Sari la conținut

Corina (coriandru) 0732919469

Postări Recomandate

• Oras:Undeva
Postat

Asa, fii baiat destept si cumintel ;)

Din ce vad eu, am impresia ca tu esti sado masochist...Inteleg ca ti place si s o iei la muie hard si ca mai ceri...Dar crede ma...am obosit...Mai cauta totusi,sunt convins ca sunt colegi care sunt doritori sa ti o traga hard cu placere...

• Oras:Naboo
Postat

Bai bagator de seama care n ai bani sa mananci o zeama! Singura tiganca centurista pe care m am dedat sa o fut vreodata a fost ma ta! De atunci, jur cu mana pe inima ca am futut numai femei normale! Saracie!

Hai ca ai fost amuzant mai amaratule!

Postat

gianică tu faci tumbe pe aici ca să pari sculă importantă,nu?Pe mine nu ai cum și cu ce sa ma impresionezi așa că pe viitor nu ma mai baga in seamă.Hai sa ne vedem fiecare de treaba lui.

Nici un moment nu am avut de gand sa te bag in seama. Nu stiu de ce te crezi asa important.

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Din ce vad eu, am impresia ca tu esti sado masochist...Inteleg ca ti place si s o iei la muie hard si ca mai ceri...Dar crede ma...am obosit...Mai cauta totusi,sunt convins ca sunt colegi care sunt doritori sa ti o traga hard cu placere...

Am avut parte de jegosi ca tine toata viata mea :)) sunt imun la zdrente si papagali care stiu doar sa injure, ameninte, bla bla

Postat

Am avut parte de jegosi ca tine toata viata mea :)) sunt imun la zdrente si papagali care stiu doar sa injure, ameninte, bla bla

Bai lepra si scursura societatii! Din ce mi aduc aminte, tu te ai bagat in seama cu mine , iar apoi ai inceput sa vorbesti urat! asa ca du te n pizda matii si vezi ti de treaba ta daca esti satul sa ti o iei la muie!

• Membru Premium
Postat

Nu am obiceiurile tale, imi pare rau!

• Oras:Tomis Nord
Postat

E valabil si pt tine.

Nici un moment nu am avut de gand sa te bag in seama. Nu stiu de ce te crezi asa important.

Tu te-ai legat de viata mea si vad ca ai obiceiul sa te dai bobarnace pe aici,asa ca fii mai retinut .Incearca cu altii.Important?Eu mi-am vazut de treaba pana a aparut un peste sa zica ca eu sunt peste,in rest putin imi pasa daca e cineva care nu are  loc de mine.

Postat

Dragilor, eu impreuna cu Anna Annaa am revenit la show-ul lesbi. Va asteptam! :*

dragalaselor, sinteti de nepretuit , va multumeste tati pentru dezmatul de ieri.

post-182381-0-93635400-1443523207_thumb.jpg

post-182381-0-08299900-1443523219_thumb.jpg

post-182381-0-01006400-1443523318_thumb.jpg

• Like 3
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Dragilor, eu impreuna cu Anna Annaa am revenit la show-ul lesbi. Va asteptam! :*

Bună fetelor, sunt interesat de acest show lesbi... Vreau să știu prețul pentru o oră și cu cât timp inaine să-mi fac programare.

Tnks!

Postat

Tu te-ai legat de viata mea si vad ca ai obiceiul sa te dai bobarnace pe aici,asa ca fii mai retinut .Incearca cu altii.Important?Eu mi-am vazut de treaba pana a aparut un peste sa zica ca eu sunt peste,in rest putin imi pasa daca e cineva care nu are loc de mine.

Hai siktir!

Postat

Vrei un cap in gura?

Vezi ca ai uitat pe ce cont esti logat.Trebuia sa postezi de pe giani.Uite asa aflam si noi cine este   ddpof    :laugh2

Postat

Vezi ca ai uitat pe ce cont esti logat.Trebuia sa postezi de pe giani.Uite asa aflam si noi cine este ddpof :laugh2

Am un singur cont, dar probabil voi renunta la el in curand pt ca site-ul asta e plin de cretini ca tine si nu are rost sa pierd timpul citind tampenii in loc de recenzii. Oricum a fost greseala cand am facut topicul cu 'postati aiurea pt colorare rapida' datorita caruia dastia ca tine sunt colorati prematur si fara recenzii. A fost o ironie la adresa pisicului dar am umplut siteul de boi colorati. Asa ca hai siktir ca an pierdut destul timp cu tine.

• Like 2
Postat

E valabil si pt tine.

gianică tu faci tumbe pe aici ca să pari sculă importantă,nu?Pe mine nu ai cum și cu ce sa ma impresionezi așa că pe viitor nu ma mai baga in seamă.Hai sa ne vedem fiecare de treaba lui.

Tu te-ai legat de viata mea si vad ca ai obiceiul sa te dai bobarnace pe aici,asa ca fii mai retinut .Incearca cu altii.Important?Eu mi-am vazut de treaba pana a aparut un peste sa zica ca eu sunt peste,in rest putin imi pasa daca e cineva care nu are  loc de mine.

Hai siktir!

:hug1  :clapp

Vrei un cap in gura?

Vezi ca ai uitat pe ce cont esti logat.Trebuia sa postezi de pe giani.Uite asa aflam si noi cine este   ddpof    :laugh2

Am un singur cont, dar probabil voi renunta la el in curand pt ca site-ul asta e plin de cretini ca tine si nu are rost sa pierd timpul citind tampenii in loc de recenzii. Oricum a fost greseala cand am facut topicul cu 'postati aiurea pt colorare rapida' datorita caruia dastia ca tine sunt colorati prematur si fara recenzii. A fost o ironie la adresa pisicului dar am umplut siteul de boi colorati. Asa ca hai siktir ca an pierdut destul timp cu tine.

Eu l-am citat pe ddpof si ai sarit tu repede.Ai citit pe contul ala si ai intrat pe asta.Unde e ddpof care dealtfel e foarte saritor cand e vb de contre?Vad ca tace.Nu a intrat pana acum pentru ca TU nu poti posta de pe doua conturi  in acelasi timp.E clar ca ambele conturi iti apartin.Cand vorbesti de boi colorati,nu uita ca tu esti cel dintai bou colorat.Nu a fost nici o ironie,ai deschis topicul ca sa te colorezi TU.Eu am zis sa ne vedem fiecare de oile noastre dar tu continui sa ma ataci,adica faci acelasi lucru pe care il faci si de pe contul ddpof cu alti useri,cauti intotdeauna scandal.Multe succesuri iti doresc si incearca sa vorbesti mai frumos.Nu trebuie sa va agitati asa tare daca nu sunteti de acord cu recenzia mea.
Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia!

Postat

Eu l-am citat pe ddpof si ai sarit tu repede.Ai citit pe contul ala si ai intrat pe asta.Unde e ddpof care dealtfel e foarte saritor cand e vb de contre?Vad ca tace.Nu a intrat pana acum pentru ca TU nu poti posta de pe doua conturi in acelasi timp.E clar ca ambele conturi iti apartin.Cand vorbesti de boi colorati,nu uita ca tu esti cel dintai bou colorat.Nu a fost nici o ironie,ai deschis topicul ca sa te colorezi TU.Eu am zis sa ne vedem fiecare de oile noastre dar tu continui sa ma ataci,adica faci acelasi lucru pe care il faci si de pe contul ddpof cu alti useri,cauti intotdeauna scandal.Multe succesuri iti doresc si incearca sa vorbesti mai frumos.Nu trebuie sa va agitati asa tare daca nu sunteti de acord cu recenzia mea.

Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia!

Mare cretin!
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...