016 Oras:braila Oras:braila Postat Iulie 6, 2016 ba sa stii ca am sunat si azinr de pe publi
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2016 Postat Iulie 6, 2016 N-ai pierdut nimic, stai linistit. E bn ca n-a mai raspuns la tel. Asa ai evitat sa arunci pe fereastra niste bani. Nu cred c-ai citit toate recenziile colegilor, altfel nu cred ca mai doreai so vizitezi.
elenanouagl Reputație: -37 Postat Iulie 6, 2016 Postat Iulie 6, 2016 50 nr 100 ora oral si normal70 nr 140 ora totalO noapte 400 oral normal500 total 0747401108 1
mario_2006br Reputație: 25 Postat Iulie 7, 2016 Postat Iulie 7, 2016 Sunat la domnosoara....raspuns .....cand ajung in zona surpriza.......nu mai raspundea .....
poznai Reputație: 40 Postat Iulie 7, 2016 Oras:braila Oras:braila Postat Iulie 7, 2016 cineva mai sus ini dadea un sfat bn ca n a raspuns cica ar fi fost pierere de tinp si bani...in cazul asta cred ca o voi vizita pe Katy.
elenanouagl Reputație: -37 Postat Iulie 9, 2016 Postat Iulie 9, 2016 50 nr 100 ora oral si normal70 nr 140 ora totalO noapte 400 oral normal500 total 0747401108 1
unul_mare Reputație: 18 Postat Iulie 29, 2016 Postat Iulie 29, 2016 Buna nu treci si prin mures 1-2 saptamani ai sparge piata cu tarifele astea aprope zilnic as mere pe la tine
archangel82 Reputație: 10 Postat August 22, 2016 Oras:craiova Oras:craiova Postat August 22, 2016 Mai activezi?
adriangal Reputație: 0 Postat August 23, 2016 Oras:galati Oras:galati Postat August 23, 2016 Am sunat zile la rând .... probabil nu mai lucreaza ....
colv Reputație: 18 Postat August 29, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat August 29, 2016 In vizita cu treaba prin ca galati acum vro luna am spus sa fac si io o vizita mai pe seara dupa ce mi-am luat vro 3 tepe intr-o singura seara am sunta domnisoara raspuns din prima mi-a spus adresa si in 10 minute eram la ia ,locatia este undeva langa un parc,fata frumisica cam cum imi place mie, ma asteptat intr-o tinuta adecvata,camera in care ne-am cunoscut mai bine era ok ,fata draguta spun eu ca si servicii a fost ok deci acum ca am citit aici am vazut ca nu prea este laudata asa ca io spun cum m-am simtit cu ia, fara figuri sau sa se grabeasca am optat pt 2 numere oral normal protejate (200 de lei dati fara sa mii ceara)dusul e ok mai prost cu prosopu mi-a dat unul curat dar un pic micut mi-am facut treaba cu el.Intre timp i-am mai facut vro 2 vizite care sau derulat cam in acelas mod ia respectandusi programarea facuta din timp Nota servicii oral..7 pt ca nu sunt adeptull normal.. 9 accepta diferite pozitii igiena... 9 nu a facut dus dar mi-a spus ca facuse nu am simtit mirosuri suspecte locatie...8 3
pm_stef Reputație: 29 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Galati Oras:Galati Postat Octombrie 4, 2016 Deplasari faci?
bilosul69 Reputație: 277 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:În mai multe parti Oras:În mai multe parti Postat Octombrie 4, 2016 In vizita cu treaba prin ca galati acum vro luna am spus sa fac si io o vizita mai pe seara dupa ce mi-am luat vro 3 tepe intr-o singura seara am sunta domnisoara raspuns din prima mi-a spus adresa si in 10 minute eram la ia ,locatia este undeva langa un parc,fata frumisica cam cum imi place mie, ma asteptat intr-o tinuta adecvata,camera in care ne-am cunoscut mai bine era ok ,fata draguta spun eu ca si servicii a fost ok deci acum ca am citit aici am vazut ca nu prea este laudata asa ca io spun cum m-am simtit cu ia, fara figuri sau sa se grabeasca am optat pt 2 numere oral normal protejate (200 de lei dati fara sa mii ceara)dusul e ok mai prost cu prosopu mi-a dat unul curat dar un pic micut mi-am facut treaba cu el.Intre timp i-am mai facut vro 2 vizite care sau derulat cam in acelas mod ia respectandusi programarea facuta din timpNota serviciioral..7 pt ca nu sunt adeptullnormal.. 9 accepta diferite pozitiiigiena... 9 nu a facut dus dar mi-a spus ca facuse nu am simtit mirosuri suspectelocatie...8 200lei pentru ce ai dat sigur nu ai gresit fata ? Eu am fost pe la ea mai demult dar sincer nu pot da nota de trecere
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2016 Postat Octombrie 4, 2016 Face cum sa nu faca, peste tot si pe Luna, pe Marte, Venus, Jupiter, unde vrei tu. Daca-i fi citit cu atentie ce-au scris colegii mai sus, ai fi inteles ca fata s-a retras.
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2016 Postat Octombrie 4, 2016 Deplasari faci? Face cum sa nu faca, peste tot si pe Luna, pe Marte, Venus, Jupiter, unde vrei tu. Daca-i fi citit cu atentie ce-au scris colegii mai sus, ai fi inteles ca fata s-a retras.
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2016 Postat Octombrie 4, 2016 Vad ca s-a retras de mai bn de 2 Luni. Eu zic c-ar trebui mutat topicul la inactive !!!
pm_stef Reputație: 29 Postat Octombrie 4, 2016 Oras:Galati Oras:Galati Postat Octombrie 4, 2016 S-a retras de aici ca are numai comment-uri negative. Pe publi24 e activa.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum