Sari la conținut

Ce poate sa pateasca un client in cel mai rau caz?

Postări Recomandate

• Oras:----
  • Oras:----

Dunny, Tatiana nu comenta cazul din M.B. si chiar daca ar fi făcut asta discutia se poarta la modul genera. Nu avea de unde sa știe ea planul salonului. Daca stau sa ma gândesc, nici eu nu stiu in amănunt toate încăperile cu toate ca am fost de multe ori acolo.

Cum telefoanele lor sunt ascultate stiu exact ce discutam cu ele. Poti sa declari ce vrei mai ales daca nu te-au prins in flagrant. In cazul celor de la vila discuția telefonica era despre masaj, daca întrebai despre altceva imediat erai pus la punct. Sunt curios cu ce le-au agățat. De fapt sunt o groaza de papagali care se pierd in fata polițistului si declara tot. Oricum el nu risca nimic. O înfunda pe matroana.

A, cine e Man? Mih stiu dar de Man nu am auzit.

Iar serviciile, odată cu plecarea veteranelor nu cred ca mai erau la înălțime.

Link spre comentariu
  • Oras:Campina
  • Oras:Campina

Poi la cele de la vila nu au gasit nimic la parter au gasit sus la patroana prezervative banii multi si un caiet unde scria toti bani de la fiecare fata...la vila era doar Alina si sefa si doi clienti..iar pe Nikoleta si Mihaela lea luat din alta locatie ptr k ele erau urmarite de pana sa plece de la vila! Mihaela a fost arestata pentru ca era apartamentul pe numele ei si a incadrati la prixenetism la fel si pe sefa de la vila! Nikoleta cu Alina sunt martore nu inculpate k dupa noul cod prostitutia nu mai este penala doar proxenetismul!! Nu este adevarat de spune Tatiana ca au fost turnate fetele!Gaborii sparge toate cuiburile astea organizate si stiu tot...tot ce se vb la tel in casa si pe forum asa ca...

Link spre comentariu
  • Telefon: tatiana197495
  • Oras:Braila
  • Telefon: tatiana197495
  • Oras:Braila

Razvan are dreptate, nu vb de cuibul de acolo. Vorbeam la modul general. Eu nu am de jnde sa stiu ce e acolo. Intr-un cuib , e de nteles sa fie garda cu ochii pe ele. Ceva similar a fost la noi, un salon de masaj , care la fel l-au desfiintat.

Link spre comentariu
  • Oras:Romania

Iată cine sunt persoanele ridicate de polițiști în urma perchezițiilor de la bordelul din Mihai Bravu

post-88772-0-47526700-1418766430_thumb.png

În urma perchezițiilor la membrii unei grupări bănuite de infracțiuni de proxenetism poliţiştii au descoperit un bordel ilegal care funcţiona într-un bloc din cartierul ploieştean Mihai Bravu.
Liderul reţelei este Cristina Alecu în vârstă de 44 de ani, proprietarul apartamentului unde aveau loc orgiile. Cristina Alecu era ajutată de altă femeie pe nume Mihaela Tudorache. Aceastea îşi racolau clienţii prin intermediul anunţurilor de mică publicitate.

Citește și: Bordelul descoperit de polițiștii prahoveni funcționa într-un cartier din Ploiești

Citește și: Rețineri în urma perchezițiilor la membrii unei grupări bănuite de infracțiuni de proxenetism

Cele două au fost reținute pentru perioada de 24 de ore, ulterior fiind prezentate la Judecătoria Ploiești cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au hotărât ca femeile să fie cercetare sub control judiciar.

Iată ce sentință au dat judecătorii:

