florineag Reputație: 337 Postat Decembrie 18, 2014 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Decembrie 18, 2014 Acum si povestirea promisa,pana nu plec din tara de sarbatori…lucrurile au stat asa:am sunat,m-am programat,am sosit,m-am bagat la dus,si…atunci a inceputi distractia;politistii au batut tare in usa,strigand cu voce tare colindele ”POLITIA,DESCHIDE!!”Am apucat sa ies din baie si m-am imbracat in maxim 2 secunde partial,moment dupa care au intrat in casa 3 politisti…intr-o camera cu mine l-a adus si pe celalalt confutador,ce se bagase in bucatarie impreuna cu colega fetei cu care urma sa intru eu la "masaj".Timp de o ora un politist a stat cu noi in camera,timp in care ceilalti 2 au cautat si gasit bani,prezervative folosite si ne,jucarii sexuale…pe urma s-a facut un proces verbal in care noi doi,impreuna cu buletinele in fata am semnat,ca si martori.A doua zi am fost chemati individual la DG unde am dat o declaratie pe proprie raspundere in care am scris ce am spus mai sus…declaratia fiind intitulata ca si “martor in acuzatia celor 2 fete de prostitutie”.Agentul cu care eu am dat declaratia mi-a spus atat in seara respectiva cat si a doua zi ca suntem doar martori si sunt sanse foarte mici sa mai fim vreodata contactati…in caz ca acest lucru se va intampla,vom fi contactati telefonic iar actele vor sosi la o alta adresa de corespondenta diferita de ceea din buletin…eu am ales un Oficiu Postal din Ploiesti…motivul nu trebuie sa-l spun,nu?Acum,notele:Politistii mi s-au parut umani,nu au facut abuz in vreun fel,s-au comportat normal cu noi,au vorbit chiar la pers. a II-a - nota 10Timp petrecut door-to-door…vreo 2 oreHalatul – 0 lei…pana acum…sper sa nu fie vreo schimbareDe revenit (repetat)? – cu siguranta NUSi nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu.…restul e can can!! 2
asterica Reputație: 7304 Postat Decembrie 18, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 18, 2014 Acum si povestirea promisa,pana nu plec din tara de sarbatori…lucrurile au stat asa:am sunat,m-am programat,am sosit,m-am bagat la dus,si…atunci a inceputi distractia;politistii au batut tare in usa,strigand cu voce tare colindele ”POLITIA,DESCHIDE!!”Am apucat sa ies din baie si m-am imbracat in maxim 2 secunde partial,moment dupa care au intrat in casa 3 politisti…intr-o camera cu mine l-a adus si pe celalalt confutador,ce se bagase in bucatarie impreuna cu colega fetei cu care urma sa intru eu la "masaj".Timp de o ora un politist a stat cu noi in camera,timp in care ceilalti 2 au cautat si gasit bani,prezervative folosite si ne,jucarii sexuale…pe urma s-a facut un proces verbal in care noi doi,impreuna cu buletinele in fata am semnat,ca si martori.A doua zi am fost chemati individual la DG unde am dat o declaratie pe proprie raspundere in care am scris ce am spus mai sus…declaratia fiind intitulata ca si “martor in acuzatia celor 2 fete de prostitutie”.Agentul cu care eu am dat declaratia mi-a spus atat in seara respectiva cat si a doua zi ca suntem doar martori si sunt sanse foarte mici sa mai fim vreodata contactati…in caz ca acest lucru se va intampla,vom fi contactati telefonic iar actele vor sosi la o alta adresa de corespondenta diferita de ceea din buletin…eu am ales un Oficiu Postal din Ploiesti…motivul nu trebuie sa-l spun,nu?Acum,notele:Politistii mi s-au parut umani,nu au facut abuz in vreun fel,s-au comportat normal cu noi,au vorbit chiar la pers. a II-a - nota 10Timp petrecut door-to-door…vreo 2 oreHalatul – 0 lei…pana acum…sper sa nu fie vreo schimbareDe revenit (repetat)? – cu siguranta NUSi nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu.…restul e can can!! deh, sindromul stockholm........ nu vrea sa spuna florin ca l-au arestat, inchis, schingiuit, maltratat ( nu stiu daca si abuzat si penetrat ) si in cele din urma, dupa ce a platit rascumpararea ceruta, eliberat....... ( Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane sau fapte reale este pur întâmplătoare. colegul florin sper ca stie de gluma )
florineag Reputație: 337 Postat Decembrie 18, 2014 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Decembrie 18, 2014 ...sincer,baietii de la politie au fost ok...stiu ei mai bine despre cum sta treaba...nu trebuia sa le povestesc eu absolut tot...Colegul Florin stie de gluma...sincer sa fiu,momentan stau departe de locurile unde sunt mai mult de o persoana...nu mai imi place s-o fac cu 2 fete...m-am...plictisit,sa spunem! 2
xrxx77 Reputație: -452 Postat Decembrie 19, 2014 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 19, 2014 Stimate coleg florineag. Asa cu si colegul robrayn a spus , unii dintre noi au si ceva studii juridice si probabil practicam o meserie care are legatura cu procesul de justitie. Din fericire incercand sa demontam in instanta rechizitoriile anchetatorilor.Daca in descinderea facuta la locatia fetelor ati fost solicitati sa dati declaratii in calitate de martori, te asigur ca dupa cum procedura o prevede , aceste declaratii vor fi folosite in rechizitoriul facut de procurorul de caz impotriva proxenetilor implicati. Prestatoarele se vor alege cu siguranta doar cu o amenda , insa in cazul "somonilor" procedura este de trimitere in judecata conform art213 al1 CP.In acest caz in desfasurarea procesului vor fi solicitate de catre procuror probele administrate in dosar ( declaratii martori + prestatoare ) Vor fi citati pentru interogarea de catre judecator in cadrul procesului toti martorii prezenti in momentul descinderii.Citarea se face in scris catre adresa de domiciliu dovedita cu C.I. pentru fiecare martor.Daca politistii v-au spus ca o sa fiti citati la nu stiu ce adresa sau OP v-au mintit ca sa va determine sa semnati declaratiile. Altfel riscau sa nu aiba nici o proba la dosar.Citatia se inmaneaza personal la usa de catre un reprezentant al tribunalului de obicei.Acum , sincer, sperati ca pestii sa aiba destule relatii care sa stopeze desfasurarea anchetei din lipsa de probe, desii voi ati cam furnizat fara sa realizati cea mai importanta proba.Ceea ce vi s-a intamplat este urat si sper ca nici un membru al acestui forum sa nu mai repete experienta.Legalizarea prostitutiei ar fi o solutie dar nu o vad ca realizabila , desii popi , procurori , avocati , politisti , magistrati apeleaza la serviciile acestor fete care , de ce sa nu recunoastem ne fac viata mai frumoasa.Bafta multa si sa speram ca nu veti avea probleme 4 3
robrayn Reputație: 0 Postat Decembrie 20, 2014 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Decembrie 20, 2014 ai perfecta dreptate colegu xxfxx77 ............asta vroiam sa-i spun si eu colegului florineag.......dar nu aveam prea mult timp pentru o asemenea relatare ca a ta .....si sincer nu conteaza studiile pe care le avem la o asemenea intamplare.......imi cer scuze daca am deranjat colegu florineag.....
