Sari la conținut

edit

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Ce noroc pe tine, inseamna ca ti-o poti trage singur =)) =))

Parca v-am povestit ca am avut un client care mi-a aratat ca si-o poate suge singur.nu?  :laugh2

Nu ne-ai spus-o decat de vreo 3 ori. :) Mai spune-ne cum a fost si baga si poza aia

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Mie imi iese din boxeri, la erectie, de prin clasa a 8-a, a 9-a.  :blushing2

Ai specificat bine " la erectie" .

Acum vine si intrebare, in ce clasa ai avut prima erectie ?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu ne-ai spus-o decat de vreo 3 ori. :)

:laugh2 Pai ramai marcata dupa o asemenea intalnire, nu o uiti asa usor  :laugh2

Mai spune-ne cum a fost si baga si poza aia

Am stat si m-am gandit mult daca sa va impartasesc ce am vazut saptamana trecuta.

M-a vizitat un domn ce am constatat ca era nu dotat ci foarte dotat. Asa ceva nu am mai vazut. Imi platise bietul om o ora, cand am vazut ce ma asteapta m-am albit...Domnul a fost un gentelmen in comportament, a fost foarte finut, foarte grijuliu. Va dati seama ca, necunoscandu-l si vazand asemenea "monstru" intre picioarele lui, nu aveam cum sa stau relaxata.

Inainte de a termina a spus ca el si-o poate suge si singur. Am crezut ca glumeste si m-am uitat pe furis, pe sub gene, la coastele lui. Ma gandeam ca si-o fi scos vreo 2, o fi avand vreun accident, cine stie, la cate se intampla si vedem zilnic, ma astept sa vad orice...Toate coastele erau la locul lor. Timida, speriata, timorata prin pat, multumeam in gand ca e Maya cu mine, era in bucatarie, il vad pe dumnealui ca se pune in pozitia "lumanare" si isi inclina picioarele pe spate. Nu intelegeam ce face. Va imaginati ce privire tampa aveam...ma aplec putin sa vad ce face, sa-l intreb ce vrea sa faca. Se uita la mine si ma intreaba "-Nu vrei sa vezi?"...Am zis ca nu vreau si l-am rugat sa termine.

Cu toate ca nu s-a comportat nicio clipa nerespuctuos cu mine, pe mine m-a cam (sa zicem) ingrijorat putin episodul respectiv.... 

Eeeiiii, Dolores Dad, glumim ;)

• Like 1
  • Oras:-----------
  • Oras:-----------
Postat

in curand se duce 2014...vine 2015 :2808.gif ....ce va doriti sa schimbati in noul an?sau aveti alte asteptari pe plan profesional,personal ...si de ce nu?! in pat  :excl: .......si sa nu imi spuneti ca vreti doar sanatate,noroc si fericire,sunt importante dar cred ca astea tin mai mult de karma noastra nu le putem gasi impachetate sub bradul de craciun....sau va doriti pur si simplu un cadou de la Mosu',nimic iesit din comun ???? :* :discuss_gathering:

stai stai stai....la un gang bang nu v-ati gandit mai intai, in alea 3 zile, dac-o fi eclipsa aia? 

Vizitator
Postat

Pe Coryna o mananca-n pasarica,gandesc io =))

Gandesti bine............ o mananca RAU  :laugh2

• Like 2
Vizitator
Postat

Am rezolvat io  :laugh2

Da' un bip cand mai face d'astea  :laugh2

nu m.ai rezolvat bine :P

Vizitator
Postat

nu m.ai rezolvat bine :P

Citeste cu ATENTIE !

Vizitator
Postat

Citeste cu ATENTIE !

am citit....eram ironica :P

Vizitator
Postat

Când eram (încă şi) mai tânăr decât sunt acum :) îmi imaginam câ, pe lângă dezavantaje, creşterea în vârstă va fi asociata şi cu beneficii.

Înțelepciunea. Experiența. Calmul şi serenitatea unui libidou mai potolit. Reducerea dioptriilor si a miopiei.

Ce pare a aduce in fapt este o tendință de a reține mai greu, fapt de altfel neimportant având în vedere că memoria începe să te lase oricum. O groază de experiențe acumulate, ce e drept nerelevante. Acelaşi libidou dintotdeauna, nici un progres încă spre serenitate. Reducerea dioptriilor la vederea la distanță admirabil compensată de apariția celor la vederea de aproape.

In plus câteva bonusuri - de la firele de păr înflorind ca nişte flori de colț pe povârnişurile stâncoase ale urechilor sau eclozând în cavernele foselor nazale, unghii crescând precum cozonacul Boromir, bubițe, riduri si papule răspândite pe tot corpul ca nişte bureti după ploaie.

Tanda pe manda mai degrabă de rău .... incep să urăsc 2015 :( (incă un an a  mai trecut)

ioca o zi a trecut,stand pe aici...si da imbatranim cu inca un an :(

Vizitator
Postat

ProFUND...

:)))))))))))))))))))))

Vizitator
Postat

pacat ca nu doare...stii ce zic ?

nu ar fi placut :))

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.