Sari la conținut

edit

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:fara
Postat

Si uite asa e contrazisa latinitatea noastra. Cred ca suntem numai daci si ei o aveau mica caci vad ca restul latinitatii sta OK (Franta si Italia) sau mai bine ca noi (Portugalia si Spania). Nici influentele slave sau otomane nu ne-au ajutat in aceasta privinta... cred ca am fost transplantati aici de prin Coreea.

• Oras:..... la padure
  • Oras:..... la padure
Postat

Mai daca asta e media pe Romania, eu sunt mandru de mine, nu am eu ce vrea Coryna dar nici 12 parca nu am.

.... daca ati obs sunt foarte modest....:P

• Like 1
Postat

vrea p...mare ...asta inseamna ca si ea este LARGA ..... :laugh2  :laugh2

sau e satula de atatia barbati cu viermisor minuscul care au impresia ca sunt supradotati.

sa auzi si tu ce suna unii si se lauda ca au pula mare..saracii complexati, cred ca o au asa mica de nici laba singuri nu si-o pot face..si-o scapa printre degete :laugh2 :laugh2 :laugh2

ai mare dreptate :)) :*

de unde stii tu ?! m-ai controlat tu pe mine in piza?!

Corina, era o melodie: "Pasarica muta-ti cuibul"... ce-ar fi sa te duci in Nigeria unde sunt cei mai dotati barbati de pe glob? N-are rost sa te complici cu niste barbati care sunt insuficient dotati, doar nu esti talanga si sa astepti barbati ca sa foloseasca p..a pe post de limba de clopot.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mai daca asta e media pe Romania, eu sunt mandru de mine, nu am eu ce vrea Coryna dar nici 12 parca nu am.

.... daca ati obs sunt foarte modest.... :P

apreciez modestia :*

• Like 2
Vizitator
Postat

Corina, era o melodie: "Pasarica muta-ti cuibul"... ce-ar fi sa te duci in Nigeria unde sunt cei mai dotati barbati de pe glob? N-are rost sa te complici cu niste barbati care sunt insuficient dotati, doar nu esti talanga si sa astepti barbati ca sa foloseasca p..a pe post de limba de clopot.

doamne cat de mult ma abtin sa nu te jignesc ......omule fa si tu ceva util nu mai sta pe capul meu....ce treaba ai tu daca sunt larga in pizda daca sunt stramta.daca vreau pula de 35,25,5 cm ?! caut ce vreau eu ,ce imi doresc du-te mai incolo....

Postat

....ce treaba ai tu daca sunt larga in pizda daca sunt stramta.daca vreau pula de 35,25,5 cm ?! caut ce vreau eu ,ce imi doresc du-te mai incolo....

Eu am vazut ca ai bagat conditii in ceea ce priveste pretul. Centimetrii nu sunt mentionati... nu faci un update? Poate si un clasament a celor care au fost la tine sau la "colegele" tale care au pretins ca sunt Coryna. 

• Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
  • Telefon: allanbellmans
  • Oras:Remote
Postat

Si uite asa e contrazisa latinitatea noastra. Cred ca suntem numai daci si ei o aveau mica caci vad ca restul latinitatii sta OK (Franta si Italia) sau mai bine ca noi (Portugalia si Spania). Nici influentele slave sau otomane nu ne-au ajutat in aceasta privinta... cred ca am fost transplantati aici de prin Coreea.

Francezilor le creste cota datorita congolezilor, nu pentru ca sunt ei dotati. 

• Like 4
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Eu am vazut ca ai bagat conditii in ceea ce priveste pretul. Centimetrii nu sunt mentionati... nu faci un update? Poate si un clasament a celor care au fost la tine sau la "colegele" tale care au pretins ca sunt Coryna. 

NU stau acum sa iti dau tie explicatii :))

Postat

vorbesc serios......am o sansa ? ! :))))))))))))))) vreau o casatorie de proba(doar 3 zile)....sa fie un barbat matur,35 de ani,fara burta,bucurestean locuinta proprie,masina studi aaa si vreau un brebenel de 25 cm :))))))))))) nu aceept plata cu cardul...... :)) :))

ai dracu' astia cu brebenelu' lor mare, ca numa' ei au noroc :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Vizitator
Postat

ai dracu' astia cu brebenelu' lor mare, ca numa' ei au noroc :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

da nu prea exista brebenei mari :)))

• Oras:Bucuresti
Postat

sau e satula de atatia barbati cu viermisor minuscul care au impresia ca sunt supradotati.

sa auzi si tu ce suna unii si se lauda ca au pula mare..saracii complexati, cred ca o au asa mica de nici laba singuri nu si-o pot face..si-o scapa printre degete :laugh2 :laugh2 :laugh2

da sunt complexati unii, ideea era ca, Corina a cerut o pula mare ...a mai zis careva ca are pizda larga ...de fapt nu este larga ...este mare in vagin si nu-i da nimeni de fund.... :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

da nu prea exista brebenei mari :)))

da nu sunt brebei cum ceri tu...pai inseamna ca nu o sa te mariti.......... :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator
Postat

da sunt complexati unii, ideea era ca, Corina a cerut o pula mare ...a mai zis careva ca are pizda larga ...de fapt nu este larga ...este mare in vagin si nu-i da nimeni de fund.... :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

esti un complexat care nu are somn :P :P

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

... Poate si un clasament a celor care au fost la tine sau la "colegele" tale care au pretins ca sunt Coryna. 

NU vreau sa imi imaginez cum arata colegele daca o baga pe coryna la inaintare:)))) :slap2

• Like 2
  • Minus 3
Postat

......omule fa si tu ceva util nu mai sta pe capul meu....ce treaba ai tu daca sunt larga in pizda daca sunt stramta

Uite ca fac ceva util. Daca n-ai parte de marimi pe placul tau, incearca sa faci precum tipa din videoclip. Cand vei ajunge la performanta ei, garantez ca nu vei mai avea probleme cu centimetrii (nici n-o sa mai aplaude nimeni in p...a ta) :

https://www.youtube.com/watch?v=hhIpiBZdE5U

• Like 1
Vizitator
Postat

Uite ca fac ceva util. Daca n-ai parte de marimi pe placul tau, incearca sa faci precum tipa din videoclip. Cand vei ajunge la performanta ei, garantez ca nu vei mai avea probleme cu centimetrii (nici n-o sa mai aplaude nimeni in p...a ta) :

https://www.youtube.com/watch?v=hhIpiBZdE5U

Sa ma pupi in pasarica daca tot ii duci tu griija :))) :P

Vizitator
Postat

NU vreau sa imi imaginez cum arata colegele daca o baga pe coryna la inaintare:)))) :slap2

colega mea este adelina.....acum tu vezi cum arata :)

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Ești bună să participi la emisiunea Burlăcița...acolo cred că vei avea șansa să găsești ceea ce cauți...chiar și cu 25 cm :laugh2

• Oras:вυ¢нαÑ�єѕт
Postat

angajez secretara cu gura punga

Vizitator
Postat

angajez secretara cu gura punga

:P ai gasit???

Postat

:P ai gasit???

deocamdata nimic...caut in continuare,sti pe cineva?

Vizitator
Postat

deocamdata nimic...caut in continuare,sti pe cineva?

caut eu pentru tine si te anunt daca gasesc :))))))))

Postat

caut eu pentru tine si te anunt daca gasesc :))))))))

multumesc,esti o dulce :kiss3

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...