gabrielionescu Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 14, 2015 Acum si povestirea promisa,pana nu plec din tara de sarbatori…lucrurile au stat asa:am sunat,m-am programat,am sosit,m-am bagat la dus,si…atunci a inceputi distractia;politistii au batut tare in usa,strigand cu voce tare colindele ”POLITIA,DESCHIDE!!”Am apucat sa ies din baie si m-am imbracat in maxim 2 secunde partial,moment dupa care au intrat in casa 3 politisti…intr-o camera cu mine l-a adus si pe celalalt confutador,ce se bagase in bucatarie impreuna cu colega fetei cu care urma sa intru eu la "masaj".Timp de o ora un politist a stat cu noi in camera,timp in care ceilalti 2 au cautat si gasit bani,prezervative folosite si ne,jucarii sexuale…pe urma s-a facut un proces verbal in care noi doi,impreuna cu buletinele in fata am semnat,ca si martori.A doua zi am fost chemati individual la DG unde am dat o declaratie pe proprie raspundere in care am scris ce am spus mai sus…declaratia fiind intitulata ca si “martor in acuzatia celor 2 fete de prostitutie”.Agentul cu care eu am dat declaratia mi-a spus atat in seara respectiva cat si a doua zi ca suntem doar martori si sunt sanse foarte mici sa mai fim vreodata contactati…in caz ca acest lucru se va intampla,vom fi contactati telefonic iar actele vor sosi la o alta adresa de corespondenta diferita de ceea din buletin…eu am ales un Oficiu Postal din Ploiesti…motivul nu trebuie sa-l spun,nu?Acum,notele:Politistii mi s-au parut umani,nu au facut abuz in vreun fel,s-au comportat normal cu noi,au vorbit chiar la pers. a II-a - nota 10Timp petrecut door-to-door…vreo 2 oreHalatul – 0 lei…pana acum…sper sa nu fie vreo schimbareDe revenit (repetat)? – cu siguranta NUSi nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu.…restul e can can!! treaba sta in felul urmator . Eu am fost undeva in nord pe Cameliei la o buseala . Am intrat in apartament si nu mi-a placut fata si am plecat . La vreo 3 luni mi-a venit mandat de la procuratura si am mers sa dau declaratii iar dupa un an am ajuns in fata judecatorului sa dau iara declaratie . Faza de cacat este la tribunal ca acolo e o gramada de lume care sta , asculta si rade . Oricum o experienta foarte naspa .Sper sa nu ajungi ca in cazul meu . Bafta 1
asterica Reputație: 7304 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 14, 2015 treaba sta in felul urmator . Eu am fost undeva in nord pe Cameliei la o buseala . Am intrat in apartament si nu mi-a placut fata si am plecat . La vreo 3 luni mi-a venit mandat de la procuratura si am mers sa dau declaratii iar dupa un an am ajuns in fata judecatorului sa dau iara declaratie . Faza de cacat este la tribunal ca acolo e o gramada de lume care sta , asculta si rade . Oricum o experienta foarte naspa .Sper sa nu ajungi ca in cazul meu . Bafta depinde ce ai scris in declaratii.....daca ai dat totul "pe gusa", normal ca te-au chemat pe urma si la judecatorieerai un martor pretios
adrian24 Reputație: 346 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 14, 2015 O sa fie chemat mai mult ca sigur, trebuie sa aiba putina rabdare si inca ceva atentie la cine o sa ajunga citatia ca va trage dupa ia si intrebarile
gabrielionescu Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 16, 2015 depinde ce ai scris in declaratii.....daca ai dat totul "pe gusa", normal ca te-au chemat pe urma si la judecatorieerai un martor pretios eu am declarat exact cum a fost :am fost acolo , nu mi-a placut fata si am plecat problema e ca acolo erau cateca fete sechestrate .
asterica Reputație: 7304 Postat Februarie 16, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 16, 2015 eu am declarat exact cum a fost :am fost acolo , nu mi-a placut fata si am plecat problema e ca acolo erau cateca fete sechestrate . pai d-aia te-au chemat..... 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum