corinnandru Reputație: 456 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 3, 2015 Eu l-am citat pe ddpof si ai sarit tu repede.Ai citit pe contul ala si ai intrat pe asta.Unde e ddpof care dealtfel e foarte saritor cand e vb de contre?Vad ca tace.Nu a intrat pana acum pentru ca TU nu poti posta de pe doua conturi in acelasi timp.E clar ca ambele conturi iti apartin.Cand vorbesti de boi colorati,nu uita ca tu esti cel dintai bou colorat.Nu a fost nici o ironie,ai deschis topicul ca sa te colorezi TU.Eu am zis sa ne vedem fiecare de oile noastre dar tu continui sa ma ataci,adica faci acelasi lucru pe care il faci si de pe contul ddpof cu alti useri,cauti intotdeauna scandal.Multe succesuri iti doresc si incearca sa vorbesti mai frumos.Nu trebuie sa va agitati asa tare daca nu sunteti de acord cu recenzia mea.Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia!In schimb se putea loga de pe un alt browser. Gen 1 Opera si 2 Chrome.. Pe Opera d d p o f, iar de pe Chrome cu giani1480... Si nu-ti dadeai seama )
giani1480 Reputație: 592 Postat Octombrie 4, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Postat Octombrie 4, 2015 In schimb se putea loga de pe un alt browser. Gen 1 Opera si 2 Chrome.. Pe Opera d d p o f, iar de pe Chrome cu giani1480... Si nu-ti dadeai seama ) Nu inteleg cu ce te ajuta sa intri in jocul cretinilor de mai sus sau ai vrut doar sa pari inteligenta!
corinnandru Reputație: 456 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 7, 2015 Buna ziua, dragilor! Astazi imi incep programul de la 13.30- 23.00.
obistein Reputație: 26 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 am reusit sa lucrez citeva poze noi , daca vrei le postez.
corinnandru Reputație: 456 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 7, 2015 Sigur ca da.
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2015 stilul foto e inconfundabil!
obistein Reputație: 26 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 le-am tratat ca de obicei cu putina .. picassa.
yaman Reputație: 112 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Octombrie 8, 2015 boobs...Like.... Pare să fie genul meu, nu am fost aici dar o să ajung și promit că vă scriu.... Tnks obi
corinnandru Reputație: 456 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 8, 2015 Merci pentru poze obi. Te pupacesc! :*
0biectiv Reputație: 5 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 stilul foto e inconfundabil! le-am tratat ca de obicei cu putina .. picassa.Voi aveti stil ? Va laudati unu pe altu ,poponarilor.Doi mocangii,pardon trei ca mai e si talibanu pe aici.
0biectiv Reputație: 5 Postat Octombrie 8, 2015 Postat Octombrie 8, 2015 Merci pentru poze obi. Te pupacesc! :* Tatoaso ,intre doua puli supte poate iti faci timp sa stergi si oglinda,eventual mai curata putin si prin cocina.
tomson Reputație: 5778 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 8, 2015 Bun set de poze , parca e mai carnoasa foxy
bahrain Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2015 Postat Octombrie 9, 2015 E ca naiba,eu abia ma scol la ora 23...
sergey Reputație: 169 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:acasa Oras:acasa Postat Octombrie 12, 2015 wow... am ramas fara cuvinte... am fost la domnisoara corina... a doua oara.... deci cum sa va explic... dupa ce am terminat distractia imi tremura picioru pe ambreiaj.... sa dau si niste note... hm....corp 9, oral 8, gfe 9, normal 9... cat despre halat .. la sfarsit nu prea mai tii cont de el...
talibanu Reputație: 9753 Postat Octombrie 12, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Octombrie 12, 2015 Voi aveti stil ? Va laudati unu pe altu ,poponarilor.Doi mocangii,pardon trei ca mai e si talibanu pe aici.Si noi te iubim, stai linistit
rudolf74 Reputație: 32 Postat Octombrie 14, 2015 Postat Octombrie 14, 2015 Acum o saptamana am incercat sa ma intalnesc cu domnisoara. Dupa o pragramare la o anumita ora , ajung in zona sun si surpriza , imi spune ca nu se mai.poate ca a venit propietarul. Am vrut sa o lasam pe alta data insa si-a cerut scuze si mi-a propus sa ne vedem mai tarziu . Am revenit in zona la ora stabilita insa nu a mai raspuns la telefon . Nu am inteles neseriozitatea sau motivul , in urma recenziilor citite parea o fata serioasa. Nu stiu ce sa zic.
corinnandru Reputație: 456 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 15, 2015 Buna ziua, imi pare nespus de rau Rudolf.. Sper sa mai am ocazia sa ma revansez. Imi aduc aminte de incident, dar nu ma pot justifica cu un raspuns plauzibl. Inca o data, imi cer scuze pentru situatia neplacuta.. 1
rudolf74 Reputație: 32 Postat Octombrie 15, 2015 Postat Octombrie 15, 2015 Buna ziua, imi pare nespus de rau Rudolf.. Sper sa mai am ocazia sa ma revansez. Imi aduc aminte de incident, dar nu ma pot justifica cu un raspuns plauzibl. Inca o data, imi cer scuze pentru situatia neplacuta..
rudolf74 Reputație: 32 Postat Octombrie 15, 2015 Postat Octombrie 15, 2015 Buna ziua, imi pare nespus de rau Rudolf.. Sper sa mai am ocazia sa ma revansez. Imi aduc aminte de incident, dar nu ma pot justifica cu un raspuns plauzibl. Inca o data, imi cer scuze pentru situatia neplacuta.. Scuzele sunt acceptate , in doua saptamani revin in Constanta, sper sa nu mai apara ceva ( acea perioda din luna) si sa ne vedem.
corinnandru Reputație: 456 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 16, 2015 Sigur ca da! Multumesc pentru intelegere!
corinnandru Reputație: 456 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 18, 2015 Buna ziua, dragi mei! Astazi sunt disponibilanpana la ora 23. Va pup
cocon3ro Reputație: 48 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:True Life Oras:True Life Postat Octombrie 19, 2015 care e nr tau pana la urma?cel din titlu topic sau ala cu 252 la sfarsit?
acelasiom Reputație: 46 Postat Octombrie 19, 2015 Postat Octombrie 19, 2015 Corina, inca nu am ajuns la tine. Dar in curand ajung in tara si cu siguranta o sa vin la tine. Sunt si eu fotograf. Facem o sedinta?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum