lana Reputație: 3245 Postat Aprilie 5, 2015 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Pfaaaaa, iar poluarati topicul....iar va trebui sa le republic....Marean o sa fie si mai speriat Sandy, mai aștept mult? Hai, că am terminat si cu musafirii si cu Paștele la catolici, am dezlegare! Link spre comentariu
tzipiripi Reputație: 3047 Postat Septembrie 24, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2015 PARTEA 4 Plecarea Mariei lasase un gol pe care știam ca nu va putea nimeni să-l umple niciodată. Aproape un an de zile am continuat sa merg, weekend de weekend, în casa ei, cum o făcusem atâta timp. Ma așezam la masa de sticla din bucatarie, imi aprindeam o tigara, și o așteptam de fiecare dats sa iasă de sub dus, cu parul ud, in capodul ei din satin, închis neglijent, dar Maria nu a mai ieșit niciodată. Raftul cu lenjerie era acum gol, florile plecasera fiecare incotro, si toata casa era cuprinsa de o liniște nefireasca. Doar biblioteca plina de carti stătea mărturie ca acolo locuise, cândva, cineva. Odata cu trecerea timpului amintirile despre ceea ce fusese au inceput sa devina din ce în ce mai vagi, si cumva, fara ca măcar să-mi dau seama am inceput sa uit. Si uite asa, Maria a ajuns sa nu mai însemne nimic. Nici nu mai realizam dacă însemnase vreodata ceva. Si usor, usor, anii au trecut. Vreo cinci la număr. Aveam 22 de ani, eram un rebel, aveam impresia ca pot schimba lumea, și eram în permanent conflict de opinii cu ai mei si cu toti cei ce se lasau conduși de prejudecati. Aveam impresia ca le știu pe toate, și eram un frumusel extrem de rasfatat de catre fete. Eram pe finalul ultimului an de facultate, lucram de vreo trei ani și conduceam un Golf 4, masina de serviciu. Practic eram invincibil. Acum, na...atat puteam cu mintea de atunci. Facand acum a analiza, asa superficiala, a celui ce eram atunci, pot spune ca eram un fel de pielea pulii care se credea Rahan. Dar fetele care se bateau pe mine, si tot ce se intampla în viata mea atunci imi dadeau acea senzatie de invincibilitate . As vrea sa mai am si acum macar un sfert din energia, inconstienta si exuberanta acelor vremuri. Numai ca viata are ea felul ala al ei de a pune lucrurile într-o anumita „ordine” doar de ea știuta. AND THAT SUCKS SOMETIMES!!! Dar sa nu devenim melodramatici și sa revenim la firul povestii. Maria avea sa revina in tara. Ceva legat de o nunta importanta, blah blah uri pe care incercase sa mi le povestească mama, și pe care probabil ca le-as fi inteles dacă m-ar fi si interesat. Am inteles doar ca trebuie sa o iau de la aeroport. Ceea ce nu era rau deloc. Abia asteptam sa ii arat cat sunt de „șmecher”. Eram cumva revoltat pe prostu’ ala care statuse sa-i miroase chilotii atata timp, si aveam de gand sa ii arat idiotului de atunci cum se gestioneaza o femeie. Mi-o si inchipuiam cum ma va privi ea cu admirația cu care privesti statuia unui Zeu. Iar eu voi fi rece. Asa cum eram cu toate disperatele, căci asa le consideram pe toate care se ingramadeau sa ma scoata la sucuri si cafele, doar doar o iesi de-o tavaleala. Dar baiatul se lasa greu tavalit, iar ele si sentimentele lor nu însemnau nimic pentru mine. Cumva simteam ca totul mi se cuvine. După cum spuneam, atat puteam atunci GOD, IF I COULD TURN BACK TIME... Si iarta-ma , cu aerul meu superior, in ingramadeala din aeroport, facandu-mi tot felul de scenarii despre cum va decurge drumul spre casa, despre ce vom vorbi, despre cum ma voi purta, iar gandurile mi se succedau cu repeziciune. Aveam deja cateva scenarii perfect scrise in minte, cateva expresii cu care aveam sa o impresionez si eram extrem de confident ca i’m gonna rock, cand usile culisante s-au deschis si Maria a aparut tragand dupa ea un troller. Brusc totul s-a blocat, si lumea s-a oprit ca intr-un stop cadru. Si intr-o fractiune de secunda s-a deschis un sertar in mintea mea, despre care habar nu aveam ca exista, si milioane de diapozitive mi-a readus aminte de ea, de ce insemnase pentru mine, de tot ce traisem si simtisem, de frumusetea acelor vremuri, si de faptul ca Maria era viata mea. Nu imi aduc aminte daca am avut puterea sa ii spun ceva atunci, stiu doar ca am luat-o in brate ca pe o iubita pe care nu o vazusen de foarte mult timp, si pentru cateva secunde aeroportul s-a golit si am ramas doar eu cu ea. Mi-am cufundat fata in parul ei iar parfumul ala, mirosul ei, pe care nu il mai regasisem la alta femeie, m-au facut sa realizez cat de mult o iubeam. Cat de mult o iubisem in vremurile alea in care nu avusesem curajul sa ii spun nimic. As fi ramas probabil mult si bine in imbratisarea aia, dar brusc aeroportul s-a repopulat, si hatmalaia m-a trezit la realitate. Wooow, mi-a zis ea, in timp ce ne priveam de aproape, imi era dor de caldura ta!!! Daca nu ma topisem pana atunci, în momentul ala cred ca m-am lichefiat, caci nu am mai putut scoate nici un cuvânt. Aveam doar un ranjet tâmp pe meclă. I-am luat trollerul, m-a luat de mana si am iesit din aeroport alaturi de cea mai frumoasa femeie din univers. Cea mai frumoasa femeie din univers s-a suit cu mine în mașină, si simțeam cum cladirea aeroportului s-a întristat ca ranasese fără cea mai frumoasa femeie din univers. Pentru ca ceea mai frumoasa femeie din univers a plecat cu mine... VA URMA... 9 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 24, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Septembrie 24, 2015 Ba da-o in poola mea Asta scrie mai mult ca Vadim.........despre ce e' vorba ? E dă bine ! E dă foooooooaaaarte bine ! Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Septembrie 24, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Septembrie 24, 2015 Asteptam continuarea Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Septembrie 27, 2015 "Băi oameni, băi!..." (vorba unui mare critic în viață, Nelson Simone Pop Mondialu')... că tot suntem la rubrica "Amintiri din... copilărie", îmi amintesc și eu cum pe la 9-10 ani, eram adunați în parculeț, în jurul unui pet dă bere toți copiii din cartier. Aveam și om care să "steie di șăsă", în cazul în care vine garda. Treaba era organizată, nu glumă. Bine'nțeles, că eram cel mai mic dintre toți, restul băteau 12-13 ani lejer. Deja ăia peste 14 ani se vedeau în alte grupuri, "mai" mature, cu buletin și acte-n regulă. Și stăm noi la povești de groază, care mai de care mai credibile și mai înfiorătoare, de la mirese cu voalul negru, care răpeau pădurarari noaptea-n bezna pădurii, la cerșetorul din colțul străzii care omora copii și îi arunca într-un sac menajer mare la ghenă...(între timp am aflat că pentru o pâine cinstită prelua gunoiul de la unii oameni)... cerșetor pe lângă care trebuia să trec singur, cu morcov, când dădeam spargerea acas', pe întuneric. Și trecem noi de la povești de groază la povești cu... femei goale. Înafară de desene animate și câte o revistă Play'cu'boy, pe care o arunca nevasta unora pe geam (o ascudeam prin boscheți, până o terfelea o ploaie), nu știa nimeni ce e aia dodoașcă. Nici floci nu cred că aveam. Ăi' mai mari erau și cei "experimentați", pe care toți îi ascultam cu credință. Vine rândul meu la poveste. Ce pula mea să povestesc, că nici nu știam ce 'mireasmă' are gogoașa. De labă nici nu era pomeneală între noi, era o rușine la adresa noastră, toți futeam dom'le, ce mai la deal la vale. Și zic eu cum era să o fut pe una de liceu (era cea mai bună din cartier, toți "visau" la ea). Pula mea... că am invitat-o acasă să mă ajute la o problemă de matematică, și că eram într-un halat când a venit ea (un halat era de 3 ori cât mine), și că atunci când s-a pus să îmi rezolve problema am dat halatul jos și când a văzut ce 'mare' o am a acceptat. )) Minte de copchil, ăia mai mai că mă credeau; eu, entuziasmat că ăia mă tot 'aprobă afirmativ', mai că mă credeam și eu, eram așa de fericit, că parcă tocmai ce o futusem. )) Ce mai, eram ud tot la chiloți, cred că. Și vine "momentul" când se dezbracă, nu glumă, și neștiind ce să le mai povestesc, am băgat-o pe aia că mi s-a părut ceva suspect la gogoașa ei și am renunțat. ) Plm... chestii dă veață colorată. 5 3 Link spre comentariu
cosmin r Reputație: -982 Postat Octombrie 5, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 5, 2015 "Băi oameni, băi!..." (vorba unui mare critic în viață, Nelson Simone Pop Mondialu')... că tot suntem la rubrica "Amintiri din... copilărie", îmi amintesc și eu cum pe la 9-10 ani, eram adunați în parculeț, în jurul unui pet dă bere toți copiii din cartier. Aveam și om care să "steie di șăsă", în cazul în care vine garda. Treaba era organizată, nu glumă. Bine'nțeles, că eram cel mai mic dintre toți, restul băteau 12-13 ani lejer. Deja ăia peste 14 ani se vedeau în alte grupuri, "mai" mature, cu buletin și acte-n regulă. Și stăm noi la povești de groază, care mai de care mai credibile și mai înfiorătoare, de la mirese cu voalul negru, care răpeau pădurarari noaptea-n bezna pădurii, la cerșetorul din colțul străzii care omora copii și îi arunca într-un sac menajer mare la ghenă...(între timp am aflat că pentru o pâine cinstită prelua gunoiul de la unii oameni)... cerșetor pe lângă care trebuia să trec singur, cu morcov, când dădeam spargerea acas', pe întuneric. Și trecem noi de la povești de groază la povești cu... femei goale. Înafară de desene animate și câte o revistă Play'cu'boy, pe care o arunca nevasta unora pe geam (o ascudeam prin boscheți, până o terfelea o ploaie), nu știa nimeni ce e aia dodoașcă. Nici floci nu cred că aveam. Ăi' mai mari erau și cei "experimentați", pe care toți îi ascultam cu credință. Vine rândul meu la poveste. Ce pula mea să povestesc, că nici nu știam ce 'mireasmă' are gogoașa. De labă nici nu era pomeneală între noi, era o rușine la adresa noastră, toți futeam dom'le, ce mai la deal la vale. Și zic eu cum era să o fut pe una de liceu (era cea mai bună din cartier, toți "visau" la ea). Pula mea... că am invitat-o acasă să mă ajute la o problemă de matematică, și că eram într-un halat când a venit ea (un halat era de 3 ori cât mine), și că atunci când s-a pus să îmi rezolve problema am dat halatul jos și când a văzut ce 'mare' o am a acceptat. )) Minte de copchil, ăia mai mai că mă credeau; eu, entuziasmat că ăia mă tot 'aprobă afirmativ', mai că mă credeam și eu, eram așa de fericit, că parcă tocmai ce o futusem. )) Ce mai, eram ud tot la chiloți, cred că. Și vine "momentul" când se dezbracă, nu glumă, și neștiind ce să le mai povestesc, am băgat-o pe aia că mi s-a părut ceva suspect la gogoașa ei și am renunțat. ) Plm... chestii dă veață colorată. Cu experiente naspa da mic! Link spre comentariu
tzipiripi Reputație: 3047 Postat Decembrie 18, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2016 PARTEA 5Vol I Drumul spre casa a fost unul al poveștilor. Pentru ca Maria trebuia sa știe întotdeauna totul. La modul la care știa sa te descoasă ai fi putut bănui ca e ofițer de investigații al vreunui serviciu secret. Avea 44 de ani, căpătase un accent franțuzesc care ii dădea un șarm aparte, și era mai frumoasa decât fusese vreodată. Îmi luam din când în când ochii de la drum și ii fotografiam chipul. Simțeam nevoia sa mă opresc și sa o pot privi îndelung. Sa stau și sa mă îmbăt cu imaginea ei, să mă hrănesc cu erotismul pe care îl emana, savurând-i fiecare gest, fiecare mișcare. Mintea mea era departe, și, în timp ce îmi vorbea încercam sa mi-o închipui în capod, cu parul ud, la masa de sticla din bucătărie. Cum putusem sa stau atâta timp în preajma ei, fără sa încerc sa-i fur măcar un sărut? Și dintr-o data am știut. UN SĂRUT. ASTA ERA. AS FI VRUT SA O SĂRUT. Pana acasă nu am avut în gând decât buzele ei și am încercat să-mi închipui zeci de scenarii în care aveam sa o sărut pentru prima oară. Trebuia sa fac ceva în sensul asta pentru ca deja simțeam ca o iau razna. Am ajuns în oraș destul de târziu în noapte. Am lăsat-o la hotel și m-am dus sa mă odihnesc. M-a pus sa ii promit ca vom petrece cat mai mult timp împreună în cele doua săptămâni cat avea sa rămână în țară. As fi rămas din noaptea aia cu ea, dar încă nu găseam curajul de a-i spune ce e în mintea mea. Teama ca dezvăluirile pe care as fi vrut sa i le fac ar fi putut-o îndepărta mă făcea sa amân de fiecare data momentul. Știam ca lucrurile nu se puteau duce decât în doua direcții. Ori îmi pica în brațe impresionata de cele ce aveam sa ii povestesc, fie se închide în spatele unui zid de netrecut, moment din care am pierdut-o definitiv. Nu știu nici acum de care din cele doua scenarii îmi era mai frica, cert este ca pe al doilea refuzam sa îl iau în calcul, iar primul îmi tăia respirația și mă lăsa de fiecare dată cu un gol imens în stomac. Ajuns acasă m-am trântit în pat așa îmbrăcat cum eram sperând sa adorm pentru a-mi odihni neuronii, dar oboseala extrema, multitudinea de cafele băute în ultimele 24 de ore, imaginea Mariei din seara aia, și fascinația mea pentru buzele ei cărnoase, pentru buclele voluminoase care păreau ca ii mângâie umerii de fiecare data când își întorcea privirea către mine, m-au băgat într-o stare de delir care a durat, cred, pana când a început sa se crape de ziua și s-au trezit la viată cocoșii din cartier. Aveam senzația ca nu apucasem sa adorm, când soneria telefonului m-a trezit la realitate. Trebuie sa fi dormit destul de puțin, căci m-am ridicat din pat și m-am târât către duș încercând sa ignor durerea de cap pe care o aveam de fiecare data când îmi duceam corpul dincolo de nivelul de suportabilitate al oboselii. M-am schimbat, m-am suit în mașină și am plecat către firma. Strada era aproape pustie, atât de atipic pentru ora 8 dimineața, dar asta îmi dădea un sentiment de calm. Am ajuns la firma primul. Parcarea era goala. Absolut nici o mașină. De obicei ajungeam primul din personalul TESA, dar acum le-o luasem înainte și celor câțiva muncitori ale căror mașini le găseam de fiecare data la locurile lor. Am deschis pavilionul administrativ, am udat florile din hol, am oscilobatat geamurile pentru aerisire, m-am dus în secretariat, mi-am făcut o cafea mare, și m-am dus în birou. Mi-am deschis computerul chitit sa rezolv câteva probleme pe care le tot amânasem, când a băgat capul pe ușa DG-ul ”ce e mă cu TINE sâmbăta la birou? ”... FUUUUCK...mi-am luat fața în palme și abia acum începeau sa mi se lege toate. ”DU-TE BA, ȘI MAI ȘI ODIHNESTE-TE!!! Hai, ca luni am nevoie de tine fresh” E clar, sunt praf, mi-am zis în sinea mea. Cred ca am nevoie sa dorm doua zile la rând la cat sunt de varza. M-am suit în mașină și m-am dus la Maria la hotel. Mi-am luat alta cafea mare cu lapte, și m-am pus pe modul stand-by. Mi-au adus băieții câteva ziare și m-am lăsat cufundat imediat în unul din subiectele vremii. Fotoliul în care mă așezasem era atât de moale si confortabil ca am adormit în secunda doi. Un telefon din recepție m-a trezit brusc și mi-a luat secunde bune sa mă dezmeticesc. Măria era lângă mine, pe fotoliul alăturat și se amuza împreună cu unul din băieții din recepție. ”dormi de doua ore în aceeași poziție, copile, ce e cu tine în halul asta?” m-a întrebat ea. ”du-te acasă și culcă-te, ca ne așteaptă o noapte lungă”. ”noapte lunga? ” am întrebat nedumerit ”pai ai de gând sa mă lași singură la nuntă? Hai, ca am auzit ca ești mare dansator. Fugi acasă și culcă-te ca ești zombie. La opt treci sa mă iei.” VA URMA... 8 Link spre comentariu
tzipiripi Reputație: 3047 Postat Decembrie 18, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2016 PARTEA 5Vol 2O senzație puternica de sete m-a trezit din somn. Aburii alcoolului încă se jucau cu mintea mea. M-am ridicat, și m-am tarat pana la frigider. Am luat o sticla de apa pe care am băut-o pe nerăsuflate, și parca tot nu ma saturam. M-am dus la baie, și mi-am aruncat cu apa rece pe fata. M-am privit in oglinda, nedumerit dacă sunt treaz sau eram într-un vis. Aratam ca pula, deci erau mari șanse sa fiu treaz. În vise tot timpul aratasem parca mult mai bine. Și doar ce avusesem cel mai frumos vis. Sau încă visam, caci eram în continuare extrem de confuz. Avusesem atâtea vise erotice cu ea, dar niciodată nu ii simțisem mirosul pielii ca acum. Încă îl simțeam în nări. Niciodată nu ii linsesem brobonele de sudoare de pe abdomen. Acum o făcusem. Niciodată visele nu fuseseră atat de explicite, atât de reale. Niciodată nu simțisem ca sânii ei îmi mângâiasera palmele. Acum îmi priveam palmele și sânii ei parca se jucau acolo. Ea nu fusese niciodată atat de calda. Nu ma încolăcise niciodată cu picioarele, nu-și trecuse degetele prin parul meu, nu ma zgâriase cu unghiile pe spate, nu ma privise în ochi, și nu-mi șoptise niciodată la ureche “vreau sa fiu a ta”. Acum făcuse toate astea. M-am privit încă o dată în oglindă încercând sa înțeleg ceva. Un impuls m-a împins parcă și m-a făcut sa ma întorc în camera. Și ea era acolo. Intinsă pe pat, cu fata în jos, goala, acoperita peste mijloc cu un cearșaf subțire care ii contura fesele. Am privit-o secunde bune, fără sa ma mișc, de teama sa nu o trezesc încercând să-mi amintesc ce se întâmplase. Nu puteam sa cred ca făcusem dragoste cu ea, și nu îmi aduceam aminte. Făcusem? Și dacă nu facusem ce cauta goala în patul meu? În capul meu era bezna totală. Ma durea capul îngrozitor. Eram amețit, imi era greață, și voiam să-mi revin, să-mi aduc aminte totul. Cum putusem să stric momentul asta în asa hal? Am urcat la baia de la etaj, ca sa nu fac zgomot, și am intrat în dus, sub jet de apa rece sperand sa ma revigorez. Nu știu cate minute am stat asa, dar ușor, ușor, mintea a început sa mi se limpezeasca, și imaginația a început sa îmi alerge. Nu îmi aduceam aminte mai nimic, dar Maria era goala în patul meu. Nu știam cum facusem asta, dar o făcusem. Și acum cracii ei lungi, și bucile alea carnoase jucau x și zero cu creierii mei. Am oprit apa, și, când am ieșit din cabina de dus, am rămas împietrit. Maria ma privea sprijinita de zidul de lângă ușa baii, îmbrăcată cu capotul ei de mătase, închis neglijent și cu un număr mai mic decât ar fi avut nevoie. Avea parul ud, asa cum îl avusese de fiecare data când ieșise de sub dus în multe din sâmbetele copilăriei mele. Am privit-o câteva secunde. Era atât de frumoasa. M-am apropiat de ea, fără sa scot vreun cuvânt. Eram atât de aproape unul de altul, fara însă că trupurile noastre sa se atingă,,doar privindu-ne în ochi. Am stat asa secunde bune. Cred ca preț de un minut. Ușor, ușor fetele noastre s-au apropiat atât de mult încât ne simțeam respirația, fără însă că buzele noastre sa se atingă. Simțeam cum respirația ne creștea în intensitate aproape în același ritm. Era o tensiune erotica atat de puternica și parca amândoi ne hrăneam cu asta. Niciunul nu dorea sa treacă mai departe pentru ca energiile pe care le emana jocul asta erau arat de puternice. Am apucat ușor cordonul capotului și, ca la o fina mângâiere l-am desfăcut. Mi-am lipit trupul de al ei, impingand-o ușor în zid, și buzele noastre s-au atins. Atat de fin, ca într-un sarut adolescentin, savurandu-ne respirația, simțind cum pulsul ne creștea în același ritm, și cum delirul începea sa pună stăpânire pe mințile noastre. În timp ce săruturile noastre creșteau în intensitate, mainile mele desenau figuri geometrice nedefinite pe trupul ei. I-am cuprins sânii în palme, moment în care cred ca am intrat în alta dimensiune. Avea niște sâni atât de fermi și calzi, care pulsau într-un fel ce-mi transmitea dorința si nivelul de excitare. M-am oprit, am luat-o de mana, și am intrat în primul dormitor de lângă baie. Am trantit-o pe pat, m-am pus peste ea și am continuat sa ne sarutam. M-a încolăcit cu picioarele, în timp ce ma zgâria ușor, pe spate cu unghiile. Am început să-i sarut fiecare centimetru din corp, coborând ușor, lingand fiecare strop de sudoare de pe trupul ei. Maria se zvarcolea, gemea ușor și bolborosea ceva intr-o limba indescifrabila la fiecare sarut al meu, de fiecare data cand limba mea ii atingea trupul. Am avut grija sa nu las vreun por nedezmierdat, și, de undeva din adâncimea delirul mi-au apărut în fata o pereche de bikini albi, din dantela, care îmi erau atât de cunoscuți. Doar ca de data asta erau acolo unde ani de zile îmi imaginasem ca o să-I întâlnesc. Erau la fel, doar ca arătau diferit. Erau vii. Pulsau. Respirau. Erau deja umezi, și miroseau cum cred ca miroase un strop de roua care se prelinge din floarea unui salcâm plantat în mijlocul raiului. Am mușcat-o ușor prin bikini, moment în care și-a băgat mainile în parul meu, și, în timp ce se contorsiona, și gemea a continuat sa bolboroseasca ceva ce suna a franceza, cu romana și ceva de nedeslușit. As vrea sa pot povesti tot ceea ce s-a întâmplat în continuare din acest punct, doar ca dulceața și finețea acelei pizde m-a drogat într-un asemenea hal, încât doar când închid ochii și încerc sa intru în transa mai am ceva frânturi de realitate, pentru ca în rest a fost nirvana. Și nirvana nu poate fi povestita de muritori. Ceea ce s-a întâmplat atunci, în cele doua săptămâni și-a pus foarte mult amprenta asupra mea ca bărbat, pentru ca Ea m-a învățat sa iubesc frumos, și, ulterior m-a rănit cum nu m-a mai putut răni vreo alta femeie de atunci. Mi-e dor de Maria. Ma gândesc din când în când la ea, deși au trecut de atunci 16 ani, si rănile sunt de mult vindecate. Stiu doar ca e pe undeva prin USA. 11 Link spre comentariu
quasim Reputație: 2451 Postat Decembrie 18, 2016 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Partajează Postat Decembrie 18, 2016 :clapp @tzipipripi, sincere felicitari, mi-ai facut dimineata frumoasa! 1 Link spre comentariu
tzipiripi Reputație: 3047 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2016 PARTEA 6Era inceputul clasei a 10-a, când am cunoscut-o pe Diana . Diana avea 34 de ani,și era bibliotecar. Am cunoscut-o întâmplător, într-o perioada când farsele la telefon erau în mare voga și se făceau recurent în grupul meu de prieteni, grup care numără pe atunci aproximativ 15-20 bucati adolescenți rebeli și neînțeleși. J Ne schimbasem acasă numărul de telefon de vreo doua săptămâni, ca sa scăpăm de cuplaj, când o tipa ce se recomanda Diana tot suna căutând un anume profesor David, susținând ca acel număr fusese, de când știa ea, numărul profesorului. - Pentru ăștia mai mici, care nu au prins vremurile alea, cuplajul era un alt număr cu care imparteai linia telefonica, și care, dacă ridica receptorul în timpul convorbirii tale, putea auzi tot. –La momentul respectiv eram convins ca telefoanele Dianei erau vreo farsa pusa la cale de vreunul din gasca, pe care îl fripsesem în prealabil, mai ales ca a tot revenit de vreo 3-4 ori în decurs de zece, cincisprezece minute, tot sperand ca formase gresit, si ca va da in cele din urma de professor, motiv pentru care am tratat în mare bășcălie îngrijorarea fetei de a nu-l putea găsi in seara aceea. Dar am intrat, cumva, în jocul ei, și conversația noastea telefonica s-a întins pe mai bine de 30-40 de minute. Am aflat ca o cheamă Diana, ca are 34 de ani, ca este bibliotecar, ca era ziua lu’ dom: profesor și își dorea sa ii ureze toate cele bune, ca are o fetita de 4 ani, și este maritata cu unul care sta mai mult plecat, și multe alte lucruri despre care eram convins ca fac parte din scenariul farsei. Si pentru ca Diana își tot punea sufletul pe tava, și eu luam systematic la mișto povestea ei, m-a invitat la ea la serviciu ca sa ma conving ca totul e real. Era seara, destul de târziu, terminase lucrul de vreo ora și ceva, dar ramasese peste program, cum zicea ca făcea de fiecare data. Trebuia sa ajung în centrul orașului, unde era biblioteca, sa intru pe poarta mare, care nu era închisa cu cheia, și sa sun la o sonerie ca sa îmi anunț venirea, pentru a putea sa vina să-mi deschidă. Farsa mi se părea geniala, și chiar dacă urma sa fiu victima, era păcat sa nu marsez, din respect pentru ideea regizorului, si păentru complexitatea scenariului. Am îmbrăcat tricoul cu “sunt victima unei farse”, pe care îl îmbrăcăm de fiecare data când ma prindeam de dumă, m-am suit într-un taxi, dar m-am oprit și am luat un trandafir, pentru ca totul în farsa decursese prea bine, si ceva din instinct imi tot soptea ca nu este nici o farsa la mijloc. Ajuns acolo, liniște totala, poarta închisa, dar nu cu cheia, soneria acolo unde îmi indicase Diana. Totul se lega. Am sunat, și ma asteptam ca de dincolo de uși sa apară gașca nebuna, dar nimic. Liniște totală. Am mai sunat o data, și cred ca trecuseră vreo doua minute când am auzit zgomot de tocuri apropiindu-se. Când mi-a deschis ușa, am rămas usor blocat. Diana era bruneta, purta parul desprins, lung pana dincolo de umeri, avea ochii mari, negri, buze cărnoase si tenul ușor măsliniu, purta cizme negre din piele întoarsă, lungi pana aproape de genunchi, minijup (care era in voga pe vremea aia), o bluza alba și geaca de piele care ii dadea un aspect foarte rock. I-am intins trandafirul, si m-am bucurat de un zambet care i-a luminat fata. S-a intins, si m-a pupat pe obraz in timp ce ne strangeam mana si faceam din nou cunostinta , de data asta face tot face. Am intrat inauntru, a inchis usa din lemn masiv