Sari la conținut

Să minți ori să nu minți (topic pentru mincinoși)

Postări Recomandate

• Oras:-----------
Postat

Este inutilă discreția! (după umila mea părere)

Tot ce faci, ți se vede pe moacă, îți e pus din naștere în cele mai multe cazuri, ba încă ai și nume predestinat  :laugh2 , ba încă poți locui într-un loc însemnat ș.a.m.d. de exemplu bucureștenii în mod cert sunt cei mai bucuroși oameni de pe pământ!  :laugh2 (altfel....nu țineau morțiș să-și zică....bucurești-eni, sau titilești-eni :laugh2 ). Dracu știe acuma de ce vor MAI MULT! Vor să li se zică...evrei! (Ierusalim :laugh2 )

• Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418°
  • Oras:Latitude:37.245265° Longitude:-115.803418°
Postat

Tot ce faci, ți se vede pe moacă, îți e pus din naștere în cele mai multe cazuri, ba încă ai și nume predestinat  :laugh2 , ba încă poți locui într-un loc însemnat ș.a.m.d. de exemplu bucureștenii în mod cert sunt cei mai bucuroși oameni de pe pământ!  :laugh2 (altfel....nu țineau morțiș să-și zică....bucurești-eni, sau titilești-eni :laugh2 ). Dracu știe acuma de ce vor MAI MULT! Vor să li se zică...evrei! (Ierusalim :laugh2 )

evreii ....

Vizitator all_star
Reputație: 0
Postat

Inginere da te-ai transformat cumva in evreu si nu stiam eu???))))

Vizitator all_star
Postat

Toti oamenii mint, intr-o mai mica sau mai mare masura!!!

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Tot ce faci, ți se vede pe moacă, îți e pus din naștere în cele mai multe cazuri, ba încă ai și nume predestinat ...

Ai dreptate Fracturel. ;)

• Like 2
  • Minus 1
Postat

.....deasta nu trebuie să minți! că se vede! până în Washington, până în Ierusalim, etc. (se vede, se știe, bla bla bla) ;) .....

așa strigă de tare în unii dorința....HAI DĂ-MI-O (peste bot) că efectiv trebuie! (nimeni nu i-a întrebat de sănătate, ei cer peste bot!)

www.beleste-ochii.blogspot.com

...ca la Termopile  :laugh2

SEREACII....

http://2.bp.blogspot.com/-RNe7PxyjM_A/VHjiZgtRgmI/AAAAAAAACC4/t5fKs1m6NxI/s1600/10511327_1460202000871446_2659469998497593665_n.jpg

• Minus 1
Postat

când va veni momentul sincerității

pentru cei ce vor scăpa nepictați pe pereți de lăcuste, el va veni în 2029 (după pârlirea New-York-ului)

atunci, fiecare curvă împuțită / curvar degenerat va trebui să recunoască CE E...și să accepte un glonț de 12 mm în frunte (inclusiv ăia căsătoriți, că ăia sunt ăi mai mari curvari) (in frunte unde va avea POS-ul pus fiecare aproape, atunci se vor trăda unii pe alții, fiu pe tată, fiică pe mamă, etc.), mă tem ca unii vor încasa gloanțe de 30 mm calibru între timp (în alea 5 luni), fix înainte de....

grijă mare....ce scoți pe gură, sau ce bagi în buzunar, astea scot o mie de gloanțe pe gură și trec prin ziduri, nu-ți va folosi la nimic să stai pe burtică  :laugh2

americanii le au, le vor aduce AICI (rușii nu au așa ceva  :laugh2  și chiar dacă le vei suge pula contra cost la ruși, cu ce au ei, nu te pot apăra)

https://www.youtube.com/watch?v=iDYDxNWrLhw

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

când va veni momentul sincerității

pentru cei ce vor scăpa nepictați pe pereți de lăcuste, el va veni în 2029 (după pârlirea New-York-ului)

atunci, fiecare curvă împuțită / curvar degenerat va trebui să recunoască CE E...și să accepte un glonț de 12 mm în frunte (inclusiv ăia căsătoriți, că ăia sunt ăi mai mari curvari) (in frunte unde va avea POS-ul pus fiecare aproape, atunci se vor trăda unii pe alții, fiu pe tată, fiică pe mamă, etc.), mă tem ca unii vor încasa gloanțe de 30 mm calibru între timp (în alea 5 luni), fix înainte de....

grijă mare....ce scoți pe gură, sau ce bagi în buzunar, astea scot o mie de gloanțe pe gură și trec prin ziduri, nu-ți va folosi la nimic să stai pe burtică :laugh2

americanii le au, le vor aduce AICI (rușii nu au așa ceva :laugh2 și chiar dacă le vei suge pula contra cost la ruși, cu ce au ei, nu te pot apăra)

Ca sa scapi de suferinta iti recomand sfoara si săpun. Iti va face bine. A draq onanist.
  • Like 1
  • Minus 1

Vizitator sarlatanu
Postat

Tot mai mulți cetățeni vor sa se mute la Slobozia sa le spună ceilalți slobozeni.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...