Continuatorul Reputație: 281 Postat Ianuarie 3, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Ianuarie 3, 2015 Si uite asa e contrazisa latinitatea noastra. Cred ca suntem numai daci si ei o aveau mica caci vad ca restul latinitatii sta OK (Franta si Italia) sau mai bine ca noi (Portugalia si Spania). Nici influentele slave sau otomane nu ne-au ajutat in aceasta privinta... cred ca am fost transplantati aici de prin Coreea.
codrutul Reputație: 248 Postat Ianuarie 3, 2015 Oras:..... la padure Oras:..... la padure Postat Ianuarie 3, 2015 Mai daca asta e media pe Romania, eu sunt mandru de mine, nu am eu ce vrea Coryna dar nici 12 parca nu am. .... daca ati obs sunt foarte modest.... 1
Continuatorul Reputație: 281 Postat Ianuarie 3, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Ianuarie 3, 2015 vrea p...mare ...asta inseamna ca si ea este LARGA ..... sau e satula de atatia barbati cu viermisor minuscul care au impresia ca sunt supradotati.sa auzi si tu ce suna unii si se lauda ca au pula mare..saracii complexati, cred ca o au asa mica de nici laba singuri nu si-o pot face..si-o scapa printre degete :laugh2 ai mare dreptate ) de unde stii tu ?! m-ai controlat tu pe mine in piza?! Corina, era o melodie: "Pasarica muta-ti cuibul"... ce-ar fi sa te duci in Nigeria unde sunt cei mai dotati barbati de pe glob? N-are rost sa te complici cu niste barbati care sunt insuficient dotati, doar nu esti talanga si sa astepti barbati ca sa foloseasca p..a pe post de limba de clopot.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2015 Postat Ianuarie 3, 2015 Mai daca asta e media pe Romania, eu sunt mandru de mine, nu am eu ce vrea Coryna dar nici 12 parca nu am..... daca ati obs sunt foarte modest.... apreciez modestia 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2015 Postat Ianuarie 3, 2015 Corina, era o melodie: "Pasarica muta-ti cuibul"... ce-ar fi sa te duci in Nigeria unde sunt cei mai dotati barbati de pe glob? N-are rost sa te complici cu niste barbati care sunt insuficient dotati, doar nu esti talanga si sa astepti barbati ca sa foloseasca p..a pe post de limba de clopot.doamne cat de mult ma abtin sa nu te jignesc ......omule fa si tu ceva util nu mai sta pe capul meu....ce treaba ai tu daca sunt larga in pizda daca sunt stramta.daca vreau pula de 35,25,5 cm ?! caut ce vreau eu ,ce imi doresc du-te mai incolo....
Continuatorul Reputație: 281 Postat Ianuarie 3, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Ianuarie 3, 2015 ....ce treaba ai tu daca sunt larga in pizda daca sunt stramta.daca vreau pula de 35,25,5 cm ?! caut ce vreau eu ,ce imi doresc du-te mai incolo.... Eu am vazut ca ai bagat conditii in ceea ce priveste pretul. Centimetrii nu sunt mentionati... nu faci un update? Poate si un clasament a celor care au fost la tine sau la "colegele" tale care au pretins ca sunt Coryna.
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Ianuarie 3, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Ianuarie 3, 2015 Si uite asa e contrazisa latinitatea noastra. Cred ca suntem numai daci si ei o aveau mica caci vad ca restul latinitatii sta OK (Franta si Italia) sau mai bine ca noi (Portugalia si Spania). Nici influentele slave sau otomane nu ne-au ajutat in aceasta privinta... cred ca am fost transplantati aici de prin Coreea. Francezilor le creste cota datorita congolezilor, nu pentru ca sunt ei dotati. 4 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2015 Postat Ianuarie 3, 2015 Eu am vazut ca ai bagat conditii in ceea ce priveste pretul. Centimetrii nu sunt mentionati... nu faci un update? Poate si un clasament a celor care au fost la tine sau la "colegele" tale care au pretins ca sunt Coryna. NU stau acum sa iti dau tie explicatii )
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 3, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 3, 2015 vorbesc serios......am o sansa ? ! )))))))))))))) vreau o casatorie de proba(doar 3 zile)....sa fie un barbat matur,35 de ani,fara burta,bucurestean locuinta proprie,masina studi aaa si vreau un brebenel de 25 cm )))))))))) nu aceept plata cu cardul...... ) ) ai dracu' astia cu brebenelu' lor mare, ca numa' ei au noroc :laugh2 :laugh2
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2015 Postat Ianuarie 3, 2015 ai dracu' astia cu brebenelu' lor mare, ca numa' ei au noroc :laugh2 :laugh2da nu prea exista brebenei mari ))
gogu80 Reputație: 922 Postat Ianuarie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 3, 2015 sau e satula de atatia barbati cu viermisor minuscul care au impresia ca sunt supradotati.sa auzi si tu ce suna unii si se lauda ca au pula mare..saracii complexati, cred ca o au asa mica de nici laba singuri nu si-o pot face..si-o scapa printre degete :laugh2 da sunt complexati unii, ideea era ca, Corina a cerut o pula mare ...a mai zis careva ca are pizda larga ...de fapt nu este larga ...este mare in vagin si nu-i da nimeni de fund....
