Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2014 Postat Decembrie 8, 2014 Unu asa mai greu la cap...intra si citeste aici.....apoi inchide forumul spunand "na plm, lumea s-a rasturnat cu curu in sus!"
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2014 Postat Decembrie 8, 2014 Hmmm, tre sa te fur de la Papi )) Ofer procent mai bun si marketing mai avantajos. Ce zici? Adica invers ) Procent mai avantajos si marketing mai bun Hmmmm ii de gandit aici. Prima de Sarbatori, Asigurare medicala dai? Daca da, schimb echipa de management ))
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2014 Postat Decembrie 8, 2014 Prima de Sarbatori, asigurare medicala + pensie privata )))
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2014 Postat Decembrie 8, 2014 Unu asa mai greu la cap...intra si citeste aici.....apoi inchide forumul spunand "na plm, lumea s-a rasturnat cu curu in sus!"ai grija ce spui
Vizitator apuci Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2014 Postat Decembrie 8, 2014 Si ii asiguri instructajul la locul de munca?
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2014 Postat Decembrie 8, 2014 Unu asa mai greu la cap...intra si citeste aici.....apoi inchide forumul spunand "na plm, lumea s-a rasturnat cu curu in sus!"Da-i in futere apuci, macar pleaca cei grei de cap ))) Asigur tot ce vrea pula lui, (dar de instructaj nu cred, ca are nevoie) numai sa faca bani. Muuuultii ))))
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2014 Postat Decembrie 8, 2014 I-ati stricat topping-ul la om. Papi tata am o oferta de 300 eur cu care pot sa cureti p-aici, acuma daca tot esti roz ))
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2014 Postat Decembrie 8, 2014 Eh, tu zi daca te-am furat sau nu. Plusez cu locatie
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2014 Postat Decembrie 8, 2014 Asigur tot ce vrea pula lui, (dar de instructaj nu cred, ca are nevoie) Gurile rele te-ar contrazice )))
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2014 Postat Decembrie 8, 2014 Eh, tu zi daca te-am furat sau nu. Plusez cu locatie Papi, te-am pupat! Plec la Lara in sezonul asta de transferuri ))
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2014 Postat Decembrie 8, 2014 Asta-i omul meu! Maine poti veni sa vezi daca-i ok locatia sau iti cautam alta ))))
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2014 Postat Decembrie 8, 2014 Ce curva pot fi...))
alinuta bebelusa Reputație: 4958 Postat Decembrie 8, 2014 Oras:peste tot si nicaieri Oras:peste tot si nicaieri Autor Postat Decembrie 8, 2014 Bweeey pustiulica vezi ca daca nu stai la pestele tau te sparg la nas
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2014 Postat Decembrie 8, 2014 Pustiu iti spun eu ca locatia este ok. Multi pacatosi si-au gasit refugiul acolo dupa celebrele intalniri.
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2014 Postat Decembrie 8, 2014 Bweeey pustiulica vezi ca daca nu stai la pestele tau te sparg la nasFacem piramida? Adica tu il manageriezi pe Papi si el pe mine? )
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2014 Postat Decembrie 8, 2014 caritas.........voi tinereilor stiti de acest joc? 3 1
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2014 Postat Decembrie 8, 2014 Ete pula! Sa ajunga toti banii la bebe! Nu fi nesatula sis, imparte si cu surorile tale ))
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2014 Postat Decembrie 8, 2014 Pustiule ai pus-o. Se cearta matroanele pe tine.
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2014 Postat Decembrie 8, 2014 Si stai, ca Adelina doarme ))) Dar promit, ca impart cu ea castigul )))
Vizitator pustiu84 Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2014 Postat Decembrie 8, 2014 Pai daca am valoare )))
Vizitator Crazy Lara Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2014 Postat Decembrie 8, 2014 Pustiu iti spun eu ca locatia este ok. Multi pacatosi si-au gasit refugiul acolo dupa celebrele intalniri. Si o sa-si mai gaseasca
modern1 Reputație: 12 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:khina Oras:khina Postat Decembrie 9, 2014 Apuci, ai dreptate, s-a intors lumea CU CUru-n sus. Azi m-a sunat "gigoloiu'" asta si mi-a propus sa merg la cu el in oras, la masa. Iti dai seama ca n-are clienti/cliente daca-i asa disperat. L-am refuzat zicandu-i ca eu sunt om serios, casatorit si cu copii acasa (si prin vecini). Chestia e ca nu stiu de unde are numarul meu!?!
papialex Reputație: 465 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 9, 2014 De-astea imi faci Lara....Pustiule tot la managementul meu te intorci o sa vezi tu )
adelina_24 Reputație: 109 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:oradea Oras:oradea Postat Decembrie 9, 2014 Si stai, ca Adelina doarme ))) Dar promit, ca impart cu ea castigul )))asa sis bravo uite in ce lume traim se gandesc sa traga foc doar la oala lor...ce oameni buni dar nu e nimic ca tot cu noi sunt ))
bombonelu_21 Reputație: 1486 Postat Decembrie 9, 2014 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 9, 2014 Adelino ne facem si noi o oala a noastra ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum