Sari la conținut

titilescu - rebutul mutant al "neamului" românesc de troglodiți

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

unde ești titilescule futuți morții mătii de la Burebista încoace? ce clonă ai acum? hm? hai, că tu și găozarii tăi sunteți raportați la CIA/NSA/MOSSAD, și n-aveți nimic, nici măcar femeile voastre nu le aveți, nici mamele, nici tații, nu aveți nimic, nici pe Dumnezeu, sunteți gunoaie cosmice, sau abisale, in Abis, cosmosul e un privilegiu....pentru voi (nici măcar pe ăla nu-li veți avea în final)

Eu sunt titilescu. Si toți ceilalți useri, tot eu sunt. Ai avut dreptate. Aici există doar pisicuts,tu și cu mine. Am mii de conturi. Așa că ia haaaaai, dă-ți în pula mea pantalonii jos! =))

• Like 4
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

E clar, iar il baga in coma indusa pe inginer doctorii vreo saptamana...

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

și alți rloglodiși (aurolaci) - oltenași ;) de pe forum (Dawalker, Oly, Nașu, Rândunica etc.) .....

Maestre vezi ca aici e nod de olteni , se innoada pe tine ca parazitii din matele porcului , astia care i-ai enumerat tu sunt ok, dar vezi viermi de canal care put: Marian,Barbugiu,Comedia(foza septica ) Xoxo cu neamuri in judetul Gorj etc. Voi in Timisoara macar nu ii aveti(doar virtual ) ,dar la noi in cativa ani ne depasesc numerit  :no2 , pe aici numai oltencele sunt gravide si zi de zi se descarca legendarele autobuzuri din anii 70 cu cetateni onorabili de pe Valea Oltului,Gorj ,Olt etc.

Vizitator
Postat

Alt inginer  :laugh2

V-am zis mah ca a inviat fredutzu ?

Uitati-va la el  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator
Postat

E ingineru' sau Fredo? Scrie precum ingineru dar e concitadin cu "nimfomanu" forumului.

E' fredo , luar-ar foc  :laugh2

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

pe aici numai oltencele sunt gravide ...

Sa inteleg ca ardelenii sunt impotenti? Am auzit ca telina ar ajuta...

Iar daca vezi o gravida cateva luni de zile, sigur va ramane in aceeasi stare, n-are cum sa fie o zi gravida, urmatoarele 3 nu, apoi iarasi gravida, ca doar nu e un accesoriu vestimentar...

• Oras:-----------
Postat

titilescule, și restu, după 2016 veți fi toți evrei! (nu mai aveți scăpare!) (din cauza catedralei, cea mai mare din lume)

(rușinea voastră, a noastră, a tututor, va fi spălată printr-o nerușinare maximă  :laugh2 )

• Like 1
  • Minus 1
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
Postat

titilescule, și restu, după 2016 veți fi toți evrei! (nu mai aveți scăpare!) (din cauza catedralei, cea mai mare din lume)

(rușinea voastră, a noastră, a tututor, va fi spălată printr-o nerușinare maximă  :laugh2 )

Mulțumesc mult Olga.

Ești asa de...draguță. :bow2

Ca sa fiu sincer...nu știam ca te rușinezi asa de ușor. :blushing2

Postat

Eu nu vreau să devin evreu. Pot să devin suedez? Sau măcar paznic la spitalul unde ești tu internat.

Postat

geneza din carpați (cum a venit pe lume....titilescu)

Draga Olga,

Va trebui sa te dezamăgesc dar....am venit pe lume ca oricare alta ființă: am fost expulzat.

Postat

cine e?....acest individ (troglodit) care vrea să-l fută pe mare patriot al neamului românesc, descris cu atâta dragoste în romanul Ion al lui Liviu rebreanu?

și alți rloglodiși (aurolaci) - oltenași ;) de pe forum (Dawalker, Oly, Nașu, Rândunica etc.) .....

spuma demonizaților din România, este?  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

aici (mai jos) nu sunt litere lipsă (unii suferă de dislexie, nu pot înțelege un cuvânt dacă lipsește o literă :laugh2 , nu-i de râs, cică așa a fost sau mai e Tom Cruise, genialitatea are fețele ei ascunse  :laugh2 )

www.belește-ochii.blogspot.com (MOSSAD)

în mod paradoxal, cu cât vei munci mai mult, cu atât te apropii de .... titilești  :laugh2 (realizarea de sine, trufia)

titilescu

http://2.bp.blogspot.com/-y17or4E2w20/Uy99E1-wvsI/AAAAAAAAARc/jKZReKokK7s/s1600/Mamona.jpg

• Minus 3

Postat

Din isprăvile lui Titilescu și de ce n-are el azi bani de curve

Titilescu era președinte de CAP, el fura noaptea, ce munceau titileștenii ziua

....astăzi, titleștenii arată așa, dar noroc că au! o nepoată! care strânge bănuți în pușculiță pentru ei.... :laugh2

titileștenii cu nepoata  :laugh2

http://4.bp.blogspot.com/-2cJbS4jbWWQ/VI8pCKkrVgI/AAAAAAAAJ-U/SuTQAPImcgk/s1600/titilestenii.jpg

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...