gogu80 Reputație: 922 Postat Ianuarie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 3, 2015 da nu prea exista brebenei mari ))da nu sunt brebei cum ceri tu...pai inseamna ca nu o sa te mariti..........
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2015 Postat Ianuarie 4, 2015 da sunt complexati unii, ideea era ca, Corina a cerut o pula mare ...a mai zis careva ca are pizda larga ...de fapt nu este larga ...este mare in vagin si nu-i da nimeni de fund.... esti un complexat care nu are somn :P
tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 4, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Ianuarie 4, 2015 ... Poate si un clasament a celor care au fost la tine sau la "colegele" tale care au pretins ca sunt Coryna. NU vreau sa imi imaginez cum arata colegele daca o baga pe coryna la inaintare:)))) 2 3
Continuatorul Reputație: 281 Postat Ianuarie 4, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Ianuarie 4, 2015 ......omule fa si tu ceva util nu mai sta pe capul meu....ce treaba ai tu daca sunt larga in pizda daca sunt stramta Uite ca fac ceva util. Daca n-ai parte de marimi pe placul tau, incearca sa faci precum tipa din videoclip. Cand vei ajunge la performanta ei, garantez ca nu vei mai avea probleme cu centimetrii (nici n-o sa mai aplaude nimeni in p...a ta) : https://www.youtube.com/watch?v=hhIpiBZdE5U 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2015 Postat Ianuarie 4, 2015 Uite ca fac ceva util. Daca n-ai parte de marimi pe placul tau, incearca sa faci precum tipa din videoclip. Cand vei ajunge la performanta ei, garantez ca nu vei mai avea probleme cu centimetrii (nici n-o sa mai aplaude nimeni in p...a ta) : https://www.youtube.com/watch?v=hhIpiBZdE5USa ma pupi in pasarica daca tot ii duci tu griija ))
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2015 Postat Ianuarie 4, 2015 NU vreau sa imi imaginez cum arata colegele daca o baga pe coryna la inaintare:)))) colega mea este adelina.....acum tu vezi cum arata
Continuatorul Reputație: 281 Postat Ianuarie 5, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Ianuarie 5, 2015 Sa ma pupi in pasarica daca tot ii duci tu griija )) Daca reusesti sa canti cu ea, o voi face...
bucatarul007i Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 11, 2015 Buna sunt cristyan daca nu ai gasit pe nimeni eu sunt interesat de anuntul tau iti las adresa de e mail si putem sa vb mai privat ([email protected]) cei care trimite altceva sa se abtina o zii buna
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 11, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 11, 2015 Ești bună să participi la emisiunea Burlăcița...acolo cred că vei avea șansa să găsești ceea ce cauți...chiar și cu 25 cm
rick.the.dick Reputație: 233 Postat Ianuarie 12, 2015 Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Postat Ianuarie 12, 2015 angajez secretara cu gura punga
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2015 Postat Februarie 15, 2015 angajez secretara cu gura punga ai gasit???
rick.the.dick Reputație: 233 Postat Februarie 15, 2015 Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Postat Februarie 15, 2015 ai gasit???deocamdata nimic...caut in continuare,sti pe cineva?
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2015 Postat Februarie 16, 2015 deocamdata nimic...caut in continuare,sti pe cineva?caut eu pentru tine si te anunt daca gasesc )))))))
rick.the.dick Reputație: 233 Postat Februarie 16, 2015 Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Oras:вυ¢нαÑ�єѕт Postat Februarie 16, 2015 caut eu pentru tine si te anunt daca gasesc )))))))multumesc,esti o dulce
Postări Recomandate