confusione Reputație: 2 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Decembrie 1, 2015 Colegii de mai sus aveti multe pretentii ca sa zic asa sau mai bine zis judecati lucrurile la prima vedere.Spre exemplu a zis cineva mai sus ca dezordine sau nu stiu ce (probabil la rufele nespalate sau care deranj? v-ati gandit vreodata ca poate se strica masina de spalat?poate fetele stau cu chirie iar proprietarul nu da 2 bani? sau v-ati gandit la orice altceva nu strict la ce ati intalnit?) Eu am fost de 2 ori la domnisoara Corina si sincer nu m-a deranjat "dezordinea" si daca ma deranja faceam stanga imprejur si plecam. Nu e mai simplu asa? Stam de fiecare data sa aruncam cu pietre. In orice caz, cum am zis mai sus, am fost de vreo 2 ori la domnisoara Corina si chiar mai simtit bine de fiecare data. E atenta, se implica in "actiune", nu te grabeste deloc."Dotarea" de sus e de nepretuit, nu am mai intalnit de ceva vreme naturali atat de fermi si frumosi. Din partea mea toata aprecierea pentru domnisoara.Si nu ar strica macar o vorba buna sau un zambet daca mergeti pe la ea. Nu prea imi place sa acord note, dar ca idee, este cu mult peste alte persoane dubioase. 2
pokemons Reputație: 418 Postat Aprilie 14, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 14, 2021 Ce vremuri !... Dulce fata... Banuiesc ca nu mai stie nimeni, nimic de ea. ( am dat din intamplare peste topicul ei, si fara legatura cu ceva...) 1
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Aprilie 15, 2021 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 15, 2021 Acum 12 ore, pokemons a spus: Ce vremuri !... Dulce fata... Banuiesc ca nu mai stie nimeni, nimic de ea. ( am dat din intamplare peste topicul ei, si fara legatura cu ceva...) Este bine,sănătoasă ,la casa ei are si un bebelin! Cu siguranta nu mai intra nici macar sa citească ce e pe aici !❤ 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum