valentinoily Reputație: 84 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Septembrie 27, 2015 Asa, fii baiat destept si cumintel Din ce vad eu, am impresia ca tu esti sado masochist...Inteleg ca ti place si s o iei la muie hard si ca mai ceri...Dar crede ma...am obosit...Mai cauta totusi,sunt convins ca sunt colegi care sunt doritori sa ti o traga hard cu placere...
giani1480 Reputație: 592 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Postat Septembrie 27, 2015 Bai bagator de seama care n ai bani sa mananci o zeama! Singura tiganca centurista pe care m am dedat sa o fut vreodata a fost ma ta! De atunci, jur cu mana pe inima ca am futut numai femei normale! Saracie!Hai ca ai fost amuzant mai amaratule!
giani1480 Reputație: 592 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Postat Septembrie 27, 2015 gianică tu faci tumbe pe aici ca să pari sculă importantă,nu?Pe mine nu ai cum și cu ce sa ma impresionezi așa că pe viitor nu ma mai baga in seamă.Hai sa ne vedem fiecare de treaba lui.Nici un moment nu am avut de gand sa te bag in seama. Nu stiu de ce te crezi asa important.
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Septembrie 27, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Septembrie 27, 2015 Din ce vad eu, am impresia ca tu esti sado masochist...Inteleg ca ti place si s o iei la muie hard si ca mai ceri...Dar crede ma...am obosit...Mai cauta totusi,sunt convins ca sunt colegi care sunt doritori sa ti o traga hard cu placere...Am avut parte de jegosi ca tine toata viata mea ) sunt imun la zdrente si papagali care stiu doar sa injure, ameninte, bla bla
john holmes Reputație: 11 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Septembrie 27, 2015 de ce va naclaiti, mai oameni buni ?
valentinoily Reputație: 84 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Septembrie 27, 2015 Am avut parte de jegosi ca tine toata viata mea ) sunt imun la zdrente si papagali care stiu doar sa injure, ameninte, bla blaBai lepra si scursura societatii! Din ce mi aduc aminte, tu te ai bagat in seama cu mine , iar apoi ai inceput sa vorbesti urat! asa ca du te n pizda matii si vezi ti de treaba ta daca esti satul sa ti o iei la muie!
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat Septembrie 28, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat Septembrie 28, 2015 Nu am obiceiurile tale, imi pare rau!
obistein Reputație: 26 Postat Septembrie 28, 2015 Postat Septembrie 28, 2015 de ce va naclaiti, mai oameni buni ?eh, si tu acum, parca nu stiai tendinta din ultimele luni...trist dar adevarat.
victor24ct Reputație: -359 Postat Septembrie 28, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 28, 2015 de ce va naclaiti, mai oameni buni ? pt ca unul este [...]oily
jan de la boema Reputație: -403 Postat Septembrie 28, 2015 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Postat Septembrie 28, 2015 E valabil si pt tine. Nici un moment nu am avut de gand sa te bag in seama. Nu stiu de ce te crezi asa important.Tu te-ai legat de viata mea si vad ca ai obiceiul sa te dai bobarnace pe aici,asa ca fii mai retinut .Incearca cu altii.Important?Eu mi-am vazut de treaba pana a aparut un peste sa zica ca eu sunt peste,in rest putin imi pasa daca e cineva care nu are loc de mine.
corinnandru Reputație: 456 Postat Septembrie 29, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 29, 2015 Dragilor, eu impreuna cu Anna Annaa am revenit la show-ul lesbi. Va asteptam!
obistein Reputație: 26 Postat Septembrie 29, 2015 Postat Septembrie 29, 2015 Dragilor, eu impreuna cu Anna Annaa am revenit la show-ul lesbi. Va asteptam! dragalaselor, sinteti de nepretuit , va multumeste tati pentru dezmatul de ieri. 3
yaman Reputație: 112 Postat Septembrie 29, 2015 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Septembrie 29, 2015 Dragilor, eu impreuna cu Anna Annaa am revenit la show-ul lesbi. Va asteptam! Bună fetelor, sunt interesat de acest show lesbi... Vreau să știu prețul pentru o oră și cu cât timp inaine să-mi fac programare. Tnks!
corinnandru Reputație: 456 Postat Septembrie 29, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 29, 2015 Buna dragule, poti sa iti faci o programare cu o jum de ora mai devreme. Te asteptam!
cocon3ro Reputație: 48 Postat Septembrie 29, 2015 Oras:True Life Oras:True Life Postat Septembrie 29, 2015 De maine abia astept sa te incerc, sper sa fi si disponibila.
giani1480 Reputație: 592 Postat Septembrie 29, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Postat Septembrie 29, 2015 Tu te-ai legat de viata mea si vad ca ai obiceiul sa te dai bobarnace pe aici,asa ca fii mai retinut .Incearca cu altii.Important?Eu mi-am vazut de treaba pana a aparut un peste sa zica ca eu sunt peste,in rest putin imi pasa daca e cineva care nu are loc de mine.Hai siktir!
jan de la boema Reputație: -403 Postat Septembrie 29, 2015 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Postat Septembrie 29, 2015 Hai siktir! :clapp
d d p o f Reputație: -201 Postat Septembrie 30, 2015 Postat Septembrie 30, 2015 :clappVrei un cap in gura?
jan de la boema Reputație: -403 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Postat Septembrie 30, 2015 Vrei un cap in gura?Vezi ca ai uitat pe ce cont esti logat.Trebuia sa postezi de pe giani.Uite asa aflam si noi cine este ddpof
cocon3ro Reputație: 48 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:True Life Oras:True Life Postat Septembrie 30, 2015 Pana la ce ora se poate ajunge azi la tine?
corinnandru Reputație: 456 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Septembrie 30, 2015 Pana la ora 23.00
giani1480 Reputație: 592 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Postat Septembrie 30, 2015 Vezi ca ai uitat pe ce cont esti logat.Trebuia sa postezi de pe giani.Uite asa aflam si noi cine este ddpof Am un singur cont, dar probabil voi renunta la el in curand pt ca site-ul asta e plin de cretini ca tine si nu are rost sa pierd timpul citind tampenii in loc de recenzii. Oricum a fost greseala cand am facut topicul cu 'postati aiurea pt colorare rapida' datorita caruia dastia ca tine sunt colorati prematur si fara recenzii. A fost o ironie la adresa pisicului dar am umplut siteul de boi colorati. Asa ca hai siktir ca an pierdut destul timp cu tine. 2
jan de la boema Reputație: -403 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Postat Septembrie 30, 2015 E valabil si pt tine. gianică tu faci tumbe pe aici ca să pari sculă importantă,nu?Pe mine nu ai cum și cu ce sa ma impresionezi așa că pe viitor nu ma mai baga in seamă.Hai sa ne vedem fiecare de treaba lui. Nici un moment nu am avut de gand sa te bag in seama. Nu stiu de ce te crezi asa important. Tu te-ai legat de viata mea si vad ca ai obiceiul sa te dai bobarnace pe aici,asa ca fii mai retinut .Incearca cu altii.Important?Eu mi-am vazut de treaba pana a aparut un peste sa zica ca eu sunt peste,in rest putin imi pasa daca e cineva care nu are loc de mine. Hai siktir! :clapp Vrei un cap in gura? Vezi ca ai uitat pe ce cont esti logat.Trebuia sa postezi de pe giani.Uite asa aflam si noi cine este ddpof Am un singur cont, dar probabil voi renunta la el in curand pt ca site-ul asta e plin de cretini ca tine si nu are rost sa pierd timpul citind tampenii in loc de recenzii. Oricum a fost greseala cand am facut topicul cu 'postati aiurea pt colorare rapida' datorita caruia dastia ca tine sunt colorati prematur si fara recenzii. A fost o ironie la adresa pisicului dar am umplut siteul de boi colorati. Asa ca hai siktir ca an pierdut destul timp cu tine.Eu l-am citat pe ddpof si ai sarit tu repede.Ai citit pe contul ala si ai intrat pe asta.Unde e ddpof care dealtfel e foarte saritor cand e vb de contre?Vad ca tace.Nu a intrat pana acum pentru ca TU nu poti posta de pe doua conturi in acelasi timp.E clar ca ambele conturi iti apartin.Cand vorbesti de boi colorati,nu uita ca tu esti cel dintai bou colorat.Nu a fost nici o ironie,ai deschis topicul ca sa te colorezi TU.Eu am zis sa ne vedem fiecare de oile noastre dar tu continui sa ma ataci,adica faci acelasi lucru pe care il faci si de pe contul ddpof cu alti useri,cauti intotdeauna scandal.Multe succesuri iti doresc si incearca sa vorbesti mai frumos.Nu trebuie sa va agitati asa tare daca nu sunteti de acord cu recenzia mea.Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia!
giani1480 Reputație: 592 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Postat Octombrie 3, 2015 Eu l-am citat pe ddpof si ai sarit tu repede.Ai citit pe contul ala si ai intrat pe asta.Unde e ddpof care dealtfel e foarte saritor cand e vb de contre?Vad ca tace.Nu a intrat pana acum pentru ca TU nu poti posta de pe doua conturi in acelasi timp.E clar ca ambele conturi iti apartin.Cand vorbesti de boi colorati,nu uita ca tu esti cel dintai bou colorat.Nu a fost nici o ironie,ai deschis topicul ca sa te colorezi TU.Eu am zis sa ne vedem fiecare de oile noastre dar tu continui sa ma ataci,adica faci acelasi lucru pe care il faci si de pe contul ddpof cu alti useri,cauti intotdeauna scandal.Multe succesuri iti doresc si incearca sa vorbesti mai frumos.Nu trebuie sa va agitati asa tare daca nu sunteti de acord cu recenzia mea.Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia!Mare cretin! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum