conad Reputație: -27 Postat Decembrie 31, 2014 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Decembrie 31, 2014 Mai am 3 prieteni amanda cu mine 4 care putem sa-ti oferim cunni si ani in acelasi timp nu ar fi problema dar apoi am dori toti 4 sa avem parte de o experta in domeniu si sa ne finalizezi pe toti Plata este normala. 1
erika.defoe Reputație: 572 Postat Decembrie 31, 2014 Telefon: erika.defoe Oras:Bucuresti Telefon: erika.defoe Oras:Bucuresti Postat Decembrie 31, 2014 Eu am facut scoala pe o dacie solenza, examenul l-am dat pe una 1300, pot sa urc la volanul oricarei masini.<<<< Tu stai pe hidramate pentru ca pe celelalte nu esti in stare. >>>>Legat de Randunica si de punctele tale minus... ce treaba are sula cu prefectura?" Daca faci scoala pe mercedes din 2014 ( AMG>>>AMG>>>AMG ) nu mai conduci Logan in vecii vecilor )) indiferent de instructor ) " Bine spus cu " hidramate " si la alea hidramate orgasmul si dat'ul drumu este tot hidramat/automat de aceea este domn'ul convins ca este de10 ( si nu este singurul ) . Mai bine cei in cauza sa invete sa faca diferenta intre Hidramata si femeie adevarata, care nu trece pe pilot automat cand aude fosnetul hartiilor de 50-100 lei.Cu respect pentru toti ceilalti care chiar stiu sa faca diferenta ....si un An nou futacios si plin de realizari " hidramate sau nu " . 4
chris73 Reputație: 3808 Postat Decembrie 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 31, 2014 Super bine zis Erika!
amada® Reputație: 1902 Postat Ianuarie 2, 2015 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 2, 2015 O MICA clarificare:Daca suni pentru anuntul asta, specifica clar.De regula ma ocup de dominare, cum am mai mentionat.Daca vrei mai mult decat limbi (elemente din dominare) poti accesa blogul din semnatura (ai si mai multe poze) si sa vezi daca ti se potriveste si altceva, asta va trebui sa-mi comunici telefonic cand stabilim programarea.Limbi sau orice sedinta scurta de o jumatate de ora - 100ron;O sedinta de o ora - 200ron (o singura finalizare la sfarsit);Cine isi permite poate sa ramana mai mult.Finalizarea o garantez numai prin masturbare, hand-job sau foot-job, sex fac numai cand ma simt atrasa sa fac asta, cei care intreaba de sex sunt refuzati din start.Primesc numai ziua, de cand ma trezesc (suna, tel e pe vibratii si nu deranjeaza) pana seara cel tarziu 19:00.Daca nu raspund, trimite un sms cu ora la care ai putea sa vii si ora pana la care pot sa-ti raspund la mesaj.Sper ca am acoperit esentialul si nu mai aud "Vreau si eu detalii"... La multi ani!
baietzel Reputație: 7 Postat Ianuarie 2, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 2, 2015 Mai nu va mai certati. Fiecare cu gusturiile si calitatiile lui. Mie unu imi place cum arata pasarica ei si as savurao ðŸ˜De multe ori calitatea conteaza mai mult decat orice
amada® Reputație: 1902 Postat Ianuarie 3, 2015 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 3, 2015 Mai nu va mai certati. Fiecare cu gusturiile si calitatiile lui. Mie unu imi place cum arata pasarica ei si as savurao De multe ori calitatea conteaza mai mult decat orice Nu se cearta nimeni, le mai trag cate o palma unora cu bunul simt mai putin dezvoltat, deci contribui la evolutia speciei... In ce priveste pasarica, un "inteligent" a reusit sa ma intrebe daca este mai inchisa la culoare din cauza multitudinii de puli luate! Avand buzele interioare mari, eu purtand numai pantaloni... e normal sa se inchida buzele la culoare, dar ce sa inteleaga unul cu IQ de gaina (pardon, cocos)...
tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 3, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Ianuarie 3, 2015 ..Avand buzele interioare mari, eu purtand numai pantaloni... e normal sa se inchida buzele la culoare, dar ce sa inteleaga unul cu IQ de gaina (pardon, cocos)... Credca am IQ de cocos pentru ca nu inteleg.Daca porti pantaloni, ai piszda neagra si daca porti fusta o ai alba ? Ia sa caut eu pe google ce influenteaza culoarea piszdii ))Revin ) Fute-s-ar dracii ))) 2 3
tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 3, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Ianuarie 3, 2015 N-am gasit ce influenteaza culoarea, dar am gasit asta : Experiența te învață că puțele de fete, pe de altă parte, se împart într-o grămadă de categorii, un număr infinit de categorii chiar, căci oricât de experimentat ar fi un bărbat, se zice că mereu va descoperi o pizdă atât de ciudată încât își va da cu palma peste frunte și va decreta întocmai ca țăranul lui Marin Preda, în sinea lui sau cu voce tare (în funcție de cât de beat e), că, deși le privește chiar în acele clipe de la o distanță infimă, ”asemenea labii nu există!” Ahahahahaaaaa:)))) 1 3
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 3, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 3, 2015 Daca porti pantaloni, ai piszda neagra si daca porti fusta o ai alba ? Cred ca a facut o gluma inspirata de asta daca este mai inchisa la culoare din cauza multitudinii de puli luate!
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Ianuarie 3, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Ianuarie 3, 2015 adevarul e ca Amada nu trebuia sa aminteasca de respectiva pigmentatie, acuma are lumea ce comenta si se duce dracu' intentia ei educationala
amada® Reputație: 1902 Postat Ianuarie 3, 2015 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 3, 2015 Credca am IQ de cocos pentru ca nu inteleg.Daca porti pantaloni, ai piszda neagra si daca porti fusta o ai alba ? Ia sa caut eu pe google ce influenteaza culoarea piszdii ))Revin ) Fute-s-ar dracii ))) Cocosel mic, la pizda cu buzele exterioare mai mari... cele interioare sunt protejate de frecarea de chilot, pantaloni, etc...Mai in gluma, dar raspunsul meu a fost serios. Initial s-au inchis la culoare doar pe margini, cu timpul aproape complet.Asa cum chilotul stramt la voi nu face bine, la fel nici pasa cu buze mari nu este comoda in pantaloni stramti... adevarul e ca Amada nu trebuia sa aminteasca de respectiva pigmentatie, acuma are lumea ce comenta si se duce dracu' intentia ei educationala Pana la lectia de limbi mai invata si ei cate ceva despre pizda... 1
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 3, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 3, 2015 Cocosel mic, la pizda cu buzele exterioare mai mari... cele interioare sunt protejate de frecarea de chilot, pantaloni, etc...Mai in gluma, dar raspunsul meu a fost serios. Initial s-au inchis la culoare doar pe margini, cu timpul aproape complet. Gresita teoria ta. Sa demonstrez si de ce. Toata viata mea am purtat fusta cu exceptia a vreo doi ani in adolescenta cand purtam blugi stramti, si totusi sunt detinatoarea unor labii mici cu pigmentatia asemanatoare cu a ta. Si multe fete poarta pantaloni stramti si totusi raman cu labiile deschise la culoare, e imposibil sa aiba legaturaSchimbarea in timp a culorii i se datoareaza maturizarii sexuale, plus dilatarea vaselor de sange in urma activitatii sexuale (si aici ma gandesc la excitatie , nu la km de puli cum ar crede unii)In plus culoarea mai inchisa a labiilor tine si de tenul pielii in general, o bruneta o sa aiba mai inchise la culoare decat o blonda, desi si aici mai sunt exceptii. 1
amada® Reputație: 1902 Postat Ianuarie 3, 2015 Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Telefon: amada.bdsm Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 3, 2015 Gresita teoria ta. Sa demonstrez si de ce. Toata viata mea am purtat fusta cu exceptia a vreo doi ani in adolescenta cand purtam blugi stramti, si totusi sunt detinatoarea unor labii mici cu pigmentatia asemanatoare cu a ta. Si multe fete poarta pantaloni stramti si totusi raman cu labiile deschise la culoare, e imposibil sa aiba legaturaSchimbarea in timp a culorii i se datoareaza maturizarii sexuale, plus dilatarea vaselor de sange in urma activitatii sexuale (si aici ma gandesc la excitatie , nu la km de puli cum ar crede unii)In plus culoarea mai inchisa a labiilor tine si de tenul pielii in general, o bruneta o sa aiba mai inchise la culoare decat o blonda, desi si aici mai sunt exceptii. Sunt alba ca laptele, pigmentatia e numai acolo... Legat de piele:Culorile diferă chiar şi la aceeaşi femeie! În primul rând, culoarea zonei intime este de cele mai multe ori diferită faţă de culoarea pielii de pe corp. Mai mult, o mulţime de femei cu pielea de culoare deschisă au labile colorate maroniu sau roz închis, la fel cum multe femei cu pielea de culoare închisă pot avea labiile sau vulva roz pal sau maro deschis.http://www.unica.ro/articol/detalii-vagin-13377 Mai bine spunem ca e genetic si gata, decat sa exploram teoria "inteligentului" de care am mentionat sau altuia care mi-a spus ca e de la prea multa masturbare...
caÅ£elul lui melinte Reputație: 250 Postat Ianuarie 3, 2015 Oras:Liber Oras:Liber Postat Ianuarie 3, 2015 @Amada&Cassymai bine dezvoltati teoria culorii puţelor, cred ca ati vazut mai multe 1
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 3, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 3, 2015 :laugh2
baietzel Reputație: 7 Postat Iulie 25, 2017 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 25, 2017 Nu se cearta nimeni, le mai trag cate o palma unora cu bunul simt mai putin dezvoltat, deci contribui la evolutia speciei... In ce priveste pasarica, un "inteligent" a reusit sa ma intrebe daca este mai inchisa la culoare din cauza multitudinii de puli luate! Avand buzele interioare mari, eu purtand numai pantaloni... e normal sa se inchida buzele Taci tu minuneNu mai spune ca deja stau in 3 picioareSint topit dupa fete cu buzitele mai mari...ahhhhAcum ti-as lingeo de praf ti-as face-o
danut111 Reputație: 323 Postat Iulie 25, 2017 Oras:Alexandria Oras:Alexandria Postat Iulie 25, 2017 Ce nr de telefon mai ai?
Postări Recomandate