Solutia pe scurt: În temeiul disp. art. 227 al. 1 din C.pr.p., respinge propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti de arestare preventivă a inculpatelor Alecu Cristina si Tudorache Aurelia Mihaela, ca neîntemeiată. 1. În baza disp. art. 227 al. 2 din C.pr.p. rap. la art. 202 al. 4 lit. b din C.pr.p. comb. cu art. 215 al. 1 din C.pr.p. dispune luarea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de inculpata. Alecu Cristina, pe o perioada de 60 de zile, incepand cu data de 11.12.2014 pana la 08.02.2015 inclusiv . În baza disp. art. 215 al. 1 din C.pr.p., pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpata trebuie să respecte următoarele obligaţii: - să se prezinte la organul de urmărire penală, ori de câte ori este chemat; - să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; - să se prezinte la Poliţia Oras Ploiesti, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; În baza disp. art. 215 al. 2 din C.pr.p., inculpatul va respecta următoarele obligaţii: - să nu depăşească limitele orasului Ploiesti, decât cu incuviinţarea judecătorului de drepturi şi libertăţi, judecătorului de cameră preliminară sau instanţei de judecată; - sa nu se apropie de ceilalti inculpati din cauza si sa nu comunice cu aceastia, direct sau indirect, pe nici o cale - să comunice periodic informaţii relevante despre mijloacele sale de existenţă. - Sa nu detina, sa nu foloseasca si sa nu poarte arme. În temeiul disp. art. 215 al. 3 din C.pr.p. atrage atenţia inculpatei că, în caz de încălcare cu rea credinţă a obligaţiilor care ii revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsurii arestării preventive. În baza disp. art. 215 al. 4 din C.pr.p. supravegherea respectării de către inculpata a obligaţiilor care ii revin, pe durata controlului judiciar se realizează de către Poliţia Oras Ploiesti. 2. În baza disp. art. 227 al. 2 din C.pr.p. rap. la art. 202 al. 4 lit. b din C.pr.p. comb. cu art. 215 al. 1 din C.pr.p. dispune luarea măsurii preventive a controlului judiciar faţă de inculpata Tudorache Aurelia Mihaela, pe o perioada de 60 de zile , incepand cu data de 11.12.2014 pana la 08.02.2015 inclusiv . În baza disp. art. 215 al. 1 din C.pr.p., pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpata trebuie să respecte următoarele obligaţii: - să se prezinte la organul de urmărire penală, ori de câte ori este chemat; - să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; - să se prezinte la Poliţia Oras Ploiesti, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; În baza disp. art. 215 al. 2 din C.pr.p., inculpatul va respecta următoarele obligaţii: - să nu depăşească limitele orasului Ploiesti, decât cu incuviinţarea judecătorului de drepturi şi libertăţi, judecătorului de cameră preliminară sau instanţei de judecată; - sa nu se apropie de ceilalti inculpati din cauza si sa nu comunice cu aceastia, direct sau indirect, pe nici o cale - să comunice periodic informaţii relevante despre mijloacele sale de existenţă. - Sa nu detina, sa nu foloseasca si sa nu poarte arme. În temeiul disp. art. 215 al. 3 din C.pr.p. atrage atenţia inculpatei că, în caz de încălcare cu rea credinţă a obligaţiilor care ii revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsurii arestării preventive. În baza disp. art. 215 al. 4 din C.pr.p. supravegherea respectării de către inculpata a obligaţiilor care ii revin, pe durata controlului judiciar se realizează de către Poliţia Oras Ploiesti. O copie a incheierii de comunică persoanelor şi instituţiilor prev. de art. 215 al. 5 din C.pr.p. În baza art.275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. In baza art 272 alin 1 C pr pen, onorariul aparatorilor din oficiu in cuantum de 200 lei se va avansa din fondurile Ministerului Justitiei in contul Baroului Prahova. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare.  

http://stopinfractori.ro/index.php/recomandarile-stopinfractori-ro/1868-iata-cine-sunt-persoanele-ridicate-de-politisti-in-urma-perchezitiilor-de-la-bordelul-din-mihai-bravu

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Salutare , a reusit cineva sa dea de Nicoleta sau de Mihaela ? eu tot sun si la nr care la pus colegul mai sus si la vechiul nr si nimik :( , daca a luat cineva legatura cu una din ele dati-mi si mie va rog numarul . Merci :)

Link spre comentariu

despre macrou-boy.... :)

http://incomod.ph/exclusiv/2334-lover-boy-ul-cel-mai-la-moda-tip-de-infractor-din-ploiesti

http://incomod.ph/exclusiv/2378-vezi-cine-este-colison-ploiesteanul-lover-boy-arestat-pentru-trafic-de-**spam editat**-galerie-foto

și, mare atentie la puștoaice, daca are sub 18 ani este destul de nașpa !

este prost ca nu poți sa le ceri buletinul.....trebuie sa mergi pe ce declară ele.,,,

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...