in urma noastra, si aveam sa ma conving ca nu e vorba de nici o farsa, caci eram doar eu si ea in toata biblioteca. Am stat aproximativ o ora jumatate pana si-a terminat treaba, timp in care a vorbit non stop. Nu am facut altceva decat sa o ascult, si sa-I raspund punctual la intrebarile pe care mi le punea. Nu ma simtisem niciodata atat de bine cu o perosana pe care abia o cunoscusem. Parca ne stiam de-o viata. Aveam sentimental ala ca sunt cu cineva cu care nu o sa ma plictisesc vreodata, ca putem sa facem nopti albe vorbind ore in sir despre nimic, fara sa ajungem sa epuizam vreun subiect, si fara sa ne saturam unul de altul. Aveam o chimie extreme de puternica din punctual asta de vedere, si asta cred am simtit-o amandoi. M-a dus acasa cu TRS-ul ei (varful de gama de la OLTCIT J ) de care era foarte mandra, si m-a intrebat daca o sa ne mai vedem. “Sper”, i-am spus! ”OK, te sun eu, bine?” M-a lasat in fata blocului, si a plecat. As fi dat orice sa ma mai sune, dar imi era teama ca nu o va mai face, avand in vedere ca realizam ca eu eram doar un copil de 17 ani. A doua zi, am venit de la scoala si nu am mai iesit din casa , sperand ca o sa ma sune. Dar nu a facut-o, si eram extrem de amarat din cauza asta . Toata noaptrea m-am framantat, incercand sa ma gandesc la cum puteam sa o reintalnesc fara sa para ca vreau asta, fara sa ma vada ca sunt disperat. Caci da, atunci eram disperat sa primesc atentia fiecarei femei frumoase cu care aveam cea mai mica interactiune. Nu puteam sa ma duc la ea la serviciu, ca as fi parut cumva ca vreau ceva ce nu mi se cuvine. Clar trebuia sa astept sa ma sune ea. Si ea nu m-a sunat nici a doua, nici a treia zi, si am inteles ca asta fusese totul. Am considerat ca e cazul sa ma resemnez, Vineri seara am iesit cu Alexandra prin oras, si am ajuns acasa destul de tarziu in noapte. A doua zi de dimineata imi spune tata ”Ba , vezi ca te-a sunat una Diana ca ai uitat nu stiu ce carte la biblioteca, sa treci azi pe la pranz s-o iei”. Toata sambata am petrecut-o impreuna. Am stat putin la ea la biblioteca, apoi ne-am plimbat cu masina, si, intr-un final am ajuns la ea acasa. Fetita statea la parintii ei, mama ei fiind fosta educatoare, iar barbatu-so, care lucra in telecomunicatii era plecat pentru vreo doua saptamanii cu nu stiu ce lucrare prin nordul tarii.Am stat la ea pana seara tarziu. Am baut cafele, am fumat, si s-a apucat sa-mi povesteasca in amanunt toata viata ei. A doua zi, duminica, urma sa o petreaca cu fetita, asa ca nu ne puteam vedea. Dar saptamana urmatoare isi luase liber. M-a dus acasa si mi-a spus, ca luni, cand pot sa scap de scoala ma asteapta la ea. Asa ca luni m-am dat bolnav, si dimineata la 10 aveam sa-i fac surpriza de a se pomeni cu mine la usa JVA URMA... 7 Link spre comentariu
tzipiripi Reputație: 3047 Postat Ianuarie 7, 2017 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 Partea 7 Se făcea aproape un an de când eram cu Alexandra cand am cunoscut-o pe Diana, și eu tot nu apucasem sa gust din plăcerea fututului. Alexandra era virgina și visul ei era sa rămână asa pana avea sa se căsătorească. Părinții ei erau tradiționaliști pana în măduva oaselor, și ea ținea foarte mult la valorile care ii fuseseră insuflate de mamă, pe care nu ar fi vrut sa o dezamăgească pentru nimic în lume. Ar fi putut face orice compromis, ar fi fost în stare de orice nebunie, cu o singura condiție. Sa rămână virgina. Iar virginitatea de care avea nevoie privea doar aspectul fiziologic al problemei. Himenul trebuia sa rămână intact. Atât. În rest, fata era dispusa la orice. Am fost primul ei prieten, primul iubit, primul băiat pe care l-a sărutat, si, asa cum avea să-mi mărturisească mai târziu, cel care avea sa ii aducă orgasmele de care avea atata nevoie, orgasme pe care, pana atunci, reușise sa le obțină singura la duș, sub un jet de apa călduță, sau seara la culcare sub așternuturi, când mintea ii umbla razna la băieți cu care își imagina toate nebuniile, și efectiv își tortura clitorisul ala minuscul cu degețelele ei delicate. Avea un aer extrem de inocent, dar sub aparenta aia de fata cuminte aveam sa descopăr o mica perversa, o adevărata nimfomana care era si avea sa rămână virgina!!!. La vreo doua săptămâni după ce eram oficial împreună ne-am dus pentru prima data la ea acasă. Era vineri seara, urma weekendul și părinții ei plecaseră la țara, asa cum făceau la fiecare sfârșit de săptămâna. Era destul de stresata din cauza asta, pentru ca ai ei nu ar fi fost de acord sa vin seara la ea, iar vecinii nu erau dintre cei mai discreți si civilizați oameni. Îmi făceam de fiecare data întrarea în bloc cu mare atenție, încercând sa nu fac nici cel mai mic zgomot, și intram în apartament fără sa mai sun, ușa fiind deschisa de câte ori trebuia sa ajung. Acum era destul de târziu, se întunecase, pentru ca ai ei intarziasera destul de mult cu plecarea, și, cum am întrat in casa, m-am așezat pe canapeaua din sufragerie, și Alexandra a tăbărât pe mine. M-a incalecat, și, mai infierbantata ca niciodată, a început sa ma sărute foarte apăsat, și într-un ritm foarte alert, ca și când se grăbea. Respira foarte intens, era roșie la față, și emana o căldură neobișnuită. Purta o pereche de blugi subțiri, și un tricou alb, din bumbac, mulat, din care sânii țipau sa iasă afară. De puținul timp de când eram împreună nu făcusem altceva decât sa ne sarutam, si acum Alexandra era calare pe mine, iar incisivitatea ei ma speria puțin, caci nu prea știam ce trebuie sa fac. Cred ca am fost extrem de defensiv, sperand, cumva, sa nu se întâmple foarte multe, dar Alexandra era pusa pe fapte mari. Se mai oprea din cand in cand din inclestarile saruturilor, parca pentru a lua mai mult aer, si, vazand ca eu nu fac nimic, si-a scos singura tricoul. I-am cuprins sanii cu ambele maini, si, desi nu prea stiam ce e de facut, mi-am zis ca daca sunt tandru nu am cum sa dau gres. In momentul in care am inceput sa o sarut pe sani, mi-a bagat mainile in par si a inceput sa geama, in timp ce se freca cu pizda de pula mea, care mai avea putin si imi plesnea fermoarul la blugi, si exclama in continuu ”Ahh, Dumnezeule, aaaaah, Dumnezeule”. In mai putin de doua minute a avut un orgasm ravasitor, asa cum aveam sa constat ca sunt toate orgasmele ei clitoridiene. Asta a fost o mare si placuta surpriza pentru mine, si eram mandru ca o puteam satisface, iar modul in care a trait acel orgasm efectiv m-a fascinat, caci pe langa gemete, respiratie sacadata, contorsionarea corpului, si toate spasmele de final, mi-a soptit la ureche, asa, cand deja ii revenea aerul - ”ador pula ta” – si m-a muscat de lobul urechii, in timp ce inca se freca usor de mine. Eu am ramas mut. Adora pula mea, desi se frecase de blugii mei, imbracata tot in blugi J Atunci s-a ridicat , a iesit din camera, a intrat la baie unde s-a spalat pe fata, dupa care a revenit imediat. Eu eram tintuit pe canapea, cu un zambet tamp pe față. Si-a dat blugii jos in fata mea, si a ramas in chiloti. M-a ridicat de pe canapea, si m-a trantit in unul din fotolii, s-a pus in genunchi in fata fotoliului, si m-a desfacut la curea, in timp ce ma privea cu o privire sugubațâ. Si-a lins buza de sus, si mi-a spus – “acum e randul tau” M-a ridicat in picioare si mi-a tras blugii jos, si am ramas in chiloti in fata ei. A inceput sa ma sarute pe abdomen in timp ce, cu mana dreapta, imi masa usor coaiele. A coborat lent, si a inceput sa mi-o linga de sus in jos, prin chiloti, in timp ce ma privea in ochi. Eu eram inghetat. Cred ca eram mai mult speriat decat excitat, pentru ca era prima data cand experimentam asa ceva. Habar nu aveam ce urma sa faca, ce trebuia sa fac eu, daca trebuia sa spun ceva, cum era potrivit sa reactionez ca sa nu ma fac de ras, ca na, eram seful clasei. : Nu am putut spune sau reactiona in niciun fel, pentru ca eram perplex in fata atitudinii ei. Fata aia timida ma domina acum copios, dar asta imi placea maxim. Era cu limba pe pula mea, mi-o musca usor prin chiloti, imi vorbea extrem de porcos, si ii statea extreme de bine in rolul asta, pentru ca totul venea din interior, din plăcere, si se vedea ca nu e nimic regizat. Pur si simplu asta simtea sa faca si sa spuna. “Vreau sa-ti sug pula”, mi-a zis, si, in secunda următoare mi-a dat chilotii jos si mi-a luat-o in gura. O priveam fascinat, si extrem de excitat pentru ca ce facea acolo era o senzatie noua care imi placea atat de mult. O sugea pentru prima data, dar acum realizez ca a fost din prima secunda o “natural born cock sucker”. Multa saliva, suctiune extraordinara, si o tehnica de deep la care ii dădeau lacrimile, fără însa sa se înece vreo secunda. Si toate astea condimentate cu priviri porno, saliva din gat pe care o scuipa si si-o sugea la loc, si extrem de multe vorbe porcoase. In timpul asta se freca cu pizda de piciorul meu stang si era atat de uda ca imi umezise efectiv piciorul de la mijlocul tibiei pana la vârful degetelor. Nu stiu cate minute am rezistat, cred ca in jur de doua, trei, stiu doar ca i-am ejaculat in gura, pe fata, pe gat, pe sâni, si nu am sa uit reacția ei niciodata. A înghițit primele jeturi, pe care singura le-a acceptat in gura, si, incercand sa-si gestioneze respiratia, pentru ca mai avusese un orgasm frecându-se de picior, s-a uitat in ochii mei, s-a strambat putin, si usor nemultumita mi-a zis - “E CALDĂ!!!???” – Desi nu as fi vrut, m-a bufnit rasul. A ras si ea, in timp ce isi intindea sperma pe gat si pe țâțe, apoi mi-a mărturisit ca ar vrea sa mi-o sugă in fiecare zi. Am ramas la ea in noaptea aia, si pana dimineata, cand ne-a luat somnul. mi-a mai supt-o de trei ori. S-a frecat de fiecare data de pula mea, asa pe repede inainte, fara sa-si dea chilotii jos, pentru a-si obtine orgasmele, si s-a concentrat apoi pe partea care o pasiona cu adevarat – suptul. A doua zi ne-am trezit pe la 12-1, si am intrat amandoi la dus. Aveam o pofta si o curiozitate nebuna sa simt gust de pizda, dar in acelasi timp imi era teama sa nu fac ceva gresit acolo. Am luat-o in brate, am intors-o cu spatele, in timp ce ma plimbam cu mainile pe tot corpul ei. Mi-am sapunit bine mainile, am lasat sapunul, si am inceput, cu mana dreapta, sa ii mangai pizda, si cu stanga sa ii masez usor anusul, sa ii mangai bucile, sa urc apoi spre tâțe, ca sa cobor din nou la pizda. Jocul asta a facut o sa urle, aproape, dar s-a cenzurat de teama vecinilor. Am clatit-o cu dusul, am iesit, asa uzi, din baie, am trantit-o pe pat si am inceput sa-i dau limbi, asa cum m-am priceput eu atunci. Si-a pus o perna pe fata, si cu mainile infipte in parul meu, a avut o multitudine de orgasme. Imi era destul de usor sa identific un orgasm, caci in acel moment ma tragea de par intr-un mare fel. Ma durea de imi dadeau lacrimile, dar nu ma interesa. Haleam o pizda delicioasa si savuram niste sucuri care se prelingeau, discret spre buci, incat eram dispus sa platesc orice pret pentru asta. Am ramas imbratisati si am tacut minute bune. Apoi s-a ridicat deasupra mea sprijinindu-si capul in mana, m-a sarutat apasat si mi-a spus – ”ADOR SA MA LINGI IN PIZDA,. SI ADOR SA-TI SUG PULA”. 69 avea sa devina un stil de viata in relatia noastra. Iar in scurt timp Alexandra a început sa înghită. Nu stiu daca ii plăcea neapărat gustul, cum spunea ea, dar era cert ca nu o deranja. Iar daca se intampla ca nu aveam unde sa ne satisfacem reciproc, macar găseam un cotlon, si cinci minute in care sa mi-o suga. Asa ca luni de zile, zi de zi mi-a supt-o in baie la scoala, in tramvai, in parc, sau in gradina botanica seara tarziu, in băile restaurantelor ,în tren, la ea in camera in timp ce maica-sa facea mancare, la tac-so in mașină, la bunica-sa in odaia de la drum, in gluga de coceni, si in lanul de porumb, la unchiu-so la cabana de la munte in patul suspendat, in timp ce jos dormea verișoară-sa de 5 ani, si in multe alte locuri unde puteam avea cateva minute de intimitate, si simțeam ca este safe, ca sa nu fim prinsi. Un singur lucru mi-a lipsit in tot acest timp. As fi vrut atat de mult sa o fut, dar ea dorea sa rămână virgina. Si asta era nenegociabil. Era dispusa sa se futa in cur, numai sa rămână virgina. Numai ca sexul anal nu m-a atras niciodată. Asa ca Alexandra era pura si virgina Iar eu ma multumeam ca aveam parte de o fata care adora sa suga pula, si care o sugea cum puține femei puteau si pot s-o facă. Amînțeles asta târziu, caci atunci credeam ca asa sug pula toate femeile. VA URMA... 10 Link spre comentariu
xoxo00 Reputație: 516 Postat Ianuarie 7, 2017 Oras:in spania Oras:in spania Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 dolores a fost traumatizat de mic Link spre comentariu
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Ianuarie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 Partea 7 Se făcea aproape un an de când eram cu Alexandra cand am cunoscut-o pe Diana, și eu tot nu apucasem sa gust din plăcerea fututului. Alexandra era virgina și visul ei era sa rămână asa pana avea sa se căsătorească. Părinții ei erau tradiționaliști pana în măduva oaselor, și ea ținea foarte mult la valorile care ii fuseseră insuflate de mamă, pe care nu ar fi vrut sa o dezamăgească pentru nimic în lume. Ar fi putut face orice compromis, ar fi fost în stare de orice nebunie, cu o singura condiție. Sa rămână virgina. Iar virginitatea de care avea nevoie privea doar aspectul fiziologic al problemei. Himenul trebuia sa rămână intact. Atât. În rest, fata era dispusa la orice. Am fost primul ei prieten, primul iubit, primul băiat pe care l-a sărutat, si, asa cum avea să-mi mărturisească mai târziu, cel care avea sa ii aducă orgasmele de care avea atata nevoie, orgasme pe care, pana atunci, reușise sa le obțină singura la duș, sub un jet de apa călduță, sau seara la culcare sub așternuturi, când mintea ii umbla razna la băieți cu care își imagina toate nebuniile, și efectiv își tortura clitorisul ala minuscul cu degețelele ei delicate. Avea un aer extrem de inocent, dar sub aparenta aia de fata cuminte aveam sa descopăr o mica perversa, o adevărata nimfomana care era si avea sa rămână virgina!!!. La vreo doua săptămâni după ce eram oficial împreună ne-am dus pentru prima data la ea acasă. Era vineri seara, urma weekendul și părinții ei plecaseră la țara, asa cum făceau la fiecare sfârșit de săptămâna. Era destul de stresata din cauza asta, pentru ca ai ei nu ar fi fost de acord sa vin seara la ea, iar vecinii nu erau dintre cei mai discreți si civilizați oameni. Îmi făceam de fiecare data întrarea în bloc cu mare atenție, încercând sa nu fac nici cel mai mic zgomot, și intram în apartament fără sa mai sun, ușa fiind deschisa de câte ori trebuia sa ajung. Acum era destul de târziu, se întunecase, pentru ca ai ei intarziasera destul de mult cu plecarea, și, cum am întrat in casa, m-am așezat pe canapeaua din sufragerie, și Alexandra a tăbărât pe mine. M-a incalecat, și, mai infierbantata ca niciodată, a început sa ma sărute foarte apăsat, și într-un ritm foarte alert, ca și când se grăbea. Respira foarte intens, era roșie la față, și emana o căldură neobișnuită. Purta o pereche de blugi subțiri, și un tricou alb, din bumbac, mulat, din care sânii țipau sa iasă afară. De puținul timp de când eram împreună nu făcusem altceva decât sa ne sarutam, si acum Alexandra era calare pe mine, iar incisivitatea ei ma speria puțin, caci nu prea știam ce trebuie sa fac. Cred ca am fost extrem de defensiv, sperand, cumva, sa nu se întâmple foarte multe, dar Alexandra era pusa pe fapte mari. Se mai oprea din cand in cand din inclestarile saruturilor, parca pentru a lua mai mult aer, si, vazand ca eu nu fac nimic, si-a scos singura tricoul. I-am cuprins sanii cu ambele maini, si, desi nu prea stiam ce e de facut, mi-am zis ca daca sunt tandru nu am cum sa dau gres. In momentul in care am inceput sa o sarut pe sani, mi-a bagat mainile in par si a inceput sa geama, in timp ce se freca cu pizda de pula mea, care mai avea putin si imi plesnea fermoarul la blugi, si exclama in continuu ”Ahh, Dumnezeule, aaaaah, Dumnezeule”. In mai putin de doua minute a avut un orgasm ravasitor, asa cum aveam sa constat ca sunt toate orgasmele ei clitoridiene. Asta a fost o mare si placuta surpriza pentru mine, si eram mandru ca o puteam satisface, iar modul in care a trait acel orgasm efectiv m-a fascinat, caci pe langa gemete, respiratie sacadata, contorsionarea corpului, si toate spasmele de final, mi-a soptit la ureche, asa, cand deja ii revenea aerul - ”ador pula ta” – si m-a muscat de lobul urechii, in timp ce inca se freca usor de mine. Eu am ramas mut. Adora pula mea, desi se frecase de blugii mei, imbracata tot in blugi J Atunci s-a ridicat , a iesit din camera, a intrat la baie unde s-a spalat pe fata, dupa care a revenit imediat. Eu eram tintuit pe canapea, cu un zambet tamp pe față. Si-a dat blugii jos in fata mea, si a ramas in chiloti. M-a ridicat de pe canapea, si m-a trantit in unul din fotolii, s-a pus in genunchi in fata fotoliului, si m-a desfacut la curea, in timp ce ma privea cu o privire sugubațâ. Si-a lins buza de sus, si mi-a spus – “acum e randul tau” M-a ridicat in picioare si mi-a tras blugii jos, si am ramas in chiloti in fata ei. A inceput sa ma sarute pe abdomen in timp ce, cu mana dreapta, imi masa usor coaiele. A coborat lent, si a inceput sa mi-o linga de sus in jos, prin chiloti, in timp ce ma privea in ochi. Eu eram inghetat. Cred ca eram mai mult speriat decat excitat, pentru ca era prima data cand experimentam asa ceva. Habar nu aveam ce urma sa faca, ce trebuia sa fac eu, daca trebuia sa spun ceva, cum era potrivit sa reactionez ca sa nu ma fac de ras, ca na, eram seful clasei. : Nu am putut spune sau reactiona in niciun fel, pentru ca eram perplex in fata atitudinii ei. Fata aia timida ma domina acum copios, dar asta imi placea maxim. Era cu limba pe pula mea, mi-o musca usor prin chiloti, imi vorbea extrem de porcos, si ii statea extreme de bine in rolul asta, pentru ca totul venea din interior, din plăcere, si se vedea ca nu e nimic regizat. Pur si simplu asta simtea sa faca si sa spuna. “Vreau sa-ti sug pula”, mi-a zis, si, in secunda următoare mi-a dat chilotii jos si mi-a luat-o in gura. O priveam fascinat, si extrem de excitat pentru ca ce facea acolo era o senzatie noua care imi placea atat de mult. O sugea pentru prima data, dar acum realizez ca a fost din prima secunda o “natural born cock sucker”. Multa saliva, suctiune extraordinara, si o tehnica de deep la care ii dădeau lacrimile, fără însa sa se înece vreo secunda. Si toate astea condimentate cu priviri porno, saliva din gat pe care o scuipa si si-o sugea la loc, si extrem de multe vorbe porcoase. In timpul asta se freca cu pizda de piciorul meu stang si era atat de uda ca imi umezise efectiv piciorul de la mijlocul tibiei pana la vârful degetelor. Nu stiu cate minute am rezistat, cred ca in jur de doua, trei, stiu doar ca i-am ejaculat in gura, pe fata, pe gat, pe sâni, si nu am sa uit reacția ei niciodata. A înghițit primele jeturi, pe care singura le-a acceptat in gura, si, incercand sa-si gestioneze respiratia, pentru ca mai avusese un orgasm frecându-se de picior, s-a uitat in ochii mei, s-a strambat putin, si usor nemultumita mi-a zis - “E CALDĂ!!!???” – Desi nu as fi vrut, m-a bufnit rasul. A ras si ea, in timp ce isi intindea sperma pe gat si pe țâțe, apoi mi-a mărturisit ca ar vrea sa mi-o sugă in fiecare zi. Am ramas la ea in noaptea aia, si pana dimineata, cand ne-a luat somnul. mi-a mai supt-o de trei ori. S-a frecat de fiecare data de pula mea, asa pe repede inainte, fara sa-si dea chilotii jos, pentru a-si obtine orgasmele, si s-a concentrat apoi pe partea care o pasiona cu adevarat – suptul. A doua zi ne-am trezit pe la 12-1, si am intrat amandoi la dus. Aveam o pofta si o curiozitate nebuna sa simt gust de pizda, dar in acelasi timp imi era teama sa nu fac ceva gresit acolo. Am luat-o in brate, am intors-o cu spatele, in timp ce ma plimbam cu mainile pe tot corpul ei. Mi-am sapunit bine mainile, am lasat sapunul, si am inceput, cu mana dreapta, sa ii mangai pizda, si cu stanga sa ii masez usor anusul, sa ii mangai bucile, sa urc apoi spre tâțe, ca sa cobor din nou la pizda. Jocul asta a facut o sa urle, aproape, dar s-a cenzurat de teama vecinilor. Am clatit-o cu dusul, am iesit, asa uzi, din baie, am trantit-o pe pat si am inceput sa-i dau limbi, asa cum m-am priceput eu atunci. Si-a pus o perna pe fata, si cu mainile infipte in parul meu, a avut o multitudine de orgasme. Imi era destul de usor sa identific un orgasm, caci in acel moment ma tragea de par intr-un mare fel. Ma durea de imi dadeau lacrimile, dar nu ma interesa. Haleam o pizda delicioasa si savuram niste sucuri care se prelingeau, discret spre buci, incat eram dispus sa platesc orice pret pentru asta. Am ramas imbratisati si am tacut minute bune. Apoi s-a ridicat deasupra mea sprijinindu-si capul in mana, m-a sarutat apasat si mi-a spus – ”ADOR SA MA LINGI IN PIZDA,. SI ADOR SA-TI SUG PULA”. 69 avea sa devina un stil de viata in relatia noastra. Iar in scurt timp Alexandra a început sa înghită. Nu stiu daca ii plăcea neapărat gustul, cum spunea ea, dar era cert ca nu o deranja. Iar daca se intampla ca nu aveam unde sa ne satisfacem reciproc, macar găseam un cotlon, si cinci minute in care sa mi-o suga. Asa ca luni de zile, zi de zi mi-a supt-o in baie la scoala, in tramvai, in parc, sau in gradina botanica seara tarziu, in băile restaurantelor ,în tren, la ea in camera in timp ce maica-sa facea mancare, la tac-so in mașină, la bunica-sa in odaia de la drum, in gluga de coceni, si in lanul de porumb, la unchiu-so la cabana de la munte in patul suspendat, in timp ce jos dormea verișoară-sa de 5 ani, si in multe alte locuri unde puteam avea cateva minute de intimitate, si simțeam ca este safe, ca sa nu fim prinsi. Un singur lucru mi-a lipsit in tot acest timp. As fi vrut atat de mult sa o fut, dar ea dorea sa rămână virgina. Si asta era nenegociabil. Era dispusa sa se futa in cur, numai sa rămână virgina. Numai ca sexul anal nu m-a atras niciodată. Asa ca Alexandra era pura si virgina Iar eu ma multumeam ca aveam parte de o fata care adora sa suga pula, si care o sugea cum puține femei puteau si pot s-o facă. Amînțeles asta târziu, caci atunci credeam ca asa sug pula toate femeile. VA URMA... Treaba asta cu "inghititul" o fac numai femeile adevarate carora intr-adevar le place poola. Mi-aduc aminte si acum ca pushti fiind, atunci cand am avut parte pt.prima data de un oral cu "swallow" am ramas interzis, si cu o moaca tampa am intrebat-o: "de ce ai facut asta?" "Ca sa-ti arat ca te iubesc" a fost raspunsul.Eh, amintiri... PS: Felicitari, chiar ai stil! " 4 5 Link spre comentariu
quasim Reputație: 2451 Postat Ianuarie 8, 2017 Oras:N.Dame Oras:N.Dame Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 Astept nerabdator continuarea... 1 Link spre comentariu
tzipiripi Reputație: 3047 Postat Ianuarie 8, 2017 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 Treaba asta cu "inghititul" o fac numai femeile adevarate carora intr-adevar le place poola. Mi-aduc aminte si acum ca pushti fiind, atunci cand am avut parte pt.prima data de un oral cu "swallow" am ramas interzis, si cu o moaca tampa am intrebat-o: "de ce ai facut asta?" "Ca sa-ti arat ca te iubesc" a fost raspunsul.Eh, amintiri... PS: Felicitari, chiar ai stil! "Mulțumesc! Asa e, amintiri...cu astea am rămas 5 Link spre comentariu
tzipiripi Reputație: 3047 Postat Ianuarie 8, 2017 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2017 Astept nerabdator continuarea...Curând, my friend! 3 Link spre comentariu
futerminatorul Reputație: 1 Postat Decembrie 1, 2017 Partajează Postat Decembrie 1, 2017 Curând, my friend!Iar mă simt nevoit să te "trezesc"ðŸ˜Poveștile tale sunt absolut geniale și-mi face mare plăcere să le citesc! Chiar vreau să-ți mulțumesc pentru talentul deosebit împărtășit și timpul acordat. Sper să citim continuarea curând iar sfatul meu este să scrii o carte. Un, doi sau cinci dar sigur rezultatul va fi unul cel puțin mulțumitor. Sper să găsești timp de sărbători și pentru noi. Link spre comentariu
xxxjohn Reputație: 5 Postat August 20, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat August 20, 2018 Curând, my friend!Felicitari @tzipiripi.. ti-am citit toate 'relatarile' :))Senzationale! Chiar ai telant! Asteptam continuarea :) 1 Link spre comentariu
wrx69 Reputație: 6 Postat August 21, 2018 Oras:Sb Oras:Sb Partajează Postat August 21, 2018 +1.astept continuarea. Link spre comentariu
tzipiripi Reputație: 3047 Postat Septembrie 28, 2022 Oras:Craiova Oras:Craiova Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2022 Cum ar fi sa continui sirul de povesti? 2 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25242 Postat Septembrie 29, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Septembrie 29, 2022 Acum 4 ore, tzipiripi a spus: Cum ar fi sa continui sirul de povesti? Daca ai ce povesti baga mare. Am citit-o pe prima. Mi-a placut ai talent! Spor 4 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum